Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom MVZ in razvlaževanje prostorv

MVZ in razvlaževanje prostorv

zanima me kako dolgo ste razvlaževali prostore, kakšnega postopka se držite in skratka vse podrobnosti

predvsem leti to vpršanje na mvz, ki ima razvlaževalec, zanima me kako dolgo že razvlažuješ , koliko ur na dan in če še danes po ..? .. času razvlažujete in koliko vam potegne vlage

kako je z luftanjem

lp

Se opravičujem za zamudo z odgovorom – dopust.

Mi razvlažujem že drugo sezono, predvsem gre to za “poletni čas” ko radiatorji niso vključeni, ker takrat vlaga “prileze” na plan. Pozimi ko kuriš je zrak suh in z vlago ni večjih težav, ponavadi vidiš večjo prisotnost vlage le po rosnih steklih na oknih in je potrebno le dobro zračenje prostorov.
Najprej smo mislili da se je čez zimo vse dobro presušilo vendar se je junija začela za zaključnimi letvami pojavljati plesen…

Mi v glavnem delamo tako, zjutraj dobro prezračimo potem pa zapremo vsa okna in vključimo aparat, med tem ko smo v službi se v vmesnem času ravno nabere polna posodica vode (Mislim da drži nekje 3 l) in to je to.

Vse je seveda odvisno koliko vlage imate v hiši. Mi smo se morali na hitro vseliti, ker so nas priganjali roki, tlaki so bili sveži in vemo, da se bo zadeva sušila najmanj 3 leta. Jaz pozimi izsuševalec uporabljam tudi za sušenje perila, da tako res čim manj vlage…

Lep pozdrav,

MZV

Kakšen razvlaževalec je to? Kje kupiti? Kakšna je cena? Tudi sama imam podobne težave, zato na pomoč!
Hvala!

New Report

Close