My advertising pays ima kdo izkušnje
Scam@A mi lahko prosim kaj vec poves, zakaj je prevara? Konkretno.. moj fant se je vključil v to,pa se mi zdi, da samo čas in denar zapravlja. Aja pa članstvo ni brezplačno, kot je nekdo napisal, ampak več kot imaš “virtualnega” denarja gor, več moraš članarine plačat. Npr. vsak mesec 30€ pa še ,če si hočeš denar nazaj nakazat ti poberejo provizijo, aja pa provizijo moraš plačat tud če nakažeš denar na virtualno banko MAP-a. Zaenkrat vidim same minuse….a ima zares kdo dobre izkušnje, Al pa slabe in mi zna konkretno povedat kaj je s tem?? Prosim.
To da je prevara je enostavno prazno govoričenje. Oziroma, če ima dokaze o tem, da je prevara naj jih prosim konkretno predstavi.
Jaz vem, da zadeva deluje, če kdo ne verjame naj me kontaktira na mail ([email protected]) kjer z veseljem dokažem z pintscreeni nakazaila denarja nekaj 100 oziroma 1000 evrov na bančne račune.
jusy v slabih treh mesecih bo tvoj fant obrnil 10% kapitala, ki ga je investiral.
Pri 1000 cp-jih, kar je max v mapu si lahko izplačaš 1400 evrov na mesec z upoštevanjem vseh provizij, ki jih moraš plačati.
Govorimo o 1400 evrih, če nimaš nobenega vpisanega člana preko tvojega linka seveda. Sedaj pa pomislite kaj morate vi vse početi v službi pa niti ne dobite 1400 evrov.
Še vedno smo tu.
Od 3 let kar dela MAP ne deli dobička 14 dni in ti takoj očrniš sistem. Naj ti povem, da so imeli večje tehnične težave, ki pa bodo z dnem 21.9.2016 odpravljene. Če bi imel kakšno spletno stran bi vedel kako težko je najti napako, jaz si raje ne predstavljam kako težko je bilo to narediti MAPu.
Sam si prostovoljno pristopil k poslu, predvidevam, da te ni nobeden silil, kot tudi sam lahko iztopiš kadar želiš. Gotovo pa map ne potrebuje takih ljudi, ki mu obrnejo hrbet ob prvi težavice ;).
21.9.2016 bodo te težave odravljene in 310 000 ljudi bo še vedno služilo s tabo ali brez tebe.
Lp
Lepo vas prosim.Map kot tisoči podobnih programov je nateg.Če si na zaćetku zraven in pravočasno iztopiš lahko profitiraš v vseh ostalih primerih izgubiš.In kdor tega ni storil za njega je zgodba z Mapom končana.Je pa toliko opozoril na spletu,da ste si sami krivi.In kaj naj bi se zgodilo 21.9.??
LOL.Vsa izplačila so do preklica(beri za vedno,za naivneže pa za 6 mesecev)ustavljena,profit share ne raste……
Najbolj smešno pa je kako si nekateri predstavljajo da boš z petminutnim gledanjen brezveznih reklam služil.Ne rečem če bi oglaševale kakšne resne firme ampak tam ni niti ene.
Vse to je samo malo preoblikovan piramidni sistem dokler je več vplačil gre,ko tisti najvišje začnejo izplačevati pa je konec.In Map je definitivno konec bolj je to pisanje svarilo za nove take programe ki prihajajo.Vsi šefi Mapa so imeli take programe že prej in jih bodo še imeli konec pa je vedno isti.
Jusy fanta daj za ušesa in pozabita na to.Vsaka šola nekaj stane.Če si bo iz tega kaj zapomnil in nebo več počel takih neumnosti z denarjem potem tudi ta izguba ni slaba.Verjetno sta vplačala prek VX GATEWAY.Klikni na to stran pa ti bo vse jasno.Bi ti še kaj napisal ampak ti čakaš nekoga ki ti bo rekel da ni panike in da bodo tisočaki kmalu leteli na tvoj račun.Žal ti jaz tega ne morem napisati.
Boyx: sem šla takoj pogledat pred pol leta kaj je ta gateway in sem takoj vidla, da je larifari….sem realna in samo iščem info glede tega…vidim pa še vedno več negativnosti kot pozitivnih- sploh zdaj, ko so se moje napovedi fantu žal uresničile in sem že takoj rekla, da te stvari delujejo 2-3 leta pol pa je naenkrat “tehnična napaka” in ne moreš več do denarja….vendar sem vedno odprta za nove stvari in tisti, ki pravijo da zadeva res deluje me zanima zakaj tako mislijo- če so si izračunali koliko so vložili in potem odšteli vse provizije in članarine, ki so jih mogli plačat, ko so si denar nazaj nakazali in so bili še vedno v plusu???? Ne iščem, da me nekdo potolaži ampak postavi na realna tla, tako da bom mojga pitem res za ušesa, ker tkole najin denar zapravlja! 🙁
Jusy seveda da so nekateri v plusu.Ampak ne od gledanja brezveznih reklam.V plusu so zaradi tistih ,ki so se pridružili kasneje.Recimo vidva sta že dala denar da je nekdo v plusu.Ker pa je takih ,ki bi želeli biti v plusu vedno več novih naivnežev pa ni dovolj je to The end.Sicer pa je Map trajal rekordno dolgo ponavadi taki programi v 95% trajajo približno en mesec,nekaj se jih prebije tam do šestih mesecev redki več kot leto Map pa je pomojem res rekorder.Sicer je najbrž vsakemu jasno v kaj se podaja je pa bil zadnji alarm za izstop ,ko so jih skenslali v Ameriki.Najbrž ne potrebuješ odgovora zakaj.
Predlagal bi vsem negativcem, da čim prej vzamejo svoj denar ven iz MAP-a, kdor ga je pač vložil, ker ne rabimo takih ljudi v svojem poslu in naj ga raje zavijejo v nogavico ali preprosto zapravijo.
Kdor ve vsaj malo o poslu, oziroma o življenju so vedno vzponi in padci in tukaj ni prav nič drugače. Takrat, ko gre vse kot po maslu je najlažje vztrajati in hvaliti, takrat ko pa bi potrebovali največjo podporo in pomoč pa ne duha ne sluha, samo grajanje. Če tako funkcionirate v življenju, ste zagotovo zelo neuspešna oseba, na vseh področjih in se morate še marsikaj naučiti, da vas ne povozi vsaka malenkost.
V teh najbolj kriznih trenutkih je MAP dokazal za kako resno podjetje gre, ker če bi hotel pobrati denar bi že zdavnaj lahko vse pobral in brez vsake slabe vesti zaključil to pravljico, tako pa se je boril do konca in z novostmi prišel nazaj še večji kot je bil.
Tako, da če se kdo vidi v tem poslu in ni negativno usmerjen za take reči, ali ima kakršnokoli vprašanje s tem poslom, me lahko kontaktira na moj mail: [email protected] .Vsem ostalim pa želim srečo pri iskanju drugih priložnosti ali pri delu, ki ga upravljajo 😉
Tole bi svetoval vsakemu da si prebere in razmisli preden naredi kakšno neumnost.. Vsak od teh ki je njihovo delo le to da spremljajo te forume in prepričujejo ljudi da vlagajo v njih pa upam da doleti kakšna kazen ker te prepričajo na lep način”hinavski” ker že prej vedo kakšen je konec takega sistema in posledice ki jih pusti na nekaterih ki premalo razmišljajo s svojo glavo.
http://www.blazkos.com/mrezni-marketing-in-piramidni-sistemi.php
Tudi sam sem spremljal nekaj video vodičev za to stvar in ne pove nič konkretnega kako to deluje kdo služi kaj dela kako se dela.. upajmo da takšne frajerje ki uničujejo življenja pohlepnih oz. ljudi ki se pustijo voditi doleti kazen.!
a kdo pozna tega Urosa Novaka? Najprej je zelo oglaseval MAP, potem se je spomnil na Like xxx, no zdaj ima pa spet nekaj tretjega. Kako bi slovenski narod ozavestil proti takim prevaram…Sem ze pisala na 24 ur Preverjeno, da bi o tem kak prispevek naredil, predvsem pa tega fanta Urosa Novaka mal izprasali kako je s tem…pa mi niso se (nic) odgovoril. Zakaj se ta Uros Novak vedno izmisljuje novih stvari, ljudje mu pa vedno nasedejo-denar gre pa na njegov racun-ali pac ne?