Najdi forum

Te dni sem zelo na trnih. Star sem 26 let punca 35.Dve leti sva hodila skupaj, vmes sva se tudi prepirala. Veliko sem potrpel,da sem lahko z njo shajal. Priznam, da ji nisem kos,če sem kaj rekel, je dejala da naj kar grem ali naredim sam! Pred časom sva se tako prepirala in ugotovila,da ne bo šlo.Ravno takrat pa je spoznala drugega.Z njim je potem nekaj časa tudi živela.Ker je ona tako nagle jeze, sta se nekega dne sprla.Poklicala me je še isti večer naj jo pridem iskat.Toda moti me, ker ona pravi, da ni prepričana.Še zmeraj jo tip kliče trikrat na dan.Z njim se pogovarja v moji prisotnosti.Tudi z njim bo šla še ven na pijačo, je dejala. Mene to moti, sprejel sem jo nazaj, govorim ji, da nisem ljubosumen, pa ni res.Ali lahko vse to prebolim kar mi je storila, kaj če to spet ponovi? Je prav, da sem zopet začel z njo ?Res nisem kakšen ženskar,ne vem zakaj se pri njej zadržujem, je starejša, nekaj me je tudi naučila, bi si moral najti mlajšo ?
Me bo to, kar mi je storila ves čas spremljalo ?Svetujte mi !

DEJAN

Dragi Dejan,

verjamem, da ti je hudo. Vedi, da kar se dogaja zdaj tebi,
se je dogajalo ze mnogim – v svoji notranjosti ves, da ne bo
slo, lahko celo predvidis, kako se bodo stvari sukale, pa
vendar nisi sposoben zadeve prekiniti.

Moje odkritosrcno mnenje: z obnasanjem, ki ga opisujes,
(npr. nalasc pogovarjanje z njim v tvoji prisotnosti, hoja z
njim na pijaco) – te ponizuje in zali. Morda te celo preizkusa,
kaj vse si se pripravljen potrpeti. Zenska pri 35 bi morala
biti toliko zrela, da ve, kaj dela – z drugimi besedami – rekel
bi, da kar pocne, dela skoraj zavestno in nalasc.

Tezko, da bi se v prihodnosti kaj dosti spremenila. Ce zelis
vedeti, kaj mislim – proc od nje! In ne pusti se ji premamiti,
ko bo naslednjic spet v tezavah. Gotovo si sposoben najti
bolj primerno od nje, ce bos pa pred tem nekaj casa “sam” –
nic hudega. Tudi samospostovanje je nekaj vredno.

Se strinjam z Borisom. Pa se nekaj – ne vem, koliko si ze razmisljal – ampak punca je ze v “letih”, ko bi se morala znati odlociti, ce ne zaradi drugega tudi zaradi (vajihin) otrok. Mogoce za koga otroci niso nujni, mora pa biti zveza na zelo trdnih temeljih, brez otrok in se posebej z njimi. S tem, ko se pogovarja z drugim v prico tebe te, oprosti, ponizuje. Jaz bi si na tvojem mestu nasel osebo, ki te bo ljubila brez takih scen.

LP

Matej

tudi jaz se strinjam z obema…..tako kot si opisal imam obcutek da je s teboj samo zaradi tega, da je pac z nekom. Sedi na dveh stolih….ce se bosta skregala ji bo on delal tolazbo, ce se bo z njim skregala ji ti delas tolazbo….

samo eno vprašanje. A si ti mogoče 2/3 trikotnika iz foruma TRIKOTNIK? Če si, si preberi kaj je napisal tja uni ta drugi fant tvoje punce. In potem se lahko obadva skupaj odločita kja naj nardita glede nje.
Po moje ženska nima čistke v glavi kaj hoče od razmerja. Pri 35 letih pa bi to že lahko imela!

Ne nimam nič s tistim, je pa zanimivo ! L.p

dober si,da jo prenašaš….kako si lahko tako …..naiven……čimprej jo pošlji k vragu…..ja a res ne vidiš,da te ima za loleka-boleka…..toliko deklet čaka nate tam nekje zunaj,ti pa s tole…..boljše da ne rečem…..

Just dump the b…h, she isn’t worth you!

Glede tvojega problema ni nikakršne dileme. Ona ostaja s tabo samo zato, ker ima od tebe neko korist. Dovolj si star in se nehaj obnašati kot naivni fantek, da te bo kdaj zares ljubila in spoštovala. Bodi de’c in jo pusti kot dr.. na cesti, pošteno razmisli, potem si pa najdi kakšno bolj pošteno, pa še svojim letim primerno. Pa srečno.

pusti jo pri miru in si najdi boljšo, tako ki te bi spoštovala, pa ni nujno da je mlajša

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close