nadstrešek
LP,
Imam hišo- novo sedaj bom postavila nadstrešek zraven hiše za avtomobile in me zanima- če bo streha segala do hiše(do fasade) ali to pomeni da ima hiša podaljšek ali se hiša tretira še vedno kot samostojen objekt. Namreč imam prazno središče hiše in ga ne bi rada s kakšnim #prizidkom ” uničiti.
Imam kopalnico na SV in rada bi uporabila barve zeleno ali oranžno ali rumeno. Ali mi lahko svetujete katera barva bi bila najbolj primerna. Želim si imeti polovico stene pobarvane, polovica pa ploščice. Vzhodno steno bi pobarvala z eno barvo: SV steno bi pa imela v ploščicah. Prebrala sem že en vaš odgovor na to temo- ampak pastelna barva mi ni všeč- ful deluje vodno, jaz pa sem ogenj, mož pa prst.
WC imamo na vzhodu- bo zelena barva ok.
Otroška kopalnica na vrhu- kakšno barvo bi vi dal sin je ogenj, hči je les (3)- je pa SV delu.
Stokrat hvala za odgovore, pa lepe slike s kitajske ste prinesel- uf sem se kar zamislila kako ste mogu uživat- hvala Sandra
Zdravo!
Prizidek k hiši se mora dobro planirati, glede na fs pravila. Le-ta laahko izboljša energetsko sliko hiše, lahko jo pa tudi poslabša.
Zato je nujna temeljita analiza in izračun takoimenovanih “letečih zvezd”, ki pokažejo pravo sliko in je šele potem jasno, kateri prizidek je dovoljen, v katero smer neba in kateri ne.
Težko je napamet odgovoriti na vaše vprašanje ali je to prizidek, moram si ogledati vašo hišo, potrebno je urediti obstoječi tloris hiše in narediti že omenjene izračune.
Glede barv je najprej potrebno pridobiti vaše KUA in DZK energije in imeti urejen tisti tloris po fs načelih ter seveda upoštevati želje vaše družine. V izčrpnem pogovoru ugotovimo vse detajle, ki so zelo pomembni.
Načelno WC na vzhodu prenese zelene barve, ampak ni to edini pogoj.
Torej, če povzamem, toliko dejstev, želja in zahtev ste izpostavila, da si enostavno ne upam dati odgovora brez izračunov, analize. Nobeden fs svetovalec vam ne more dati pravilnih odgovorov brez prethodne priprave. To ni tako enostavno, če želite imeti harmonične energije v hiši.
In seveda, optimalna rešitev je sledeča: svetujem vam delavnico na vašem domu, ki bi ji lahko rekel, “Družinski feng shui”.
Srečno!