My world
Pozdravljeni tudi midva sva vložila 9.000 Eur. Denarja pa nikjer. Prosim obvestite me tel. 031341284, email [email protected].
Vsi govorite o nekih paketih. Mene zanima o cashbacku oz myworld aplikaciji, kjer si dobil denar nazaj. Je to ista stvar? Par dni nazaj sem ugotovila, da je vse skupaj izginilo. Aplikacijo sem par let redno uporabljala,seda pa je ni več. V njej sem imela pa še ne unovčene darilne kartice. Ima kdo kakšne informacije, ve kako priti do teh kartic?
Hvala
Se pridružujem tožbi.
Sicer pa je jutri, 5.9.2025, ob 18ih preko Zooma sestanek, na keterem bi se naj govorilo, kako postopati naprej.
Pošljem povezavo…
Dragi nekdanji marketerji in člani MW,
pred nami je izredno pomemben in resen trenutek. V petek, 5. 9. 2025 ob 18.00, bomo imeli Zoom srečanje z gostom Matjažem Blatnikom, ki bo podrobno predstavil:
postopek izpolnjevanja obrazca za prijavo terjatev, kam in kako poslati obrazec, na kašen način plačati sodno takso za prijavo terjatve ter razlago morebitnih nadaljnjih korakov, ki jih lahko trenutno le predvidevamo.
Ker gre za resen in odločilen postopek, je vaša udeležba nujna. Samo s pravočasnimi informacijami in natančnim razumevanjem postopka bomo lahko pravilno ukrepali.
Pridružite se Zoom srečanju:
? Petek, 5. 9. 2025
⏰ ob 18.00
? [povezava do Zoom srečanja]
Prosimo, da si ta termin rezervirate in se obvezno udeležite, hkrati pa tisti, ki imate svoje člane NUJNO tudi vsakega od njih TAKOJ obvestite o dogodku in nujni udeležbi, da bo vse pravočasno oddano!
Lep pozdrav
Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/8081012028?pwd=a3BlZU1OSHhyVmJkOHdtOGM5Z3piUT09
Meeting ID: 808 101 2028
Passcode: 1234
Tole sem prejela včeraj!!!!