Najdi forum

nadstrešek za avto

se odločamo za nadstrešek.pa me zanima če ga ima kdo od hosekre v najem?ne vem kaj bi bilo ceneje,so kar zasoljene cene.rabimo za en avto.

v najem? koliko pa to stane? poskusite sami naredit, bo cena kar nizka.

mi smo jo delali iz polikarbonatne kritina – cena za 2 avta bi prišla po predračunih od 6.500 eur dalje (nadstreski.com), mi smo jo sami naredili za vsem materialom za 1.500. no, toliko za primerjavo.

mogoče kakšna slika?dps,mi malo opišeš kaj ste rabli?

http://www.nadstreski.com/nadstreski_nadstresek_galery.htm tale ta prva – takšnega smo naredili.

luknje za temelje (profile smo potem not zbetonirali)
rabiš pa konstrukcjio (v merkur kranj – dobili še velik popust)
polikarbonatne plošče (trgovina Rimljan – v hajdini je bilo več popusta kot na glavni firmi na ptuju)
aparat za varjenje (če imaš možnost še stroj za ukrivljanje profilov oz. ravna streha)
pa veliko dobre volje in lepega vremena, da se čimprej naredi 🙂

upam da sem kaj pomagala. lp

Tole sm našla – če kaj pomaga? Neka promocijska cena, preveri!

Pozdravljeni.
Tudi mi mislimo pokriti teraso 6x6m,konštrukcija bo kovinska kritina pa polikarbonat. Tu pa nastane problem. Kako mošne cevi uporabiti za špirovce da bi zdržali tudi toliko snega kot je sedaj? Doma ssmo z gorenske.Ali mi lahko kdo svetuje kakšne cevi moram kupiti. Namreč tudi mi bi ga radi izdelali sami.

lep pozdrav

Imam nekaj podobno temu, 6×5,5m, kovinska nonstrukcija cevi so: stebri 15x15cm, 2 nosilne ki povezujejo stebre so 14×16 in so postavljene na kant, špirovci so 10x8cm in so postavljeni na kant na razdaljo 60 cm, streha je narejena od osb plošč 2,5cm prekrita z tegolo.
Kar je pomembno stope za stebre morajo močne in armirane, stebri in druga konstrukcija so debeline 5mm kaj je zelo pomembno za izdržljivost da se ne zvija.
Iz ljubljane sem in ne poznajo se spremembe zaradi snega.
lp.

Hvala za podatek. Ali Ste ga tudi sami izdelali? Jevijačen ali zvarjen?
lp

Delali v lastni režiji.Nekako 7x5m; lesen; vijačen;za streho : ladijski opaž 3cm, 2x bitumenski trakovi. Naklon 6 cm.
Stebri 20×20 cm lepljenec; Lega = lepljenec 40×20 in 35×20; roke dolžine 1m; Špirovci 16×7 cm.

LP

Pozdravljeni,
tudi v Armatu izdelujemo nadstreške iz jeklene vročevaljane pocinkane pločevine s strehami iz različnih polikarbonatnih kritin. Seveda lahko nadstrešek izdelate sami, tudi vsak lokalni “šlosar” vam lahko zvari cevi in profile skupaj. Samo vprašanje je, koliko je to statično sprejemljivo-sneg, veter… Pri nas sestavimo nadstrešek samo iz prvovrstnih materialov, za ugodno ceno. Z veseljem vam naredim ponudbo, če ne drugače, za primerjavo… Več si lahko ogledate na naši spletni strani:
ARMAT nadstreški
ali mi pišete na: [email protected]
Tanja Špiler

V primeru da boste konstrukcijo delali sami, se posvetujte glede konstrukcijskih zahtev pri firmi Termotom d.o.o. iz Logatca. Kolikor vem so oni največji ponudnik polikarbonatne kritine v Sloveniji. Tam vprašajte za kakšnega svetovalca, da vam malo skicira. Se da dosti privarčevati na ta način.

Nadstreški po meri naredijo tudi pri tem mizarstvu. Jaz imam odlične izkušnje z njimi 🙂

Izdelujemo vse vrste nadstreskov, razne konstrukcije ter inox ograje!! In to vse po zelo (UGODNIH) cenah.
pokličete na tel.št.040 237 404

Lep pozdrav.

Tukaj je neka ponudba … & cena.

nadstrešek je brez veze.Je moj sosed naredil kar precej širše in daljše kot je avto, pa mu pozimi čez noč snega nasuje po celem avtu, šipe pa mu vseeno zmrznejo, tako da nima nobenega smisla.A mi lahko nekdo pove zakaj ima nadstrešek?

Zato, da pozimi ni zasnežen in da v mrazu ne zmrzujejo šipe. Lani sem led drzala samo enkrat.

New Report

Close