Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! Na pomoč – nova jopa se mi je “pokvarila”!

Na pomoč – nova jopa se mi je “pokvarila”!

Kupila sem drago športno jopo – kapucar.
Prala sem jo samo enkrat na 30 stopinj.
Zdaj pa mi je na kapuci tam, kjer je kovinski obroček in gre skozi trak … ta obroček odstopil od blaga in ne vem kaj narediti. Sem nekaj šivala, pa je še bolj grozno! Kako ta obroček pritrditi nazaj v blago? Ali bi to šivilje znale popraviti?
Sem čisto obupana, ker mi je ta jopa zelo vsec! Pa tudi razočarana sem zelo, ker sem za 90 € pričakovala res kvaliteto! Kaj naj naredim?
Reklamirala jo ne bom, ker je ta jopa bila zadnja…. za kakšno drugo jo pa ne bi zamenjala.
Prosim, če ima kdo idejo kaj narediti ….. naj mi pomaga!
Bom hvaležna. Zelo!

Ma nevem, oprala si jo sam nosila pa ne. Jaz bi se malo ‘neumno’ naredila in bi nesla nazaj. Sorry sam 90 eur za jopo iz katere odpade obroček? Hervis ane?

Šivilja, če je kaj vredna, bi sigurno morala znati to popraviti. Če pa si vseeno premisliš in jo boš reklamirala, ti priporočam kaj od Toper-ja, če sploh še imajo. Včasih je bila to zelo dobra znamka in obleke so bile res vzdržljive.

take in podobne zadeve popravljajo tudi čevljarji.

S sivanjem si res usekala mimo, za tiste obrocke so ene take posebne klesce, nesi k sivilji, samo en klik in bo obrocek spet notri. To je kot gumbi na jeansu, ga ne sivas, se ga s takimi klescami pritrdi notri.

Poskusi previdno odparat šive od obročka, da se ne bo videlo, da je šivano. Nesi v reklamacijo,če bo pozitivno rešena vzemi gotovino. Kupi drug pulover.

________ Flectere si nequeo superos, Acheronta movebo.

Jaz bi nazaj nesla. Jaz še jopo za 10 EUR nesem nazaj 🙂 Mi je pa hecno, koliko denarja eni date za eno jopo,jaz toliko še za bundo ne bi dala.

Ta zadeve niso not prišite ampak nekako stisnjene. Če ima šivilja zadevo, da ti to spet stisne, kul, če ne pa pojdi zamenjat. Ti morajo zamenjat, saj ni bila tvoja napaka, da je zadeva odstopila.

Uh oh, kaka panika in obup zaradi malenkosti. Stopi do prve popravljalnice oblačil pa ti bodo tisto nazaj zaštepali.

V hali pod Emporiumom prodajajo vse za šivanje, od gumbov dalje. Sigurno ti bodo pomagale in uredile zadevo, da se še videlo ne bo.

New Report

Close