Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Arhiv Sociala Arhiv – Sociala Nadomestilo v času porodniške

Nadomestilo v času porodniške

Pozdravljeni!

Trenutno sem prijavljena na zavodu za zaposlovanje, ker sem zgubila status študentke. Delovne dobe še nimam, dobivam socialno pomoč. Sem noseča in imam predviden datum poroda 22. januarja 2011. Živim na naslovu svojih staršev in imam svoje (ločeno) gospodinjstvo. S fantom ne živima skupaj, podpisal pa bo očetovstvo in za preživnino.

Zanima me, ali mi poleg starševskega dodatka pripada še kakšna druga pomoč (socialna)??

Hvala vam že v naprej za odgovor in lep pozdrav

starševski dodatek je vrsta socialne pomoči

Lep pozdrav! Tina * * * mislimo pozitivno, delajmo pozitivno, rešujmo težave pozitivno in živimo pozitivno naravnani * * * **************************************************************************************************************************************************** Legenda: DSP=denarna socialna pomoč, IDSP=izredna den. soc. pom., EBO=evidenca brezposelnih oseb, ZRSZ=zavod rs za zaposlovanje, ZUP=zakon o splošnem upravnem postopku, ZSV=zakon o socialnem varstvu, OD=otroški dodatek, SD=starševski dodatek, SN=starševsko nadomestilo, CSD=center za socialno delo, MDDZS=ministrstvo za delo, družino in socialne zadeve, MO=materialna ogroženost *****************************************************************************************************************************************************

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close