Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Nadomestno materinstvo

Nadomestno materinstvo

Draga ženska!

Sedaj pa mislim, da že močno pretiravaš. Če nas vlečeš za nos se spravi dol
z foruma. Mislim, da si preveč gledala tv in filme na to temo !

Draga Meta!

Ne vem komu je bilo zdaj to namenjeno ali Manci ali meni.
Lep pozdrav sss!

DRAGA SSS!

OPROSTI NI BILO NAMENJENO TEBI AMPAK MANCI. MISLIM, DA TO JE PA ŽE MALO PREVEČ!

Tudi jaz mislim,da je tako,nevem,kje so in kako razmišljajo vse te ženske,ki ji tako pridno čestitajo,pravzaprav mislim,da sploh ne razmišljajo in ji verjamejo.
L.p.

Draga Manca!

Po večdnevnem spremljanju vaših dopisovanj smo se tudi me odločile, da napišemo svoje mnenje, ker se tudi v našem okolju dogaja podobna ali pa prav tvoja zgodba. Smo mlade mamice, ki smo ob tvoji želji po otroku in trudu zanj
spoznale, da vsem ni dano dobiti štručko v naročje kar tako. Zato ne razumemo vseh tistih, v dopisovanju katerih je čutiti eno samo nevoščljivost, zaradi denarja in sposobnosti to uresničiti. Lahko bi vse življenje uživala, potovala po svetu, imela vikend na morju in super avto, ampak sta se vsemu temu odrekla in se odločila za otroka, ki pa nima cene. Zato vaju še posebaj občudujemo in spoštujemo. Tudi mi bi ravnale enako, če bi bile na tvojem mestu.

Vama in vajini prihajajoči štručki želimo veliko zdravja in sreče

Hej, Manca, ti si taprava avanturistka, ni kaj. Res občudujem tvoj pogum! Ampak ne boš verjela… Ko sem mojemu fantu razlagala o tebi je bil popolnoma navdušen. In ON je bil tisti, ki je vprašal kako je z mlekom, jaz se niti spomnila nisem!!!

Še nekaj sem pozabila – omenila si, da bo zadeva verjetno na TV. Kje pa bo to predvajano (Dnevnik, 24 ur, Tednik, …)?

Že vidim, da bi se s tvojim fantom lepo ujela … 🙂 ( pa brez zamere ).
Res sva oba z možem avanturista, tudi potovala sva veliko, zato sva se najbrž tudi podala v vse to. Vsem želim isto polno življenje,

Saj ne vem, če bo res. Bojim se, da naju bodo izsledili POP TV, ki jih zanimajo vse čenče. Do sedaj ni bilo še nič, zato brez skrbi… Možno pa je, da kdaj bo. Mene sicer nič ne vleče, da bi na TV razlagala, za kaj gre.

Kako misliš ? Konec bo ko bo ljudi nehalo zanimati, oziroma zame bo konec nekega obdobja v oktobru, ko se mi življenje obrnilo na glavo ( komaj čakam ). Zanimivo, kako si negativna. Kaj ne veš, da ti le s pozitivizmom v življenju uspeva, kar si zadaš ?

Ste si pa kar ustvarile svoj negativni klan. No ja, kakor hočete. Res sem že od rojstva nekaj posebnega ( pa ne bi še tp razlagala, drugače se vam bom zdela že vesoljec ).
Ko bo vsega konec, vas vse povabim na ogled – tudi moje punčke Neže ( imam 2 fascikla materiala in pogodb, ki se vlečejo že od leta 1998 – toliko časa je trajalo – ter albumov ). Informacije dam komurkoli z veseljem. Kot je bilo na forumu že povedano, sva z možem avanturista, pa velika pozitivista. Zato nama je uspelo. Če si pa že od začetka prepričan, da nekaj ne bo šlo, potem pač ne gre. Zelo zelo sem, sploh sedaj, ko vidim, da ne verjamete, ponosna na naju.
Kar pa se tiče dojenja, oglej si stran http://www.asklenore.com. Z gospod Lenore sva v kontaktu in mi pomaga z nasveti. Dala mu je tudi Protokol, po katerem naj delam. To stvar sem že začele in prsi so se mi res že napele, čutim, da se nekaj dogaja znotraj. To me zelo veseli.

Nič nikomur ne zamerim, da mi ne verjame. Res je vse preveč novega. Želja po materinstvu in doživeti vse, kar “normalne mame” doživijo, pa je pri meni izredno močna. Imam srečo, da imam moža, ki je iznajdljiv in, da sem sama polna želje po novem.
Lep pozdrav ! Ko bom prišla do stanja, da bom hotela priti v javnost, bom naredila lastno web page, kjer bodo vse informacije.

Meta, moja mami bi se strinjala s tabo, ker se zelo boji za moje zdravje, pri vsem tem pa je potrebno absorbirati veliko količino tablet.

SSS iz kje si ? Zelo rada bi se dobila s tabo in ti vse pokazala. Jaz sem iz oklice Ljubljane.

Znanke ( mogoče me res poznate ? ) – havla za vzpodbudne besede, veliko mi pomenijo. Negativisti so mi že skoraj prišli pod kožo.

Nekje na vrhu sem že napisala naslov spletne strani na keteri lahko najdete vse podatke in lahko vam povem, da sem med vsem tudi zasledila v katerih vseh državah so že spočeli otroka z nadomestno materjo in med njimi je tudi Slovenija.
Tako da Manci popolnoma verjamem in ji držim pesti, da bo vse OK.

Draga Manca

Ko boš prinesla domov svojo štručko se mi javi, ker bi bila zelo vesela, da mi razložiš vse stvari o poteku. Tudi midva z partnerjem se vedno bolj nagibava k nadomestni mamici. Želim vam vse najlepše.
Eva

Ti sss ali karkoli že si,si precej omejena.Kako sploh lahko obtožiš človeka,da laže brez,da si se prepričala.Pa kaj neveš,da Italijani hodijo v Ameriko že 7 let ali več?Celo v Italiji “narejene” zarodke dajo v z.komoro in na letalo.Zakaj potem nebi tudi slovenci?

Draga Manca.
Oba z možem sta občudovanja vredna.Vidim,da si zelo trdnega in samozavestnega značaja,zato verjamem,da se na take “naše” sss-je neboš ozirala;Ni vredno.Prav rada bi videla njen obraz,ko bo zvedela ,da je vse res,sicer pa ga nima,če ne bi se podpisala z imenom:to je sama nevoščljivost.
Vse kar me je zanimalo si že napisala,tako,da bi te vprašala samo ,koliko si stara in če že veš kaj bo punčka ali fantek,sicer pa sem kar nekaj stvari že vedela.Na Italijo sem nekaj krat gledala oddaje o ta kih primerih kot je tvoj in podobnih.Celo za en par vem(osebno jih poznam),ki so v Italiji naredili svoj zarodek in odšli v Ameriko,seveda je bilo že vse prej dogovorjeno:Z njimi je odpotoval tudi ginekolog,ki je odnesel zarodke v zamrz.komori.Takrat so potem v Italiji izbruhnile polemike,saj tudi oni,kot mi do nedavno niso imeli urejenih zakonov.Pri nas seveda ,da sistem nebi bil mogoč.
Želim vam,da ta dva meseca čim prej minejo.Polubi pikico še zame.
Katja.

Ti zlata ljubica, Katja s.,če si res,si pa res dober psihijater na daljavo,hvala,da si me opozorila,da sem omejena,vendar moje mnenje je,če je že tako kot pravi Manca, potem se ni treba hvaliti na forumu,ker se še marsikaj lahko zakomplicira,naj se javi ena,ki ima že dokaz.
Ne gre za to,da to ni možno,ampak zato,da to stane preveč denarja,ki ga povprečni smrtniki v Sloveniji nimajo,če pa že, potem take zadeve skrivajo do groba.Sicer pa katera ima toliko denarja,se bo že sama znašla brez,da jo nekdo na forumu vleče za nos, samo naprimer stimulacija mleka,kot pravi Manca,da bo sama dojila,daj no, zakaj pa potem ne stimulirajo mleko mamicam,ki so normalno rodile in le-tega nimajo in mora otroček zrasti na flaški.
Sicer pa Manca je zrela osebnost, kot ti praviš,pa naj sama odgovarja,ne rabi posrednika.Toliko.Mislim pa,da ima vsak pravico do svojega mišljenja.

Bi pa vprašala še, koliko je Manca pripravljena pomagati tistim,ki bi bili pripravljeni iti po njeni poti.Ni važno koliko bo zaračunala,samo da pomaga.

Brez hude krvi prosim,ker to slabo deluje na organizem.L.p.

Hvala ti, Katja. Vse je res kar praviš.

Katja, hvala za vzpodbudne besede. Vse, kar sem do sedaj napisala, je popolnoma res, pa če kdo verjame ali ne. Stara sem 31 let, bo punčka, ime ji bo Neža. Rojena bo čez 1 mesec. Zaenkrat je vse v redu ( narejeni vsi možni testi ).
Jaz pa bi tebe vprašala nekja o tvojem znanem primeru : kako so nesli na avion komora z embrii ? Jaz sem želela isto storiti, ker je res veliko stroškov stalno se vozit sem in tja v Ameriko, pa sem dobila informacijo, da je nemogoče. Mi lahko kako pomagaš. Razmišljam namreč že o drugem otroku, sicer čez nekaj let, pa vseeno. Hvala.

New Report

Close