Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Urgenca nadledvičnica

nadledvičnica

pozdravljeni,

pri ednokrinologu mi je dala endokrinologinja za pregledat kri,ker se zdravim za pritiskom,hipertenzijo,da izključimo možnost da bi narobe delala nadledvična žleza,nadledvičnica. ker je sezona grip,virusov,in vsega kar razsaja,v čakalnicah je sedaj leglo bacilov,prehladov.. bi rada ta odvzem krvi prestavila na pomlad (imam to možnost),ko bo to mimo.

moje vprašanje je,če bi slučajno bila kriva nadledvičnica,in zdaj ko bom dala izvide šele spomladi,ali je lahko to življenjsko ogrožujoče? po domače,ali je nujno da takoj dam to pregeldat,ker je lahko nevarno? jemljem pa redno zdravila za pritisk.

hvala in lep pozdrav

"Življenje in Svoboda"

Zdravo, ne navajate nikakršnih simptomov in seveda ne morem po ničemer sklepati na (ne)delovanje nadledvičnice..:
Lep pozdrav

Lep pozdrav - - - - - - - - Sašo Rebolj, dr. med.

kakšni pa so simptomi nedelovanje nadledvičnice?

"Življenje in Svoboda"

https://sl.m.wikipedia.org/wiki/Addisonova_bolezen

Lep pozdrav - - - - - - - - Sašo Rebolj, dr. med.

najlepša hvala za link.
Bi pa samo še vprašala,piše da če ni zdravljena okvara nadledvičnice da je lahko smrtno. Samo preprosto bi vprašala,ko postane že nevarno,ali so edini simptomi utrujenost,obloge pod zobmi in nizek krvni tlak? kako zgleda,ko je že zelo nevarno?

"Življenje in Svoboda"

Vaša vprašanja ne gredo v smer, v kateri bi se dalo kaj pametnega odgovoriti zato vam vrnem enostavno vprašanje, na podlagi česa ste mnenja, da imate težave izmed vseh mogočih organov, ravno z nadledvičnico?

Lep pozdrav - - - - - - - - Sašo Rebolj, dr. med.

New Report

Close