Najdi forum

na dieti, kg pa gor

ni blema, japajade, od kod pa potem vsi odvečni kg jazzpa1 pred davnimi časi?

Ah,ko sem prenehala kaditi sem se zredila za toliko kg.Ko je tehtnica pokazala trimestno številko sem mislila,da me bo kap in sem pričela hujšati.

na to vižo jih kar nekaj poznam, vendar je večina spet začeli kadit…
Jaz sem pa bolj čustven jedec…. takrat se ne morem upreti siru in čokoladi…in gredo lepo kg gor…
no, zdaj delam na tem, da gredo dol seveda!

Poročam, danes zjutraj 81,3 kg!
Pričakovala sem sicer boljši rezultat…
AMPAK – decembra lani sem to številko lahko samo sanjala…ZDAJ sem pa že tu!
ŽELIM si pa videti 75…

Ampak, saj to je super rezultat, če si jih imela ob novem letu 88! Bravo!!!

👍Super!
Te razumem! Si pričakovala večjo izgubo, ampak dol so pa šle kile in to ti naj bo motivacija za naprej.

MA super rezultat! Bolje malo bolj počasi, da se telo sproti prilagaja 💪

Živjo!
Prekrasen sončen dan je, jaz pa žalostna zelo. Sem šla na vago in….. nič. NIČ! Po enem mesecu 81,5 kg. Ne, nisem vesela, da ni šlo nazaj gor, saj ni bilo razloga… Ampak ni se premaknilo dol! Če bi dosegla mojih sanjskih 75 in bi se ustavilo, bi bila čisto zadovoljna in bi lahko naprej jedla in se gibala kot do zdaj, sem se navadila in mi je fajn tak način prehranjevanja itd. AMAPAK, nisem še na 75. Kaj naj naredim, da se bo spet premaknilo navzdol? Ne, ne ne bom popadla sira ali Milke, grem ven na sonce, že to je velikanski uspeh, premik v glavi… Mislite, če bi šla za 10 dni na post s sokovi, bi se na vagi pramaknilo?

Te zelo razumem. Zal je edini nacin, da teza pade, ce bos vztrajala. Verjemi da se bo premaknilo. Lahko se stehtas ponovno cez dva, tri dni, in te dni pazi da ne uzivas kaksne bolj slane hrane, sploh zvecer. Zadnji vecer pred tehtanjem pojej kaksno zelenjavno juho in pojdi v posteljo kaksno uro prej kot obicajno.
Imas morda menstruacijo? Tudi to zna prispevat k temu da je kak kg vec.
Meni pomaga, kar se psihe tice, da ce teza ne pade, se tehtam nekaj dni zapored, dokler ne vidim da je vsaj kaksna deka manj. Potem sem pomirjena in se spet tehtam manj pogosto. No tako delujejo stvari pri meni, ne pravim da moras tako narediti tudi ti. Vem da nekaterim pogosto tehtanje ne sede.
Poleg tega je fino merit tudi obseg. Da imas se nekaj kar lahko preveris. Morda se je obseg vseeno zmanjsal. Sicer pa malo bolj nategnes meter, pa je kak cm manj. 😂😉
Sigurno si na pravi poti glede na izgubljene kg do zdaj. Kmalu se bo premaknilo. Drzim pesti, in sprehod po soncu je sigurno dobra izbira! Drzi se in javi cez nekaj dni, ce je vendarle kaj manj na tehtnici. Verjamem da bo! 💪

Matruska, upostevala sem tvoj nasvet. Vaga mi je zdaj pokazala spet 81.5. Žalostna zelo!
Kaj naj še storim?!

Sem se zdaj ob polni luni postila. Danes vaga pokazala 80.1 kg ! Zelo sem zadovoljna, ker sem končno spet zagledala premik. Zdaj pa spet naprej tako, kot sem si zastavila. Enkrat bom zagledala tisto zaželjeno 7 na vagi, mar ne?
Vztrajajmo!

No vidis, bravo!

Bo bo sedmica spredaj, brez dvomov.

Mislim da jes res malo, za tvojo tezo zelo malo ce primerjam z mano. Ampak smo si razlicni 🙂

Kar pogumno naprej, javi se kaj, kako gre.

Hvala Matruska za podporo!
Občasno preberem druge zapise tu na forumu, vem, da se tudi ti trudiš, pa ne prvič. Držim pesti tudi zate, da uspeš!

New Report

Close