nage najstnice na netu
Tu se strinjam s tabo hruše ,jabolka..,govora je bilo o najstnicah z meglo v glavi,pač najstnice,ki bi rabile dobro razlago in poduk odraslih,da to ni in zakaj ni hec svoje nage fotke na net našibat..mularija sodi v šolo in pika ne pa na net.
Potem smo prišli do žensk odraslih seveda,ki se slikajo za denarce gole in ker so odrasle lahko počno s svojimi telesi kar hočejo,tudi služijo,ni pa na nas ,da jih predalčkamo v katero kategorijo sodijo.Mene nage ženske ne zanimajo,pač ne kupim to vrstnih revij,tisti ki jih želijo pa naj jih,njihova stvar ali da ali ne mastrubirajo nad papirjem.
Od tega smo prišli do zlorab fotografij,take je treba kaznovati in na koncu smo pristali pri egu
Tisoči moških sanja, da bi jo vsaj spoznalo, dobilo v posteljo in poseksalo, ampak vse ostane le pri sanjah.
Njemu je pa to uspelo, in na to je ponosen.
No poglej, Sanja G, NIna O, Ines J…. vse imajo fante, noben jih ni zaradi golega slikanja pustil. Pa tudi če bi, ne dvomim, da že naslednji dan ne bi mogle dobit druzga.[/quote]
ma govorili smo o resni zvezi, bimbo. Seveda bi bil tudi jaz ponosen na to, da poseksam eno od teh slačipunc. Poseksam, razumeš in se baham ob njej, da sem jo poseksal. Ne bi pa bil z njo v resni zvezi niti slučajno. In tiste fifice, ki jih omenjaš bi sevede lahko dobile fanta. In jih tudi imajo, vsak mesec druzga. Ma to ni to o čemer govorimo. Če ti povem čist po domače. Pofukal bi jih vsak, njihov mož pa ne bi bil nobeden. No, kakšen bimbo bi se tudi poročil s kakšno znano frflo, da bi požel malo slave. Če pa niti znana ni, samo nage slike ima, pa niti slučajno.[/quote]
verjetno si še mlad,spoštujem tvoje mnenje,ampak ne ponavljaj preveč ,poznaš pregovor zarečenega kruha se največ poje..morda se oženiš s super punco,čez 10 let pa se pojavijo slike,za katere neveš.Nikoli ne reci nikoli.Takih primerov je kar nekaj,pa nisem nobene ločitve zaradi tega vidla,ja frko v bajti že,ločitev -ne.
A se hecaš? tolk pomoje tud Sanja G. ni zaslužila s svojimi s golimi slikami. Pa je punca misica, pa podjetna…
Njur zaj pa mi je zavrelo!!!
kake dobre službe in izobrazbe ne bom omenjala, ker predvidevam da ne pride v poštev).
Kaj to pomeni da če se ženska slika ne more dobiti visoke izobrazbe?? Nikoli nebi imela nekoga za keš. Rajši ga sama zaslužim.
To pa se mi zdi žaljenje da visoka izobrazba ne pride v poštev.
Kaj pa če jo že imam ali še študiram?? Verjetno pri tebi ne pride v poštev nič od tu niti šola niti slikanje(predvidevam po tvojem pisanju).
Zelo ti dam prav ,ne rabiš ti bogatega zateženega deca,ki ti bo vsak evro naprej vrgel,si mlada ,sposobna doštudirat ali se izpopolnjevat,če si že doštudirala,lahko zaslužiš sama,podpiram samostojne ženske,čestitam punca.Pomilujem pa ženske,ki prenašajo sitnega prdca samo zaradi njegovega denarja.
Ja študiram in nameravam še po študiju nadaljevati šolanje
saj obstaja smer ki ime izredno veseli in si to želim početi v življenju.
Ampak vsak tolar pride prav.
Sanja Grohar je dobila nekje 20000 samo za slikanje v ameriškem plejboju.
Sem pa brala da dobiš od 500 do 250 za fotkanje. In če si jim všeč jih posbameš več pa še kje drugje in z tem kar nekaj zalužiš.
Nikoli in res nikoli pa nebi imela nekoga zaradi denarja. Bi se mi zagnusil. Potem pa res raje na cesti prosijačim kot pa da sem zaradi denarja z nekom.
Zmotla sem se pri denarju. Od 500 eu pa do 2500 eu.
Ti samo študiraj,pusti natolcevanja drugih o tvoji inteligenci,samo zato ker sprašuješ koliko se da zaslužiti s slikami.
Ta prava monica, pa a ti sploh štekaš tisto kar prebereš?
Mislim da je najboljši in največji dokaz prav na tem forumu, da so tiste bejbe, ki se rade slikajo gole in ki v tem ne vidijo “nič slabega”, ravno najbolj butaste kokoši. Tiste s foruma, ki najbolj zagreto zagovarjajo pičkice, ki se razkrečene slikarijo, so glede na komentarje najbolj omejene. In tako je očitno tudi v resničnem svetu. Poznam tri frkljice, za katere je znano, da so njihove fotke že na netu, in to ne preveč estetske. Vse tri so tupe ko noč. Aja, pa študirajo tudi, da ne bi mislila, da je študij dokaz, da je nekdo brihten. Danes itak že vsi študirajo:))))
Počasi , počasi…nisi me razumela. Glede na to, da je bilo govora o denarju, in je zate najvažnejše da ga zaslužiš, sem ti pač podala en easy način, da si pač najdeš bogatega dedca. Tudi slikanje za keš je easy način. Predvidevala sem pač, da vidiš svojo prihodnost v tem. Če študiraš, pridna punca. Jaz sem že fertik s študijem, slikat se pa res ne nameravam. Pa ne zato ker bi švoh zgledala, ampak mi je res mimo. Ampak kot sem rekla_ your choise!
In še enkrat povem Biljana; veliko lahko zaslužiš če si poznan. Sanjo in Osenarjevo Nino so prosjačili in veliko ponujali, obične punce niso tako zanimive, pa če še tako dobro zgledajo.Če smo iskreni, marsikatera ki jo na cesti srečaš bistveno bolje kot te ki nam jih na vsakem koraku ponujajo.
Pa še to je, recimo da ti Playboy solidno plača, ampak če se bodo tvoje fotke pojavile prej na netu, zanje sploh ne boš zanimiva. Primer je Jagoda iz Big brotherja, tako da…premisli.
Nisem rekla,da je študij dokaz brihtnosti,nekdo z osnovno šolo je lahko bolj brihten kot dr.znanosti.Ne moreš pa reci da so vse glupe,ti poznaš samo tri,svet pa je širok,so tudi pametne in glupe med njimi,tako kot povsod .
Uroš niso vse take. In ni moj cilj da bi me vsi vidli. Ampak zaslužek. Ker živim v stanovanju katerega nisem vajena in bi šla rada nazaj v hišo. Najraje bi si kolibo postavla samo da nebi v bloku bla. In moj cilj je izobrazba (magisterij) ker z tem lahko celo življenje služim.
In če niso njihove fotke esteske ptem se verjetno niso za denar.
Enkrat so mi že rekli če se bi pa sem rekla da ne.
Omejeni smo pa mi vsi uroš,recimo jaz ker moram jutri v službo,pa bi rajši doma visela in delala nič,pa je treba za ljubi kruhek 🙂
Prvič slišim, da je bila Sanja v Ameriškem Playboyu.
Ampak ko podpišeš pogodbo s Playboyem je notri klavzula, da se drugje ne smeš slikat določen čas, 🙁 . Pa tudi, da je zaslužek tajnost. Tako ne moreš služiti še kje drugje, recimo pri konkurenci. Pa tud zaslužki so zgolj ugibanje.
Razumljivo.
eno je socialna omejenost drugo pa miselna. pr teb je to tadrugo.
eno je socialna omejenost drugo pa miselna. pr teb je to tadrugo.[/quote]
no mulček malo si še mlečen,da bi se šla s tabo kdo bo koga,z otroci se ne prepiram
Jaz bi vas vse poklal potem pa slikal pizdunke ene. Kwa se mate za slikat gole? A vam je dolgcajt? Pejt rajš šipe spucat pa prah pobrisat, kurba feministična. Ženske so si največjo škodo naredile z emancipacijo….izgubile so spoštovanje moških. Zdej ste sam še lukne za porivanje.
kje se najde kke slike jz mam hud fetiš na to kkašen link?
cgmhgvh
Forum je zaprt za komentiranje.