Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Mušketirke, ste še kje…?

Mušketirke, ste še kje…?

Sodelujoče v temi, dva tri leta nazaj, bodo že vedele 🙂 torej, Pana, Tana, Angelina, Mila in vse ostale, ki smo se takrat spodbujale in bile naše bitke… kako ste, kako so se odvile vaše/naše zgodbe… ? Milo71 sem še ujela kaj po tem, ostale pa ne. Kako si ti draga Mila?

Moja zgodba se je srecno koncala v Mb v četrtem poskusu, imam dva enoletnika, ki mi krajsata cas in parata zivcke, predvsem z vidika nocnega spanja in dnevnega umikanja vsega zivega po stanovanju, ker bi vse prevrnila nase, strgala, potrgala, hahhahha 🙂

Kako ste ve, drage moje?

Pozdravljena, Maj10

in čestitke za za dva navihanca ;-). vidim, da ti ni dolgčas;-)). Tudi mi imamo doma 2 leti staro punčko. Ravno v torek je upihnila dve svečki. Imamo se lepo. Ravno pred kratkim pa sem imela nov ET. Vstavili so dve moruli na peti dan. Menze še ni, krvnega pa imam v torek, sama pa testa še nisem napravila. Ga bom v ponedeljek. Bomo videli, kaj bo ;-).

Skratka, tudi sama se večkrat spomnim na vse vas. Uživajte v lepih trenutkih.

Pozdravček

Ooooo AngelinaH, kako lepo je brat “eno staro” 😉 in cestitke za punčico, torej ste eno leto starejši od nas. Ja saj se spomnim, da si pisala, da ti je uspelo, samo potem smo se cisto porazgubile… in cestitke za pogum za nov postopek! Mi smo s postopki zakljucili in tudi sicer bi rekla… imamo parcek in mislim, da je vse ostalo ze vec, kot sem kdaj koli upala.

Zelooo drzim pesti za novega clana, prosim javi, kako se je izslo, lahko tudi na zs.

Pozdravcek :*

oooooooo Mušketirke

Lepo vaju je brati,……Maj10, AngelinaH, ja super, čestitam mamice 🙂

Tudi jaz sem bila med vami ena stara borka,……žal sva midva še vedno praznega naročja.
Kljub temu, da sem imela osem postopkov se ne dam,…….oz. ne dava. Bova pa menjala kliniko. Odhajava v tujino,…..samo, da sneg pride in izgine tam okrog aprila.

Lepo se imejte in užuvajte v vlogi mame. Angelina držim pestke, da zagledaš plusek. Sporoči veselo novico.

Kje ste ostale mušketirke 😉

lp, februar

Živjo,
maj10,angelina,pa ostale.

Za vaju vem,da imate otročke in kot berem,že pridno rastejo,lepo,lepo.
Hvala,da pomislite še kdaj name.Sem v kontaktu z kar nekaj puncami,ki se še vedno borimo ter se bodrimo ena drugo ter si dopisujemo.
Smo vse v postopkih na Češkem.
No,jaz sem pravzaprav zamenjala kliniko in če bo vse po sreči,greva v začetku leta po darovano celico v Grčijo.Čez 14 dni imam pogovor z gin. v Italiji,kateri mi je priporočil to kliniko.
Naredil mi je ambulantno histeroskopijo,vse krvne preiskave so že za nama,no bomo videli,kako se odločim.
Mislim,da bo to moj 16 postopek in kmalu bom dopolnila 44 let,ne morem verjet.

Punce,vsem vam tu gor vam želim lepe,mirne,bližajoče se praznike,obilo smeha,dobre volje in z optimizmom skok v Novo Leto

Mila71

Zdravo punce – borke,

tudi jest še kdaj pa kdaj zaidem sem gor. Zelo sem vesela za vse, ki vam je uspelo. Mi imamo doma 16 mesecev starega sončka posvojenčka. Včasih še pomislim na še kakšen postopek, ja tam nekje še tli želja po še enem, čeprav vem da sem svoj loto že vplača in tudi zadela :).

Sem pa tudi zelo žalostna, ko vidim da ni vsem uspelo.

mila71 in februar 20 iz srca vama želim, da bi bilo leto 2015 vajino leto. Vso srečo.

Irena

Irena, če lahko vprašam, iz kje sta posvojila?
Midva tudi razmišljava o tem, ampak imam pomisleke – razmišljam, kaj če bom enkrat mislila, da sem mogoče prehitro odnehala? Da bi morala še poskušat? Si tudi ti imela kakšne pomisleke, strahove? Prosim, če lahko o tem kaj napišeš, me zanima ali to vse doživljajo pred takšno odločitvijo ali ne.
Hvala.

O kako lepo da ste se oglasile. Cestitke vsem ki vam je uspelo in dobre zelje tistim ki se se borite. Mi imamo navihanega dvoletnika iz prvega poskusa, ki je ze pravi mali gospodic. Zaenkrat sva odlocena da v postopke ne greva vec, imava vse kar sva si zelela..ce pa se kaj po cudezu posreci bomo pa veseli.
Lepe praznike musketirke

O, še ena s posvojenčkom! Čestitam Irena31!! Midva imava malo piko, ki je že prava dama stara 4 leta! Koliko je bil star ko sta ga dobila, naša je bila stara 14 dni!

lp
škratek

Zdravo

vprašanjeirena,
midva sva se veliko pogovarjala o tej opciji že od vsega začetka in ko je prišel trenutek, da sem oddala vlogo na CSD je odličitev padla. Od tistega trenutka naprej nikoli nisem imela pomislekov in nikoli mi ni bilo žal niti za en trenutek. Pravzaprav sem si hvaležna za ta korak saj bi drugače bila lahko še vedno sama, tako pa imava malega nagajivčka.

skratek 2,
o marička 4 leta je že stara. Čas beži neusmiljeno. Se spomnim tvoje zgodbe, sem jo spremljala… Ja naša mala štruca je bila stara 4 dni ko sva jo spoznala in prvič pestvala. Domov sva pripeljala pa teden dni starega dojenča.

To so naši mali sončki, ki bodo vedno ljubljeni.

Srečno, Irena

O Irena, super!
Naša je imela 5 dni ko sva jo spoznala in domov prinesla staro 13 dni….nepozabni trenutki!

škratek

Pozdravljene, mušketirke in vse ostale!

Skoraj pred letom sem se nazadnje oglasila na tem forumu. Večkrat razmišljam o vas. Vas, ki vas sicer ne poznam in o prijateljicah in znankah, ki se srečujejo s problemom neplodnosti. Želim si, da tudi vam uspe … Močno, močno stiskam pesti za vse. Nam sta pred dobrimi tremi meseci življenje razsvetlila dva sončka in tako je naša mala navihanka dobila bratca in sestrico.

Življenje nas preseneti, ko si to najmanj mislimo.

Srečno!

Po res dolgem času sem prišla malo pogledat na forum in vidim taka krasna sporočila. Res je lepo brat te lepe zgodbe, sploh po toliko letih neuspeha. Vesela sem za čisto vse in še posebej zate Angelina!!!! Zdej pa je akcija, a ne 😉

Tudi nama je uspelo v 12.postopku in imava doma hčerkico in sinčka.

Tudi jaz močno držim pesti za vse, ki se še borite – naj bo borba čimprej za vami.

Mila še posebej mislim nate, joj kako upam, da ti je uspelo 🙂

Punce,živijo.
Meni na žalast ni uspelo.
Sem ravnokar po splavu z tabletko.
Sva bila maja prvič v Grčiji,vstavili dva zarodka,zanosila,v 7 tednu nehal bit srček.Sledil splav z zabletko MI-MI.
Konec septembra sva šla po naša zamrznjenčka,dva so vstavili,tretji ni preživel odmrznitve,zanosila,videli srčka,čez par dni,v 6 tednu in 5 dni krvavitev in močni krči,sledi ss.
Ostalo nama ni več nič,naslednji teden imam pregled,bomo videli,kaj se dogovorimo.
Angelina,aneri ter ostale punce,vam iz srca čestitam za vaše sončke.
Sama bom kmalu 45 let,mi je kar slabo ko pomislim.
Sem psihično v redu,prve dni po splavu je bilo pa kar hudo.
lp vsem mila71

…tipično slovensko…
Kaj pa tebe to briga, saj ne boš ti za otroka skrbela! Boš začela zbirati podpise za razpis referenduma, ali lahko ima ženska pri 45 letih otroka? Si pa res TI padla na glavo…
Ali pa te faušija daje, ker se ženska pri 45 še vedno bori za otroka, medtem, ko ti nimaš poguma za to…
Kake imate, ene…da bruhaš…

Mila, drži se. Vsaka ti čast za vztrajnost in pogum…Kapo dol! Res.

Da bi ji bla fauš, ker se pri 45 bori za otroka? Pa kdo bo fauš takemu egoizmu no? Tipično res, da se gleda samo na sebe in da se zadovolji neke svoje potrebe, na otroka se pa ne pomisli. Ko bo njen otrok maturiral bo ona stara čez 60 let, otrok bo prisiljen mogoče celo končati neko poklicno šolo, ker bo mati rekla: joj oprosti dragi otrok, ne moreš it na faks, ker ne vemo če se nam bo lahko izšlo. Mislim kaj sploh pomislite kdaj malo v naprej in kaj bo lahko takrat? Moja babica je stara 66, jaz 23. Si ne predstavljam, da je toliko stara moja mama. Tako da ne, nisem fauš takim egoistom, ki se ne znajo sprijaznit z realnostjo in si najt kaj druga za zapolnjevanje praznine, kot pa otroka.

Pa kaj ti je? Saj ni tvoj problem, kako bo 45 letnica spravila otroka do kruha. Ali pa ženska, ki ga ima pri 50, 60…100. NI TVOJ PROBLEM!
Le zakaj gledaš drugemu v posteljo kako ima oziroma nima? Nimaš svojega življenja?

Tudi meni je ta izjava čisto neumesna. Kako si lahko tako kruta? Verjetno bo ženska pri 45 ali xxx dobro premislila, preden se je/bo odločila za ta korak………..sicer pa se mi ne da komentirat, ker lahko samo rečem, da skrbi za sebe.

Mal si boga če mene vprašaš….

Se opravicujem, malo si zgresila forum. Tukaj ni prostora za zaljive izpade, odpri temo na sosednjem forumu pa se boste lahko skupaj zgrazali in obirali. Tukaj pa se spodbujamo, tolazimo, delimo izkusnje. Ce nimas nic pametnega za povedat se raje vzdrzi.
P.s. delati bomo morali do 65. ali vec, zakaj ne bi mogli skrbeti za otroke?

New Report

Close