Najdi forum

nadomestnik očeta

Živjo,
razmišljanje o težavah, ki jih imam trenutno v zakonu, me je pripeljalo do spoznanja, da sem v vseh dozdajšnjih moških iskala očeta, ki me je zanemarjal. To privede do trenja, saj tako kot po eni strani iščem trdno roko, želim po drugi strani uveljavljati svoje sposobnosti. Vsi so bili 10 let starejši od mene, z vsemi sem se hotela takoj poročiti in imeti otroke in začela kazati zobe njegovi okolici, ki bi mi ga lahko vzela (mama,sestra). Izgleda kot da sploh ne znam ljubiti moškega; z moje strani gre prej za požrtvovalnost, prikimavanje, materinsko vlogo. To ni pošteno do nobenega od naju. Ampak čutim vendarle kot da ga imam rada (ne vem če res). A še obstaja prihodnost za to zvezo? Zasluži si vendar da ga obravnavam kot moškega. Tako željenih otrok še nimam.

sendi

Spoštovana Sendi!

Vajina zveza ima prihodnost, če si vi tako odločite in vlagate vanjo.
Predvsem morate pri sebi razčistiti ali ga imate radi in ugotoviti kakšne so vajine vloge.
Samo spoznanje, da vajini vlogi nista partnerski, vam bo pomagalo nekaj spremeniti in narediti za to, da postaneta partnerja in ne oče-hči ali mati-sin. Seveda če si to resnično želite.
Če bosta v vajini zvezi enakopravna – pomeni, da bosta oba enako vložila in enako dobila (seveda enkrat eden več, drugič drugi – po vajinih potrebah). To je vendar namen partnerske zveze.

Špela, Šent

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close