Na katerem oddelku v bolnišnici…
Moje sožalje!
Po slikah CT so videli, da nima več dolgega življenja pred seboj, žal. Z besedami “češ saj zdravila lahko tudi doma je in počiva” so se le galantno rešili pacienta-tvojega očeta.
Naj ti bo tolažba, da očetu ni bilo treba dolgo trpeti. Verjemi, meni je zelo hudo, ko “moram” vsak dan gledati 7 ur paciente, ki le vegetirajo po možganski kapi.
Moje sožalje!
Po slikah CT so videli, da nima več dolgega življenja pred seboj, žal. Z besedami “češ saj zdravila lahko tudi doma je in počiva” so se le galantno rešili pacienta-tvojega očeta.
Naj ti bo tolažba, da očetu ni bilo treba dolgo trpeti. Verjemi, meni je zelo hudo, ko “moram” vsak dan gledati 7 ur paciente, ki le vegetirajo po možganski kapi.[/quote]
A mi lahko prosim malo več poveš, kaj in kako se vidi na slikah? Ker mojo mami je tudi kap, Trikrat. Pa je bila na začetku čist “odsotna”. Ampak je potem čez nekaj tednov počasi k seb prihajala. Iz osebe, ki ni mogla nič, ki ni jedla, ni govorila, niti sama sedela, je zdaj oseba, ki je sicer v plenicah, govori nerazločno, desna roka ji ne služi, ampak ok. Lahko hodi, se sama ob malo pomoči vsede, večje koščke sama je.
Glede na to, da so nam takrat tudi rekli, a jo sploh oživljat, če do česa pride, me res zanima, kako se odločajo. Lahko mi tudi odgovoriš na zs.