Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom Na parketu drsi – prosim pomoč

Na parketu drsi – prosim pomoč

Spoštovani bralci – forumovci, lepo vas prosim za pomoč.

Z možem sva prevzela novo stanovanje v katerega se morava vseliti do konca julija, pri tem, da imava majnega otroka in sva oba v službi.

Ob prevzemu sva reklamirala lakiranje parketa, saj parket verjetno pred lahiranjem ni bil dobro očiščen in so drobne smetke lepo zalakirali, tako da je bil ves hrapav in pikast. Ob izboru materialov sva se odločila za polmat izvedbo. Dogovor je bil, da bodo pobrusili lak in na novo polakrirali.

Toda danes, ko sva prišla v stanvoanje – groza! Parket je svetlejši, se blešči in kar je najhuje, na njem močno drsi, tako da je moj mož celo padel, ko je na hitro prestopil, bil pa je v samih nogavicah!

Kaj lahko narediva? Mi lahko predlagate kakšnega zaneljivega parketarja, ki bi prišel zadevo pogledat, saj bi bila pripravljena sanirati parket tudi na svoje stroške in kasneje terjati povračilo od prodajalca.

Mudi se nama, v kratkem času nam bodo pripeljali že pohišvo, spolzka tla so nevarna že za odrasne, kaj šele za otroke, najin malček je komaj shodil.

Prosiva za vaša mnenja, nesvete, naslove preizkušenih parketajev…

Pozabili ste napisati, od kod ste.
Lahko me pokličete na tel. št. 040 653 602

Iz Ljubljane.

Tudi jaz.

New Report

Close