Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo Način prehrane in ostala pomoč

Način prehrane in ostala pomoč

Pozdravljeni,
v zadnjih 4 letih sem prestala kar nekaj zahtevnih operacij ( tumor na nadledvični žlezi, tumor v glavi, rak ščitnice). Bila sem na bioresonanci, pa so meritve pokazale katastrofalno stanje mojega telesa : energijsko skoraj čisto prazne celice, manjko encimov, mineralov, kazalec stresa, imunskega sistema v ogromnem porastu , manjko omega 3, vitaminov B……. skratka : res katastrofalno stanje. Razstrupljanje črevesja potrebno, slabo delovanje jeter, vranice, pankreasa ….. Pa vas prosi za nasvet : kako si lahko pomagam oz. kako priti do vas…. O vas slišim same čudovite stvari in res si želim, da bi me sprejeli – pomagali… Vem pa, da je v prvi vrsti na meni, da spremenim način življenja – ampak rabim pomoč in nasvete, katerih se bom potem držala. Sama na žalost ne znam. Stara sem 49 let. Hvala za dogovor in lep dan.

Spoštovani!

Prvi, zelo pomemben korak ste storili s tem, ko ste ugotovili, da morate sami prevzeti odgovornost za vaše zdravje. Zaradi porušenega ravnovesja v organizmu, je potrebno ukvarjanje z različnimi področji (razstrupljanje, prehrana, psihični nivo). Za več informacij in za termin, prosim, pokličite v ordinacijo.

Vse dobro vam želim!

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

New Report

Close