NA POMOČ
Spoštovani,
Naša deklica je stara 4 mesece. Sicer jo dojim, okoli pol ure na eni dojki. Ker pa je bila od začetka pri dojenju zaspana, ji vsakič svoje mleko še dodam po steklenički. Po steklenički poje še okoli 100 ml. Zadnje čase se je hranjenje spremenilo v več ur trajujoč napor. Hrano zahteva približno vsake 4 ure. Ko mala postane lačna se zelo razburi in začne jokati. Ko jo poskušam pristaviti k dojki, začne še močneje jokati. Nato jo moram najprej umiriti, šele nato začne jesti in je vse uredu dokler ni na vrsti prvi kupček, to je nekje po 10 minutah hranjenja. Potem se nosimo gori, doli, naokoli in kupčka ni. Ko pa končno pride kupček, jo začnejo mučiti hudi vetrovi in se zvija in krči na vse načine. To je postalo res velik problem, ki ga nikakor ne znam rešiti. Pazim, da ne jem surovega sadja in zelenjave (od surovega sadja jem le banane). Dajem ji kapljice sab simplex in kuminin sirup, pa ni nič bolje. Po obroku ponavadi mala zaspi, pa tudi ponoči spi do okoli 5 zjutraj.
Ali je problem v tem, da se še ni vzpostavila normalna mikroflora v njenem črevesju in je zato toliko zvijanja in vetrov? Pokakana je mala vsak dan li vsak drudi dan. Teža pa normalno raste.
Naj še povem, da se mala kar veliko slini in sem že pomislila, da vse težave zaradi zob. Ali mislite, da bi morala z malo k zdravniku zaradi teh težav, ali je to vse prehodnega značaja?? Pomagal bi mi kakršen koli odgovor, ker sem res zmedena in ne vem več kaj naj storim.
Hvala za odgovor.
![](https://med.over.net//wp-content/themes/poortal/static/img/avatar-placeholder.jpg)
kumina zapira.je možno,da ima probleme s kakanjem? če je blato trdo, bi rekla,da kar proč s kumino. proti krčem smo pa imeli kapljice lefaxin iz Avstrije, ker sab simplex niso zalegle.
Forum je zaprt za komentiranje.