myeloperoxidaza
Pozdravljena,
Cellfood vsebuje celo paleto metabolnih encimov in encimov dihalne verige, a v ppm dozah (ali t.im. bioloških koktajl dozah).
Med encimi dihalne verige vsebuje tako katalaze kot peroksidaze (encimi za razgradnjo vodikovega peroksida, kar je naloga tudi mieloperoksidaze), a prav specifično mieloperoksidazo ne vsebuje.
lp m
hvala za odgovor !
Potem pa verjetno vsebuje natrijev klorit (NaClo2) , ki mu je dodana tudi kislina (verjetno rižev kis-po okusu-sem probala tale cellfood) in se potem tvori myeloperoxidaza in potem se ta uporabi za tvorbo hipoklorne kisline (HClO), ki razpade v H+Cl+O…z vodikom itak ni problema v telsesu, Cl se spremeni v natrijev klorid(sol) ki tudi ni problematična, O-kisik pa pobije potem patogene v telesu?
tile podastki me asocirajo na NATRIJEV KLORIT, če mu dodamo citronsko,limonsko kislino se le ta aktivira-spremeni v klorov dioksid, ki ti pozdravi vse živo.Jaz imam z njim zelo dobre izkušnje.Gospa Komarjeva, izgleda da je tale vaš CELLFOOD v bistvu neka taka verzija.Sicer pa do enakega rezultata pridemo, če uživamo KALCIJEV HIPOKLORIT-Ca(ClO)2, pa tudi VODIKOV PEROKSID-H2O2 , teh variant je več-vsi pa uničujejo patogene v končni fazi s KISIKOM.
Pozdravljena,
verjamem, da vas ti podatki lahko asocirajo na vaše razmišljanje. Še posebej, če že poznate ali uporabljate ali vodikov peroksid ali hipoklorit. ENAKO imamo asociacije pri učinkovinah/zdravilih, ki imajo ali se deklarirajo s podobnim delovanjem, kot n.pr. zelo razširjena ASPIRIN in IBUPROFEN.
Verjamem, da vas Cellfood lahko asociira na marsikaj. Marsikdo ga primerja s Q10, potem s kolostrumom, potem z ekstrakti alg, pa s solucijo Na-, K- soli, pa…….
Vendar podobno NI NIKOLI enako, še manj pa isto.
Kot sem vam že zgoraj zapisala je Cellfood biološki koktajl naravnih snovi. Vsebuje celo paleto mineralov (in ne le klor, natrij, kalcij,…), skupaj z aminokislinami in encimi.
Zato ni pošteno, niti strokovno, ko pri tovrstnih izdelkih razmišljamo ali gledamo linearno (se pravi samo en biokemijski proces) kaj naj bi počela samo neka molekula ali element. To je podobno kot intenzivna/šok terapija, ko zdravniki pripravijo fiziološki koktajl za vsakega posameznega bolnika. Tudi vsak od teh bolnikov dobi za njega določeno količino in procent kisika. Kot neke vrste puferji v laboratoriju. S tovrstnim koktajlom vzpodbudijo vse osnovne celične procese, jih poskušajo oživiti ( v prvi vrsti se poskuša vzpostaviti osmoregulacijo, električno prevodnost, vzdražnost, in pa osnovne metabolne procese in procese dihalne verige (tukaj govorimo o 5.kompleksih)
Cellfood se ne more deklarirati kot samo en vitamin ali ena sol ali en….., za katerega vemo, da deluje/se vključuje/ali je gradnik enega ali več bioloških procesov (vi dobro veste, da so enaki elementi in molekule v kar nekaj bioloških procesih istočasno vključeni. V biologiji žive celice ne moremo govoriti o enem procesu, ki je popolnoma neodvisen od ostalih)
Vedno se obravnava kot Cellfood (zaščitena in patentirana receptura), vse studije in testi obravnavajo Cellfood in njegovo delovanje na posamezne biokemijske procese. Ali pa Cellfood in njegovo delovanje. Lahko si ogledate vse teste, analize (izvajane so s strani nevtralnih laboratorijev potrjenih od FDA inspekcije), ki potrjujejo njegove fizikalne in kemijske lastnosti, ravno tako njegovo antimikrobno delovanje.
Ravno tako obstajajo na Cellfoodu (ker je edini, se ne morejo sklicevati na neke studije neke učinkovine) in vivo studije in in vitro studije, ki govorijo o njegovem CELLFOOD delovanju. Vse te studije so zbrane v liflet, ki je bil pripravljen za zdravniške kongrese (poglejte si na http://www.cellfood.si prva stran zgoraj desno).
Cellfood je že več kot 40 let na trgu.
Prodaja se širom po svetu in ne le v eni ali nekaj manjših državic.
Dobil je tudi nekaj priznanj, zadnje lansko leto: Gold Seal priznanje rakavih bolnikov v ZDA in Kanadi kot varno, prijazno in učinkovito prehransko dopolnilo.
Ker je Cellfood v Sloveniji šele tretje leto, ker je slovenski trg specifičen trg (tako kot so ostali), potrebuje nekaj časa, da se z njim spoznamo in ga “ozavestimo”. zato so potrebna leta (glukozamin je v Sloveniji potreboval cca 15 do 20 let, da ga imamo vsi v svoji zavesti tako kot aspirin. Tudi lekadol je potreboval ene 15 let, da takoj vemo kaj to je).
A pravila o verodostojnosti izdelka veljajo povsod enako:
– vsaj 10 do 15 let prisoten na trgu
– na mednarodnem trgu, ne le lokalno
-študije izdelane prav na tem izdelku
-mednarodno priznani standardi varnosti in učinkovitosti ter kakovosti
Vsakdo ima pravico do svojega mnenja, svoje percepcije. Bolj ko si mnenja izmenjujemo, več se naučimo in začnemo razumeti ostale, pa tudi sebe.Pomembno je, da se zavedamo, da je vsak posameznik unikalen. Tudi njegovi metabolni procesi. In ko vsakdo najde sebi najoptimalnejšo obliko življenjskega sloga (hrana, telovadba, psihične in umske dejavnosti, zabava,…in prehranska dopolnila), potem ima lahko pod kontrolo svoje šibkosti, svoj degenerativni proces ali staranje in bolezen.
Želim vam lep dan
m