Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Hormonske motnje nadomestni horoni

nadomestni horoni

Pozdravljeni!

Pred skoraj devetimi leti sem bila na O. I. operirana po Werhaim Meingsovi metodi .Imela sem trideset obsevanj . Kot hormonsko terapijo sem ves čas imela injekcijeGynodian Depot .,ki sem jih jemala na 5-6 tednov.Kakšne štiri mesece pa mi injekcije vedno manj casa pomagajo .Prejšnji mesec mi je držala samo 14 dni ,potem pa se pojavi glavobol in navali vročine .Šla sek k ginekologu ki mi je predpisal Climaro 50. Obliž imam sedaj drugi teden ,a imam še vedno navale vročine samo malo manjše in na daljše obdobje .

SEdaj sem v 41. letu.

Zanima me ali bodo obliži šele začeli delovati ali bi mogoče potrebovala močnejšo Climaro 100 ?

Zakaj mi injekcije kar naenkrat ne pomagajo?

Lep pozdrav

Jaz sem tudi v meni in mi zelo pomagajo hormoni Activelle. Potrebno je poskusiti kaj drugega, ker smo si pač različni. Zato JE TOLIKO TABLET RAZLIČNIH NA TRGU. mENI JE BILO ZELO SALBO POČUTJE OB JEMANJU tRISEKVENS TABLETK.
LP

Spoštovani!

Morda je odmerek Climare pri vas dejansko premajhen. Če se težave z glavoboli in oblivanjem ne bodo umirile priporočam ponoven obisk pri izbranem ginekologu.

Lep pozdrav!

************************** Asis.dr. Edvard Pirnat, dr. med., spec. internist - tirolog

Hvala za odgovora, če ne bo spremembe na bolje bom res obiskala ginekologa .

Lep pozdrav ULI

New Report

Close