NA TEM FORUMU STE KER IMATE DENAR,ČAS
DOMIŠLJIJA VAM DELA MALO PREVEČ.
Ja, imam časa in denarja na pretek in nobenih problemov- to verjetno pomeni, da sem svoje življenje pošlihtala..
S čim imaš pa TI probleme?….:)))))))) Odgovora itak verjetno ne bo…
LP, Mojca
PS: hvala bogu za domišljijo, ta me žene naprej…..:))
V življenju NE moreš imeti PREVEČ domišljije, tako kot ne moreš preveč ljubiti in podobno.
ČE SKLEPAMO PO TEBI, BO TVOJA TRDITEV DRŽALA.
Nasvet v tvojem stilu: Vedno, ko zboliš pojdi k zdravniku in pojej vse kemikalije, ki ti jih predpiše zdravnik, da bolezni ne bo zmanjkovalo.
Srečno!
Oprosti, ampak kdo ti daje pravico sodit, kaj je prav in kaj ne?
Občutek imam, da si zelo nestrpna oseba, ki nima sposobnosti empatije.
Moj nasvet: zazri se vase, druge pa pusti živeti…
Dragi bralci-ke in obiskovalci-ke foruma!
Takšna pisanja, kakršno je pisanje avtorja ”ko zbolite greste k zdravniku” zelo nazorno kažejo na to, kako različni smo pri čustvovanjih oziroma doživljanju zadovoljstev lastnega bivanja in raz-umevanja sebe in sveta v katerem živimo. Podariti razumevanje in ljubezen na način, da ni zraven nobene nalepke z našim imenom, je najbrž precej težje, kakor pa vreči nekakšen kamen in se skriti v nepregledni goščavi (svetovnega spleta)…
Bo držalo, da je metanje nekakšnega kamenja kdaj pa kdaj morda tudi terapevtsko. Celo bolj za tiste, na katere ”kamenje” leti, kakor pa za onega-ono, ki ga meče. Zato se je včasih za takšno dejanje dobro tudi zahvaliti in se avtorju pokloniti. Pokloniti na način, ki nam je pač blizu. Tiho ali glasno, opazno ali neopazno. Predvsem pa – ljubeče… Najbrž, kakor pravite, mu-ji ni lahko živeti in potrebuje veliko sočutja.
Nasmeh,
Dušan
Dušan, ta pametni itak ne bodo razumeli tvojega mišljenja.
Za Kozbolitegrestepakzdravniku:
zakaj bi pa potrebovali denar za tale forum? A si se ti mogoče opekel pri kakšnemu šarlatanu?
Vsekakor ti želim da najdeš mir v sebi in le tako ti ne bo treba stresati negativne energije okoli sebe in po sebi.
pozdrav….tina
še dobro, da je kaj napisal, pa čeprav traparijo, tako se je na forumu spet začelo dogajat…
Draga Tina CSD, draga Gobica,
Skorajda bo leto, odkar sem forum, iz najrazličnejših razlogov, čisto zapustil. Ko sem po tako zelooo dolgem času (s slabo vestjo in hkrati z radovednostjo) pravkar pogledal na tale naš forum, vidim, da ”se še vedno dogaja”.Tega odkritja sem zelo vesel. Očitno zanimanje za tematiko še ni zamrlo, morda celo narašča. Novemu moderatorju in bralcem želim pri raziskovanju neskončnih tem o tovrstnih, t.i. ”duhovnih” vidikih bivanja, obilico zvedavosti, dobre volje in medsebojnega spoštovanja…
Nasmeh,
Dušan O.
Forum je zaprt za komentiranje.