Najdi forum

My world

Zanima me kaj menite o podjetju My World,cash back?

Piramidni nateg.

Tudi mene to zanima! Leta nazaj sem vložila v to zadevo veliko denarja,ki ga seveda sedaj ni nikjer. Brala sem,da so nekatere države prepovedale,eni so jih tožili in eni celo dobili denar nazaj,mislim,da Italija. Zanima me,če kdo karkoli ve o tem,ali obstaja tudi pri nas kaka skupinska tožba…,karkoli,da bi dobili denar nazaj??

Lepo bi prosila,če se uzdržite komentarjev o moji naivni neumnosti,ker na žalost se tega še predobro zavedam

podjete še veno deluje in lahko se vlagate denar brez problema.

Ne vidim raloga zakaj vam ne bi izplačali.Obljbe so visoki donosi.

In kakšen je razlog da ne morejo izplačati?

hja dobro premisli predno kam vlagas. Glede na to ,da si že vložila in nisi imela nič od tega. Plus tega pa obljubljajo velike donose.jaz sigurno nebi več vložil nekam,kjer bi me že enkrat po domače rečeno nategnili….

lp

Elvira, prosim pusti mi kontakt. Imam podobo zgodbo. Hvala ter lp.

Baje imajo sedaj že neke media boxe ki jih priklopiš na tv,in medtem ko gledaš reklame služiš denar.

Cena boxa okoli 1000e

Odgovor na objavo uporabnika
Myworld/lyconet, 17.01.2025 ob 13:35

Elvira, prosim pusti mi kontakt. Imam podobo zgodbo. Hvala ter lp.

prosim,ali mi lahko pošljete sporočilo…hvala,lp,Elvira

Pozdravljeni vsi ki imate vložek denarja v Lyconet , pripravlja se tožba nas je kar nekaj , stopimo skupaj, javite se mi

Samo stran od tega projekta

Pripravlja se tožba,  nas je več in več kot nas bo lažje bo.. nekako se moramo povezati

Podjetje bo šlo prej ali slej v stečaj,

Moramo se povezati in zelo hitro izpeljati

Samo stran od tega projekta
    Samo stran

Ne dajat denarja , firma je na poti v stečaj,  če ste pametni stopimo skupaj in tožit, zahtevat ves denar

Boksi so cena 200 Eur

New Report

Close