nage najstnice na netu
Pa je kdo tu, ki bi zmpgel gledat s perspektive punce, ki se je slikala gola???[/quote]
A ne vidiš, da jih je kar nekaj, ki gledajo skozi perspektivo take punce? Predvsem tiste, ki pravijo, da je samo njena stvar tisto, kar počne in da ni važno kaj bo čez 20 let. Z mojega stališča rahlo omejeno mnenje, ki ne vidi dva metra pred seboj in kjer je pomembno samo tukaj in zdaj. Ampak kot rečeno, vsak naj dela kar hoče. Če in ko bodo posledice, bo pač plačeval za tisto, kar je kot mladostnik delal brez razmisleka. amen. Pa lepo se imejte.
Očitno pojma nimaš, kaj npr. 14-letniku pomeni, če bi njegovi sošolci vlačili in se naslajali nad slikami njegove nage matere z razširjenimi nogami. Kaj je to takega???? A imaš IQ pod 30? Zate seveda ni nič, za enega pubertetnika pa verjetno razlog vsaj za menjavo šole, če ne za kaj hujšega. Ma saj je brez veze debatirati z nekom, ki nima najosnovnejše empatije, da bi se lahko identificiral z nekom. Ali je pa samo omejen.
In ne, nimaš prav. Ne bi smel vsak delati kar bi hotel in se ne ozirati na druge. Ni vseeno, če s svojimi dejanji prizadaneš druge (pa tukaj ne mislim samo na nage slike). In ja, človek naj bi mislil na to, kako bodo njegova dejanja, ki jih stori danes, vplivala na njegovo življenje čez leta. Če tega ne dojemaš, bog pomagaj. Saj če si butasta, se ti ni treba sekirat. Itak ne boš nikoli prilezla tako visoko, da bi se ti bilo treba zaradi česarkoli v življenju sekirat. In če se bodo tvoji otroci zaradi tebe? Jah, njihov problem, ne.
hehe Monika. saj se punce ne slikajo samo zaradi mladostniške neumnosti.
Mam dobro prijateljico, ki si je že od nekdaj želela slikat za Playboy, in se na koncu tudi je. In njene slike lahko občudujemo tudi na netu. Pa ne govorim o mladoletni ali naivni punci. Pa tud njena mama jo podpira v njenih odločitvah, jaz pa tudi. In punca je prav ponosna na ta uspeh.
In bi rekel, da ji gole slike pri služenju kvečjemu pomagajo, odprejo ji marsikara vrata, ki bi drugače ostale zaprta.
Ne vem no, mogoče zato, ker punca po poklicu ni jedrski fizik, mogoče na insitutu Jozef stefan šola več šteje kot lepota. Ni pa povsoda tako. marsikje tud lepota in drznost nekaj veljata.
se strinjam ni simpl,ampakče poveš družini,če si iskren,se lahko izsiljevalec obriše pod nosom,za nekaj 1000 evrov.
hehe Monika. saj se punce ne slikajo samo zaradi mladostniške neumnosti.
Mam dobro prijateljico, ki si je že od nekdaj želela slikat za Playboy, in se na koncu tudi je. In njene slike lahko občudujemo tudi na netu. Pa ne govorim o mladoletni ali naivni punci. Pa tud njena mama jo podpira v njenih odločitvah, jaz pa tudi. In punca je prav ponosna na ta uspeh.
In bi rekel, da ji gole slike pri služenju kvečjemu pomagajo, odprejo ji marsikara vrata, ki bi drugače ostale zaprta.
Ne vem no, mogoče zato, ker punca po poklicu ni jedrski fizik, mogoče na insitutu Jozef stefan šola več šteje kot lepota. Ni pa povsoda tako. marsikje tud lepota in drznost nekaj veljata.[/quote]
No to je nekaj drugega,v mislih sem imela predvsem tiste mladostniške neumnosti:)zaradi katerih ni treba človek malo da ne križat zaradi parih nagih fotk.Samo veš kaj je meni hecno,vsi so taki moralisti,ko se gre za drugega,ko s egre pa za njih,jim pa muca snede jeziček.
No kar se pa tiče punc,ki to počno profesionalno,imamo kar nekaj lepotic iz playboya ,ki jih gre dobro in se strinjam s tabo,da jim gole fotke večinoma odpro in ne zapro vrata.
Sinova Pamele Anderson bota najbrž kar v luftu od sreče, ko bosta nabasala na mamine raznorazne akcije. Pa je bila ženska daleč od mladoletnosti.
Iz perspektive punce ki bi se slikala gola? Hm….sploh mi ni jasno zakaj bi to naredila. Zaslužiš lahko bistveno več drugače, pa še sledi za seboj ne puščaš. Ker v lajfu se lahko zgodi marsikaj, in človek prej ali slej odraste.
Nečimrnost ali želja po potrjevanju? Easy način da te ljudje sploh povohajo? Ceneno.
Ampak to je samo moje mnenje.
Bejbika vsak ima svoje mnenje. Meni se to ne zdi nič takšnega, svet gre naprej in ne nazaj. Saj smo vsi pod obleko enaki, zakaj bi se tega sramovali? Mogoče se ti, jaz ne. In ene živijo celo življenje lepo zaradi tega, ker kar nekaj zaslužijo in zraven tega so visoko šolane z dobrimi službami. In otrok je lahko ponosen, da ima tako lepo mamo. Sicer pa je takih žensk ogromno in ni nujno da bi to izvedel. Ampak je lahko ponosna nato in sama pove. Meni so zdi to popolnoma normalno, saj nismo več v srednjemu veku. In ne omenjaj mojega iQ saj nimaš pojma o meni. In tudi Monica se to ne zdi nič takega pa je doktor. Torej mora imeti kar visok IQ. Sinova Pamele Andersen zaradi nje in njenega dela tako lepo živita.
Kako lepo živita bo pokazal čas. Sem skoraj 100%, da bosta oba že polnila rubrike črne kronike pred izpolnjenim 20-im letom.Od otroštva najbrž tudi nimata veliko.
In ni njeno uradno delo ( obalna straža) tisto zaradi katerega sem jo omenila. Ampak očitno eni tega nočete poštekat. Lep dan.
A ko pa mulc nepričakovano uleti v spalnico in preseneti mamico sredi akcije, a ima tudi potem uničeno življenje? A je to v redu?
A potem je po tvoje isto megaboy seksanje v domači spalnici, in to isto seksanje posneto in vrženo na net?
Ma daj, megaboy ne seri. Ko boš imel hčerko, ki bo razkazovala fračo po netu, pa ti bodo sodelavci govorili, kako vročo hčero imaš in če se tudi prodaja, da bi jo imeli za eno noč, se pa oglasi, če ti bo vseeno. Ali pa če boš enkrat na visokem položaju, pa bodo tisti, ki ti ves čas mečejo polena pred noge, postavili pred tebe fotke tvoje žene, ki si vtika vibrator v tamalo in jih poslali tvojim sodelavcem, poleg pa se hahljali za tvojim hrbtom, šef ti bo pa rekel, da zrihtaj te zadeve z ženo, ker ta zadeva že fajn vpliva na medsebojne odnose v firmi, takrat se oglasi, pa povej, če ti je še vedno vseeno. Do takrat pa raje tiho bodi, ker pojma nimaš.
Eh njur saj veš amerika je amerika,tm se veliko manj mularija vznemirja zaradi tega ker mama al pa ata kaže tisto med nogami,tako kot starši nad svojimi mulci ,ki se grejo nagi slikat ko so polnoletni..pri nas pa je spet drugače..
ej to za kako sexi mladenko,pa tudi če je oblečena moški itak govorijo,pa naj bo tvoja ali pa sosedova hči,vedno se bo našel kdo ,ki bi jo imel za eno noč,ampak če bi vsakega psa ustrelil zaradi laježa-lepo te prosim,komu mar kaj drugi govorijo.Za hrbtom se ti pa itak hahlajo,morda ne zaradi nagih fotk,vedno kaj najdejo,zato dragi slovenci zakaj se sekirate kaj kdo reče,vendo bojo imeli kaj za povedat,pa če si nuna ali pa k…
Draga monika, ti se tudi oglasi, ko si bodo sliko tvoje frače tvoji sodelavci nalepili na vhodna vrata, spodaj pa tvojo tel.št., ime in naslov. Prej pa bodi raje tiho, ker tudi ti pojma nimaš, o čem govoriš.
Moji dobri prijateljici se je namreč ravno to zgodilo. Njene nage fotke in nek seksi film so izbrskali, staro je bilo vse kakšnih 7 let. Ne bom govorila skozi kakšno kalvarijo je zaradi tega šla, ampak luštno ni bilo. tudi službo je zamenljala, ker ni bilo več vzdržno, pa ni neka nuna in tak človek, ki bi se za vsako stvar sekirala. torej bodite raje tiho, dokler se vam ali vašim bližjim kaj takega ne zgodi. Šele potem veš, kako in kaj, prej pojma nimaš.
Sinova od Pam imata že zdaj do smrti garantirano eksistenco.
Dvomim,da s ebosta kaj dost obremenjevala, kako je mama prišla do denarja.
Pa tudi; niso povsod ljudje tako zaplankani, kot v tej naši Sloveniji, kjer je 85% folka največji užitek špionirati, kaj sosed počne.
Najbrž imaš prav.To je zato, ker živimo v malomeščanski Sloveniji.
Vsi ljudje ne živijo v Sloveniji, marsikdo živi v naprednejši državi, glede vsega, tudi splošnih odnosov med ljudmi.
Imate prav. Naj se fralja pofotka s tamalo v prvem planu, paziti mora le, da bodo fotke dostopne na netu vsepovsod po svetu ,razen v Sloveniji ne. Ker tukaj smo tako zaplankani, da je kar groza.
Vse okoli nas je pa to zelo običajno, in najbolj normalna stvar na svetu. V Ameriki in na Švedskem mame plačajo tako fotkanje svojim hčerkam za 16. rojstni dan. Za sinov 16. rojstni dan pa kar kurbo naročijo.
Ste smešni ej.
Najbrž imaš prav.To je zato, ker živimo v malomeščanski Sloveniji.
Vsi ljudje ne živijo v Sloveniji, marsikdo živi v naprednejši državi, glede vsega, tudi splošnih odnosov med ljudmi.[/quote]
Ma ne seri. V kakšni strogo katoliški državi je še veliko huje. Na jugu Italije bi tako smrkljo oče razdedinil in vsi bi jo imeli za kurbo. Pa v kakšni tradicionalni Grčiji npr., da islamskih držav niti ne omenjam. Če pa misliš na Ameriko, tam je vsega. Ampak če je potrebno kolegico potunkati ali se nekomu maščevati, tudi oni hitro izvlečejo na dan kakšne zaprašene “dokaze” in jih potalajo otrog. Nikjer na svetu namreč nisi varen pred maščevalnostjo nekaterih osebkov in zavistjo. In čisto povsod se da iz nagih fotk narediti škandal ali afero, če potegneš za prave vrvi. Redkokdo pa je toliko močan, da mu te zadeve sploh ne pridejo do živega in predvsem: da nima nikogar od ljubljenih in bližnjih oseb, ki bi zaradi tega trpele.
ja, gre za to, da se malomeščanom da s tem ukvarjati. In če bi kdo objavil nage fotke kakšne znane Slovenke, ki je zdaj mama, si predstavljaj, kaj bi bilo. Že na forumu bi dvignilo pravo pravcato afero. In gremo stavit, da bi bili tisti, ki bi trdili, da je to njena stvar in da ostalih nima kaj brigat, v izraziti manjšini.
Jaz pa sem dobila ponudbe za to in vem da bi lahko kar lepo zalužla (za fotke). Ampak kaj ko se bojim da pride to vem in “le kaj bo kdo reko”.
Forum je zaprt za komentiranje.