Na koga naj se obrnem?
Sem mlada, srečna mamica z urejeno družino, vendar… S sestro sva bili v otroštvu spolno zlorabljani od očeta. Vsaka po svoje sva to pač preboleli in si uredili življenje, vendar me zadnje leto moti, da mi pri vsakdanjih stvareh prihajajo pred oči grde slike od prej. Svojo preteklost sem si precej izbrisala iz spomina, čeprav za določene stvari vem, da so se zgodile, pa sem šla pač naprej in me to do sedaj ni obremenjevalo. Rada bi se pogovorila z nekom, pa to ne sme biti noben od bližnjih, ker teh stvari še ne vem, če sploh lahko izgovorim na glas. V glvnem, rada bi razčistila s preteklostjo in potem morda bi še lahko pomagala komu?
Sem z obale.
Lep pozdrav!
Pozdravljena!
Kot ste že sami ugotovili, čutite potrebo, da se obrnete na nekoga, s komer bi se lahko pogovorili o zlorabi. Vsekakor je to pomemben in velik korak za vas.
Glede na to, da se z bližnjimi ne morete pogovoriti o tem, vas vabimo, da se oglasite pri nas. Lahko nas pokličete vsak dan med 9. in 13. uro na št. 01/43113341 ali 0802880. Lahko se odločite zgolj za telefonski pogovor, lahko pa tudi za individualno svetovanje ali skupino za samopomoč.
Lepo vas pozdravljamo.
Združenje proti spolnemu zlorabljanju, Anita