Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Žalovanje in slovo Na nebu se je pridružila še ena zvezdica

Na nebu se je pridružila še ena zvezdica

Dva meseca po izgubi hčerkice Ule sem nenačtrovano ponovno zanosila. Pred nekaj dnevi sem ga izgubila, fantek je bil. V 20t mi je odtekla voda, prvič v 25. Ko sem prišla iz bolnice, sem bila v transu, nisem dojemala. Sedaj pa hodi za mano. Jočem, jočem…

Moje sožalje

joči joči,poskusi dati iz sebe,Izrekam ti iskreno sožalje,vem da nič ne omili tvojih izgub,vedi pa da v svoji bolečini nisi sama želim ti da jesensko sonce ogreje tvoje trpeče srce.

moje iskreno sožalje. Objem.

In pusti solzam prosto pot.

TT-d

Joj, draga moja, samo jočem lahko in ti pošiljam topel objem!

Iskreno sožalje!!!

Vidka

Pataya, mislim nate in ti želim veliko moči, poguma v dneh, ki so in ki prihajajo.
Žal mi je, res mi je zelo žal, da moraš ponovno skozi žalovanje.
Pišeš, da hodi za tabo. Nekaj časa bo hodilo ob tebi – ne brani se žalosti solzic … vse to pelje do novih poti.

objem, draga Pataya

Draga Pataya!

Sem veliko mislila nate, nič se več nisi javila na tem forumu.
Moje iskreno sožalje.
Zdaj boš imela veliko “dela”, žalovala boš za obema otrokoma hkrati.
Tudi meni se je zgodilo, da sem po prvem otroku nepričakovano zanosila že po treh mesecih. In potem sem izgubila še tega in potrebovala sem dobri dve leti, da sem prišla malo k sebi. No, potem sem seveda žal še izgubila Aniko…

Joj, kako je svet za nekatere krut. Jočem s teboj.

Iskrene sožalje…..

lp,

N.

Zelo hudo mi je zate. Pošiljam ti tople misli, čeprav vem, da ne morejo omiliti tvoje bolečine. Ampak nisi sama!
Mia

Tudi mi ti pošiljamo iskreno sožalje

mi3 in zvezdica *A*

Ojoj,res mi je hudo zate. Ma kaj se mora to dogajati zmeraj enim in istim ljudem? res ne vem,kaj naj ti rečem- to je že preveč boleče. Samo iskreno sožalje za oba . res ne vem……jokam
lp D.

Iskreno sožalje in topel objem!

Jerca

Iskreno sožalje, Pataya.

Tvoja prejšnja nosečnost se je končala v istem času kot moja in vem, da neizmerno boli. Sploh pa je hudo, če se v tako kratkem času zgodi dvakrat… Vem, ni besed… Le – pusti solzam prosto pot, pestuj spomine in vedi, da smo s teboj, ko nas boš potrebovala. Tako, kot si bila tu za nas ti.

Objem, žiža

Pataya iskreno sožalje še z moje strani.

Mislim nate in ti pošiljam en velik, topel objem…..

Iskreno sožalje in pusti solzam svojo pot. Izjoči svojo bolečino, ki verjetno ne bo tako kmalu popustila. Mislim nate in na tvoji zvezdici.
Šestica G

New Report

Close