Najdi forum

Na čem sem-izmika se otroku

sem mlad postaven imam svojo firmo in delam na terenu v tujini in sem zelo sposoben in ugleden privatnik da mi kar zavidajo. Imam pa nekaj let trajajočo zvezo v kateri ni napredka. Ženska se izmika otroku. Oba sva še brez otrok. Najin dogovor je da prispevam vsak mesec k stroškom predvsem za hrano in podobnim, punca pa plačuje elektriko, vodo, komunalo.. Stanovanje ji je kupil oče, ki je bogat upokojen direktor. Punca ima tudi brata ki živi v tujini, tudi brez otrok. Sam sem prijavljen še uradno pri starših tako kot je dogovor z punco. Punca je preskrbljena z super službo kot pravnica. Prej sem imel dve resni zvezi. Prva punca je prekinila zvezo. Bila sva mlada in neresna. Druga punca je bila dijakinja in kasneje dobila šit službo. Res je da sem jo malo prevaral ampak na koncu sem jaz prekinil najino razmerje. Punce me obožujejo in veliko moških mi zavida. Res je, da včasih skočim malo čez plot, samo kdo pa ne bi pri delu na terenu v tujini? Vse res diskretno najraje v bordel. Punca ne kontrolira mojih financ. Imam tudi Tinder ki ga namestim ko sem na terenu. Uporabljam pa ga le toliko da vidim na čem sem. Punce ki mi pišejo so hude. Moja punca sicer nima top postave je pa inteligentna in resna le otroka bi rad. Sam nimam niti dokončane srednje šole. Šolane ženske so zakomplicirane in polne problemov. Z ženskami ki so top videza so tudi sami problemi. Seks top, vse ostalo pa za nikamor. Moja punca ima super službo, premožno družino in dobro preskrbljeni. Seks je dober mogoče bi bil lahko včasih bolši. Kaj narediti? Po otroku se bojim da bo še slabše. Najboljši frend si je skušal z otrokom rešiti zvezo pa mu ni najbolj ratalo. Poln kredita, ženska ki najeda brez dobre službe pri njenih tastarih…

Tisti ki se pretvarjate da ste brez problemov mi prosim ne odgovarjajte.

Samo prijavljeni uporabniki lahko vidijo priponke.

Ko sem prebrala vaš post, brez zamire ampak vaši punci dam kar prav da ima distanco do vas in se noče obvezati z otrokom. Za vas pa smatram da želite otroka z njo iz preracunljivih namenov. Ljudje okoli nas niso tako neumni kot zgledajo vidijo zelo dobro, opazijo marsikaj …zbudite se dokler vas ni načevljala , razmislite kaj hočete in z kom hočete . Ne gre vam v prid da hodite v bordele kjer ženska spusti več moških nase, in potem po tiho odidete domov k punci misleč kakšna gos je. Verjemite ni!

Spoštovani,
da bi vam svetovalec lahko bolje svetoval, bi moral najprej poznati razlog, zakaj vaša partnerka ne želi otroka. Razlogi so lahko zelo različni. Lahko da želi najprej ustvariti kariero, lahko da ne želi bremena, ki ga predstavlja vzgoja otroka, lahko da ne želi otroka z vami, recimo zaradi nezaupanja, da boste zrelo opravili očetovsko vlogo, lahko da si ne želi pokvariti postave, lahko si sploh ne želi otroka, lahko da se ne počuti še dovolj zrelo za materinsko vlogo itd. Skratka, lahko je marsikaj in od tega je odvisna rešitev kako ukrepati. Vidim dve možnosti. Prva je, da obiščeta partnerskega svetovalca in zadeve raziščeta in razčistita. Druga pa je, da se sami pogovorite s partnerko o zgoraj naštetih možnostih. Cilj je ugotoviti katere stvari so pomembne za koga od vaju in koliko sta pri tem usklajena. Bolj ko so vrednote partnerjev usklajene, zadovoljnejša sta v zvezi. Izkušnje kažejo, da sta pomembna temeljna kamna kvalitetne veze še zaupanje in iskrenost, brez katere zaupanje ni mogoče.
Lep pozdrav,
Uroš Drčić

*** mag. Uroš Drčić, transakcijski analitik - psihoterapevt *** m: 031 336 452 *** e: [email protected] url: revitacenter.si

Hodiš v bordele ,uporabljaš tinder itd.očitno nisi srečen kamoli zadovoljen in ti bi hendlal z otrokom ? Je s tabo vse ok.? Kje je ljubezen tukaj ? Upam ,da si najde drugega ,ki ne bo obiskoval bordelov in klikal po tinderju .Ti nisi zadovoljen kamoli srečen ,da skačeš preko plota in za nameček si želiš otroka,ki bo odraščal v disfunkcionalni družini ,kjer je za očeta normalno,da naskakuje druge ženske ?…Daj zamisli se nad sabo kaj sploh želiš .

Če je to vse res, potem bi ti predlagala da obiščeš psihoterapevtsko službo, ker mi deluješ kot bi imel NARCISTIČNO osebnostno motnjo. Nekaj zagotovo ni bilo vredu v tvoji primarni družini. Zagotovo bo nekoč to brala tvoja punca, ki praviš da je pravnica, oče direktor, ti pa podjetnik v tujini. Varčuj za pravno pomoč, da te ne bosta finančno ogulila do kosti tvoj tast in punca. Umakni se dokler se lahko!

Najdi si eno, ki ti bo podrejena in bo zadovoljna, ko bo doma skrbela za otroke. Ce si finančno dobro preskrbljen tvoja žena ne rabi kariere. Pozabi na karieristke. Te bojo hotele imet otroke šele nekje okoli 40. leta, ko ni več zdravo imet otrok.

Taki modeli, kot si ti, še obstajajo? In tvoja punca zdrži s tabo? Verjetno si res telesno privlačen do onemoglosti, ker sicer ne dosegaš kriterijev, ki jih imam – vsaj jaz – za osebo, ki jo vidim kot odraslega moškega.  Tvoje pisanje odraža za moje pojme um zmedenega otroka, ki igra igro odraslih ljudi.

Naredi si uslugo in najprej sam odrasti, potem pa še dolgo razmišljaj o otrocih. Najbolje bi bilo, če jih ne bi imel, ker nimaš tri čiste o ljubezni. Ti bi imel otroka zato, ker sicer ne veš, kaj naj si začneš v svojem čustveno praznem življenju – imel bi ga za igračo.

New Report

Close