**MUŠKETIRKE 2012**
Mušketirke moje
evo jaz se še vedno borim s slabostjo, včeraj me je po prihodu domov zvilo, sem bila dvakrat al trikrat na wc-ju, slabo mi je pa za znoret, nobena hrana mi ne paše, fuj….. Ma daj, da mi stop inekcija to dela??? Ne vem, čist sem zmatrana in ležim. Komaj čakam jutri zjutraj, da dam kri, da mi reče, da je vse ok in da se ne rabim sekirat, da je pač samo slabost od stop inekcije in da ni nobene hiperce…..
Hi hi vam pa moram povedat, da imam 5/4 test..če bom seveda zdržala, popolnoma isti datum kot lani.Še dobro da nisem vraževerna, glede na lanskoletni razplet.
Tako, grem zdaj spet nazaj v vodoravno…..
Zivazara slabost je sigurno zaradi HCG injekcije, ti kar počivaj in uživaj kot nosečka 🙂 Saj znake hiperce poznaš (kdo jih, če jih ti ne), tako da boš sigurno vedela, če kaj ne štima. Lepo grej in srečno do konca!!!!
Tana, kako je šla punkcija??
Da vam še jaz povem svojo štorijo… danes betaHCG 129…. KRVAVIM PA ŽE EN TEDEN!!!! Halo! Pojma nimam, kaj se dogaja, ker znakov nosečnosti RES nimam nobenih, Utrogestan sem že v ponedeljek nehala vstavljat, danes pa tako. Jutri imam spet kontrolo bete, do takrat se mi bo pa zmešal!!! Ker itak po moje ne more bit nič dobrega iz tega. Res ne vem, kaj se dogaja z mano v tem postopku. Ne vem ali naj se smejem ali jokam.
Kaj ve porečete na tole zmešnjavo?
Hej punce,
evo, preživela sem punkcijo – in pridelala 9 celic :). Sem vesela, sploh glede na to, kako se mi je zapletalo in kako počasi so rastli folikli. Sm pa malo krvavela in ležim, pa po moje sem malo zadeta od Ketonala. Moram pazit, da ne bi še kaj prveč krvavela..
Zdaj pa upava na najboljše v torek – držt e pesti!
Nas je bilo pa danes ful malo – samo 3 … – mi ni bilo tako hudo, malo sem čutila topo bolečino, pa ni bilo hudega.
Zivazara – meni se je pa zdelo, da sem imela od stopke malo mravljinčasto nogo, sicer pa mi ni bilo nič slabo. Tole je čudno, kar se ti dogaja, res bolje, da greš k zdravniku. Sicer pa sem res vesela, da imaš v sebi pikico, ki jo zdaj lepo grej in držim pesti za vaju 🙂
Maj10 – pa kaj sem ti jaz rekla – preberi moj post malo nazaj – da krvavitev še ne pomeni,da je konec, in da je zelo pomembno, da še naprej jemlješ utrogestan!! Madona, tole pa je živčna vojna, kaj? Javi prosim jutr! Lahko pa daj kaj v maternici krvaviš – bi bilo dobro, da te kdo pogleda – kaj so tipa rekli na GK- saj si bla tam, ne?
Pana13 – mislim,da bi bilo dobro, da še malo počakaš z novim postopkom – meni so lani vsi govorili, da moram 6 mesecev počakat, ker sem imela splav in to je baje za telo velik napor. Zato je dobro, da se spočije -ker postopki so pa itak velik napor. Saj vem, saj vem, da si neučakana in želiš,da bi že enkrat zanosila, ampak vseeno razmisli o malo daljši pavzi. Mogoče boš pa še enkrat naravno zanosila :).
V glavnem pestro je tole leto za nas. ne?
Maj10 – da vidimo kaj bo jutri. Zivazara – drži se – upam,da je samo reakcija na nekaj, kar so ti dali tale slabost :).
Lili444 – zdaj pa ti v ponedeljek 🙂
Lp iz kavča-mi prav paše….
Tana super za celice!!!! Zdaj naj se pa lepo medijo 5 dni potem pa zmagovalno do konca! Pa lepo počivaj sedaj, verjamem da ti paše.
Ja vem, da si mi zadnjič pisala, da krvavitve ne pomenijo nič, ampak jaz imam res KRVAVITVE, brez heca, tudi sicer imam močne M, tole je pa čisto enako 🙁 In res nisem mogla več Utrogestana vstavljat, ker mi je itak takoj ven prišel z navalom krvi, plus tega pa je bil v ponedeljek popoldne BC mini negativen, tako da sem bila ziher, da ni nič. Ma zdaj je, kar je, mi pa sestra dons ni mogla itak nič drugega rečt, kot da moram počivat in jutri spet kri dat, ker sem itak po telefonu za rezultat klicala in me gledat itak ne bi mogli.
Oj, vražje babnice!
Jaz že na transfer težko čakam, kaj bo šele potem …
So me pa en dan po stopki takooo jajčniki boleli in vsa sem bila napihnjena, da me je že resno začelo skrbet. Pe dnevu in pol se je pa umirilo in sedaj sem čist ok.
Drugače sem pa zasuta z delom, v službi jim moram vse natančno pripravit, drugče bo kaos po 14 dneh — se vsaj zamotim in dan hitreje mine.
Držte se !
Pozdravljene sotrpinke,
še ena, ki bo lahko z vami jamrala, trepetala, jokala in se smejala, če me seveda sprejmete 😀
jaz se vam bom kmalu pridružila, saj greva 30.3. na GK v Ljubljano. Začenjava z dolgim protokolom, ICSI. Jaz imam PCO, partner ima slabše izvide. Edino s čimer se tolažim, da sem imela januarja laparskopijo in histero. Odstranili so mi pregrado, naredili driling tako da imam prvih 6 mesecev največ možnosti za zanositev. Zdaj (predvidevam v nedeljo) bom imela prvo ovulacijo in zadnjo pred umetno, s katero bova lahko skušala sama napraviti pikico, če pa ne bo šlo, pa se borimo dalje.
Trenutno sva čisto navdušena, da se stvari končno nekam premikajo, da sva čedalje bliži najinemu cilju…
Punce navijam za vas in borite se dalje 😉
Ojla moje soborke
se opravičujem, sam te dni sem bila čisto zanič. Res me sploh ni minila slabost…danes je boljše, se pa ne bom hvalila. Celo nekaj bom uspela tudi pojesti, ker trebuh imam že čisto na hrbtenico priliman:)) Sem bila tudi pri svoji zdravnici, zaradi bolniške, pa mi je še kri preverila in je ok. Tako, da upejmo, da bo moja slabost izvenela, vsaj tolko, da bom lahko kaj pojedla.
lili444 vidim, da naju vse nekaj najde, od slabosti do hiperc…ah ja. Sorry, kdaj imaš transfer?? Res sem malo zmedena, ker vas zdaj tri dni nisem dobro spremljala, pa sem že vse pomešala…
Tana13, kaj je frajerka, a si kaj važna a??? Bravo, bravo, evo sam da je mimo in pridelek pod streho:)) Kako se pa kaj počutiš???
Angelina, kdaj imaš pa ti test???
maj10, jaz tako zelo skos nate mislim!!!!!!!!!!!!
februar20, Pana13 vaju dve bi tudi še kaj rada slišala ;)))
Tako, včasih sem tako “gobčna” zadnje dni, pa kr ne vem, sem kar nekam tiha….hecno
Želim vam lepin s soncem obisjan dan
Hi,
evo mene, se javljam. No z menoj ni nič posebnega. Še vedno sem doma, uživam (kolikor pač lahko – še vedno me občasno potre moja žalostna zgodba). Ampak, ni kaj grem naprej.
Danes sem pospravila svoje omare z oblačili (za Humano sem pripravila en paket oblačil, ki jih jaz sigurno ne bom več imela). Hmm, zdaj se mi bo katera smejala, ampak pustila sem pa nekaj oblačil, ki so dobre za nosečnico ;). No kakorkoli, to imam v bodočnosti namen postati.
ZivaZara – lepo da me pogrešaš. Uživaj s čuvanjem pikice in pusti se razvajati. Te slabosti bodo pa tudi pojenjale in mogoče se bodo začele pojavljati drugačne slabosti, kajne. Ohh, kako bi bilo to lepo. Res ti želim iz srca, da bi se to uresničilo.
Maj10 – če se lahko pametna. Mislim, da je čisto mogoče, da je uspelo in da še vedno krvaviš. Tudi pri meni je bilo tako in je bil test pozitiven. Upam upam in še enkrat upam, da je to res in da nam danes ko boš prišla z novega testa beta HCG sporočiš,da je beta zrasla in seveda potrditev. Ja, ženske smo res čudežna bitja, kajne. Glede nosečniških znakov jepač tako, nekatere jih imajo, nekatere sploh ne, tako da nikoli ne veš. Glej s pozitivne strani, mogoče boš nosečka brez znakov :).
Tana13 – vem da mi priporočaš, da se telo spočije in normalizira nazaj v normalno stanje. Vem, da je telo sedaj v nekem čudnem stanju in ene dva dni me sedaj kar boli notri, boli me križ in včasih imam popolne simptome, dase bo pojavila tečka. Glede tega bom čisto videla kako in kaj. Res je vprašanje, če ne bom šla v postopek šele jeseni.
Zanimivo, ko sva se z možem spraševala kako in kdaj v postopek sem sama pri sebi rekla, da je najbolje da grem letos samo v enega. No glejte in res bo očitno tako. Kaj res lahko človeška psiha naredi. No kakorkoli upam da bo ta uspešen.
Tebi Tana pa čestitke za tolikšno število celic. naj se jih čimveč oplodi in potem v torek po lepe zarodke, kajne.
Prav tako veliko sreče tudi tebi lili444
AngelinaH – tudi zate držim pesti, da se odvije na najlepši način
Anem – pozdravljena med nami :). Po napisanem, greš očitno v 1. postopek, kajne.
Vesela sem res, da se vsaj vam dogajajo lepe stvari in držim pesti, da bo tako naprej še tistih osem mesecev. In tudi ostalim veliko sreče, katere nisem omenila.
Pana13
Babe moje, moj hormonček je iz 129 zrasel na 235 v enem dnevu 🙂 sej ne morem verjet!! Sicer ne vem, kaj bo iz tega, si pa v tem trenutku jemljem pravico, da si rečem nosečka 🙂 in če tole nosečnost slučajno uspe, vam povem, da bi ziher ena zelo trmasta baba, ki mi že zdajle živčke kravžla 🙂
Grem zdej počivat, čeprav mi vreme nagaja, ko je zunaj tak lep sonček.
maj glede na vrednost hormona ti že lahko čestitam 😀 Bravo, uspelo vama je!!!
Pana tako je… Prvi postopek, seveda polna upanja 🙂 Toliko blizu zanositve še nisva bila in upam, da nama bo uspelo kaj kmalu, če nič drugega zaradi laparoskopije. Je dr. Vogler rekel, da imava zdaj več možnosti, da 85% parov zanosi po laparo…
MAAAAJJJJJJ10
BRAVOOOOOOOOO
BRAVOOOOOOOOOOO
BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
JUHEJ. ČESTITAM, ČESTITAM ;)))))))))))))))
Evo otvoritev si naredila, zdaj bomo pa kot račke šle za tabo, ena za drugo.
Si mi prav polešala dan in mi dala nekaj novega navdiha in upanja
Srečka nosečka- kako se lpo sliši, ne??? Srečka nosečka