Najdi forum

Na kaj se ogrevate?

Na kaj se ogrevate? In kako zakurite?

Na jezo. Mon zalaufam. Trenutno pomaga tudi vreme, ki ni pretirano mrzlo.

Na olje!
Zakurim s pritiskom na gumb!

Toplotna črpalka zrak-voda.

klima + peč na drva

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

Elektrika.

Zemeljski plin, obrnem gumb.

V prehodnem obdobju olje, pozimi drva.

Olje, sam… Jaz zdaj razmišljam, kako ohlajat, ne pa gret 🙂

V teh zadnjih tednih samo na sonce. Še preveč ga hajca.

Pozimi na pelete.Zdej pa na sonce 🙂

Na olje!
Zakurim s pritiskom na gumb![/quote]

Jaz isto – olje. Pripelje, skeširam okoli 600 € / na leto za 60 kvadratov fleta. Plus tega vsake tri leta čiščenje peči, menjava filtrov – 120 €, ker imam etažno centralno. Sem pa z Gorenjske, kje se kuri od oktobra (sli še prej) do maja (ali še kasneje) :-).

Meni je zakon to, da pritisneš na gumb in je v pol ure toplo. Pa magari, če prideš domov po treh dneh… In seveda nobenih prisesalcev, ki jih plačujete blokovski. 🙁 In vse čisto!

Drva ….. sekanje, polena gor, trske za podkurt…dim, smrad….pepel…. – res pa je zakon plata na peči, kjer pogreješ vodo ali pajcaš golaž 4 ure iz merjasca :-))) !

Aja, pa z oljem nič ne onesnažujem – kuker eni sosedi, k zadimijo z drvi celo naselje :(!

Ker nam je vroče se hladimo s klimo, na ogrevanje nam trenutno niti na misel ne pride 😀

Na olje!
Zakurim s pritiskom na gumb![/quote]

Jaz isto – olje. Pripelje, skeširam okoli 600 € / na leto za 60 kvadratov fleta. Plus tega vsake tri leta čiščenje peči, menjava filtrov – 120 €, ker imam etažno centralno. Sem pa z Gorenjske, kje se kuri od oktobra (sli še prej) do maja (ali še kasneje) :-).

Meni je zakon to, da pritisneš na gumb in je v pol ure toplo. Pa magari, če prideš domov po treh dneh… In seveda nobenih prisesalcev, ki jih plačujete blokovski. 🙁 In vse čisto!

Drva ….. sekanje, polena gor, trske za podkurt…dim, smrad….pepel…. – res pa je zakon plata na peči, kjer pogreješ vodo ali pajcaš golaž 4 ure iz merjasca :-))) !

Aja, pa z oljem nič ne onesnažujem – kuker eni sosedi, k zadimijo z drvi celo naselje :(![/quote]

Čemu toliko neumnosti natrosenih zgolj v enem postu? Ti je najbrž od tovrstnega pisanja bistveno topleje kot od tistega olja, a?

. .......................................................................................................................................................................................... Več ljudi brez dlake na jeziku...in bi se sčasoma rodilo upanje za boljši svet... ...........................................................................................................................................................................................

Aja, pa z oljem nič ne onesnažujem – kuker eni sosedi, k zadimijo z drvi celo naselje :(![/quote]

Čemu toliko neumnosti natrosenih zgolj v enem postu? Ti je najbrž od tovrstnega pisanja bistveno topleje kot od tistega olja, a?[/quote]

No pa z besedo na dan, kje sem falila. 🙂

Nas greje TEŠ.

Zaenkrat plin

Zaenkrat drva – plačamo nič, ker je še dovolj od žledoloma.

v svoji hiši bo toplotna črpalka.

Elektrika

tudi TEŠ, vem pa ne, kaj ti bo ta podatek

New Report

Close