Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost na kaj punce padate pr fantih

na kaj punce padate pr fantih

Men je logičn, da najprej opaziš zunanjost…mene najbl pritegne da tip ful dobr pleše…pa da ima božanski nasmeh…Aja pa za dobro ritko se tut vedno obrnem :))) Šele pol pride notranjost, ampak to ne pomeni da ni pomembna oz. je manj pomembna…Šele pol se lohk odločiš za tipa. Drugač so mi pa všeč tipi ki ga znajo žurat ( to pa ne pomeni da grejo s kolegi vn, se ga u ibr napijejo in se pol po vsaki obešajo kot kreteni) oz. ko greš z njim ven da se maš res dobr, da je duhovit in veelik govori. Všeč mi je tut da mal šarmira, ampak ne tko da vsiljiv izpade… Ne maram pa egosistov in samovšečnežev, ki mislijo da lohk vsako dobijo in pol so cari…

Mene full pritegne tipov nasmeh, če se velik smeje, me takoj pritegne. Pa more si pač upat nardit prvi korak, mogoče sem res staromodna, ampak po tem se takoj lako oceni človeka. In če ma kej zanimivga za povedat pol je že vse zmenjen.

Veste, kaj je zares pomembno in tudi samo po sebi umevno?
Da ima vsak svojo podobo o svojem idealnem partnerju, kakšen značaj naj bi imel, videz in vse ostalo. Tako bi recimo lahko rekla: Ta in ta mi je všeč, ker je zvest,
prijazen ali zgovoren oz. ker ima podoben značaj kot jaz.
Takšni me privlačijo in takšne bom iskala. Kako pa vidiš, da je nekdo takšen?
Z opazovanjem, komuniciranjem,…
Maša

Jaz najprej opazim fantove oči in nasmeh.Seveda je zelo pomembna tudi notranjost in smisel za humor.

Men je ful všeč tip, ki se upa ful divje spogledovat z mano…všeč mi je če si upa nardit kej divjega zame. Sej ne da sem materialist ampak ful mi je kul, če ma avto. Ni ga lepšga kot se s tipom vozt okol ponoč, valda. 😉

Evo: zunanji izgled: všeč so mi visoki tipi, ker sem tud sama čez meter 70. Bolj suhi kot ne. Simpatični. Zanimivi. Bolj skejtarji kukr kej druzga (vsaj po oblačenju).
Notranjost: močan karakter, pripravljen na kompromise (to gre sicer v praksi zelo težko skupaj: al maš copato, ki bi vse naredil zate, al pa “deca”, ki se noče prilagajat). Nežen, a pogumen in srčen. MONOGAMEN!!! Prvo pravilo torej: nikol me ne sme prevarat, al mu bom pa odrezala cohonese! Mora bit nagnjen k seksualnim užitkom (no, ker dec pa ni??), ampak spet: vso to energijo mora usmerit vame, če ne- spet cohonesi adijo! Mora me spoštovat (če si seveda to zaslužim) in napizdit, kadar pretiravam in sem tečna. Ne sme bit copata, ampak vseeno pričakujem, da mi pomaga pri kuhanju, kupovanju in drugih stvareh. Lepo bi bilo, da bi znal pospravljat za sabo. Da men ne bi bilo treba, hehe.
Sicer pa imam rada duhovite tipe, take ki so brihtni in ambiciozni. Ki te nikoli ne ponižujejo. Ne tebe, ne prijateljev. Ki so pripravljeni pomagat. Ki imajo čut za ljudi in živali, prav in narobe, fer in nefer.
Mater sem zahtevna!!!!! Šele zdaj vidim!!!

Maca a ti zmeraj izbiraš med Supermenom in Božičkom

em.. jah meni je usec ce je fant dobrega videza.. mora pa imeti dober znacaj! tud misice so vazne:)

I think she just wanna shy guy. Rahlo sramežljiv, ob tebi pa odprt in divji.

Glas! Doživeto zapeta pesem… Žar, s katerim govori o stvari, ki ji je predan… To je zame novo, pa po letih skoraj ne sodim več med mlade.

Skoraj vse so take:

Pri puncah je pomembno sledeče:

1. Debela denarnica
2. Dober izgled
3. Da si nasilna baraba (na take se posebej padajo dobre zenske)
4. Ostale vrednote pridejo kasneje po parih letih

Lp

1. Ja, debela denarnica zares kar prav pride. Morda to niti ni tako slabo. Če ti povem iz lastne izkušnje: Bila sem iz slabše situirane družine in po zaslugi premožnejših moških sem si med študijem lahko privoščila marsikaj, česar si drugače ne bi mogla, čeprav sem tudi sama precej delala prek Študenta. Zares nikoli pa me ni nihče privlačil izključno zaradi denarja.
2. Dober izgled je stvar okusa. Meni so blazno všeč rahlo plešasti tipi, rajši malo bolj okrogli kot presuhi, malce boemskega videza. Imeti morajo pač nekaj, kar privlači.
3. Tega pa zares ne razumem. Menim, da kolikor toliko normalna punca takšnega tipa še na cesti ne želi srečati, kaj šele, da bi imela kaj z njim. Rajši nikoli več nobenega!
4. Če prav razmislim, se kar strinjam

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close