Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost **MUŠKETIRKE 2012**

**MUŠKETIRKE 2012**

No, pri meni je prišla M. Še 5 postopek je šel po gobe.. res ne vem če ima smisel nadaljevat.

srecka si prepričana, daj je M? Pošiljam ti virtualni objem in želim ti vse najboljše… Vsekakor ne odnehaj, bori se za to, da bosta imela nekoč navihančka, ki vama bo kravžljal živčke in polepšal vajine dni! Borita se za to, NE odnehaj! Pa četudi je skozi ta pekel potrebno iti milijonkrat! Ni enostavno ampak enkrat bo vredno!

Daj mi povej, kateri postopek sta imela? Midva sva imela ICSI-IMSI, dolgi protokol. Mogoče je pa čas pri vama, da vama malo spremenijo postopek?

No tistega izcedka, ki sem ga imela včeraj za nohtom, danes ni, ampak zvija me pa še vedno, kot da bo vsak čas prišla. Joške me bolijo bolj kot včeraj, pa še srbijo ko hudič… Ne vem kaj naj si mislim, oskarja tistemu, ki to vse preživi 🙂 Živčna vojna se nadaljuje, zopet ostajam nekoliko bolj optimistična, kot včeraj saj hvala bogu, čudnega izcedka danes na prstu ni in upam, da ga tudi ne bo.

Midva imava vedno ICSI, ker se nama drugače celice ne oplodijo, kljub dobremu semenu. Že tako ali tako se nama oplodi samo polovica celic, od sedaj naprej mi punktirajo samo en jajčnik, ker do drugega ne morejo, kar pomeni še manj celic in posledično manj zarodkov. Plus tega imam hudo razvito endometriozo (sem bila že 3 operirana, enkrat so mi celo odrezali 15 cm črevesja), zato ne vem če ima smisel.

Če si imela izcedek samo na prstu, ko si si vstavljala utrogestan, se nikar ne sekiraj, ker to ne pomeni nič. Lahko si si samo ranila nožnico, ko si ga vstavljala. Držim pesti!!!

Anem, pri meni nič novega. Se kar malce “krivo” počutim, ker nimam nobenih bolečin 😉
Še vedno upam, da ni razlog v tem, da se ni prijelo… do krvnega testa ne bom obupala, saj kot pravijo, kljub krvavitvam je treba iti na test, ker je lahko tudi le vgnezditvena krvavitev.

Alenka vem kako se počutiš. Čeprav nimaš vpliva na to, še vedno delome človek že vnaprej sam sebe obsoja. Vsekakor hvala bogu, da M še vedno nisi dobila in držim pesti, da bova obe (Everlast ravnotako) zagledale plusek ter da nam bo poplačano za vso to nemirnost, ki jo čutimo ob tem neprijetnem čakanju.

Jaz moram priznati, da nimam niti apetita od samih živcev, tako živčno vojno bijem sama s sabo. Samo še globoko diham. Krči se še vedno nadaljujejo, vse od tistega čudnega izcedka, o kakšnem drugačnem izcedku nobenega sledu več, križ me boli, joške me bolijo, vse me boli… sam še jamram. Včeraj sem odrinila na primorsko, sem mislila, da bo kaj boljše, pa sem bila še bolj živčna… Ne morem verjeti kakšen vpliv ima vse to name, priznati moram, da tega ravno nisem pričekovala. Upam, da mi bo vsaj nekaj dobrega to prineslo.

srecka žal mi je, da spet ni uspelo ampak se splača nadeljevati, sej veš, ko boš imeal enkrat štručko v naročju, boš pozabila na vse tegobe, ki si jih morala prestat.Pošiljam ti en velik objem.

alenka, anem držim pesti, da vsaj nam uspe 🙂

everlast kako kaže pri tebi? Kateri dan si danes? Mene tok živci trgajo, ne morem jest, ne morem spat, ne morem nič… Smo pa 10. dan danes in hvaležna vsak dan, da ni M…

Ah pred mano je še dolga, sem šele 4 dan ampak sej bo hitro ta teden mimo.
Ti bi pa že lahko delala kak testek, hihi….kdaj si mela et 3 ali 5 dan.

mela sem peti dan ET.

A veš, da ne upam delat testa? Sem rajši živčna ravzvalina kot pa da ponovno vidim minus. V življenju nisem nikoli videla dve črtici, še na O lističih ne. Kaj pa vem… Ti ga boš delala?

Jaz ga bom sigurno delala, pomoje prvega v ponedeljek, ker jaz sem pa preveč firbčna, hehe

joj a veš da mi pa tukaj prov poguma zmanjka 😀

mogoče ga naredim, samo ne še danes, jutri… mogoče, če se M do konca tedna ne prikaže, to bi se pa znalo zgoditi. Si ti doma ali si šla že delat? Jaz sem danes po dveh tednih v službi in ti povem, da mi je prav žal, da sem šla delat. Če se pa ne bom mogla skoncentrirat, grem pa rajši domov. Sama s sabo bitko bijem. Nisem si mislila, da bo tako. Prve dni sem bila mirna, zdaj pa katastrofa…

Anem kako, si se že opogumila in naredila test 🙂

Jaz sem ta teden še doma, v ponedeljek grem pa v službo.
Drugače me pa stalno dol tišči in boli v jajčnikih,kot da bi glih kar prišla menstruacija ampak je do nje še en teden vsaj, tako, da upam, da je to dober znak, čeprav sem rekla, da se z znaki ne bom preveč obremenjevala ampak me stalan bolečina skoz opominja na to.
Joj res grejo počasi teli dnevi, naj bo drug teden hitro tu, hehe

hehehe nisem se še opogumila 🙂

Tako je tudi pri meni že od petka, od tistega čudnega izcedka na prstu, kot da bi imela M: dol pritiska, krči, pikanje, celo maternico ves čas čutim tako da še težje pozabim vse skupaj. Danes me je službi v križu tako stiskalo, da sem se morala med službo masirat… Sem pa preživela 11. dan, M še vedno ni ;)))) Jupiiii

Srečka ti ja, še en teden si doma… jst pa že delam. Sej je dobro, sem vsaj bolj mirna, ker ne mislim toliko o tem.

alenka kako pa kaj ti? Kaj novega?

Drage punce,

še posebej Anem…tudi jaz sem preživela 11.dan danes..zaenkrat m. še ni…Sem pa včeraj (10 dan po et 3.dan) naredila test in je bil negativen, tako da nimam prav veliko upanja…
Je pa to moj prvi IVF..

Sem morala nekomu povedat…trenutno sem sama doma in mi je kar težko..

Srečno!!!!

serafina dokler ni M upanje ostaja 🙂 Nikar ne razmišljaj v to smer… Ravno iz tega razloga jaz ne želim delati testa, ker te lahko rezultat dodobra zdela, ki pa je lahko tudi lažen. Imaš mogoče kakšne znake, ki bi trdili drugače? Jaz sem šla kar delat, mi je nekako veliko lažje, bolj sem mirna 🙂

Ja, lahko rečem, da me je test čisto zbil in naslednjič ga ne bom delala do krvnega…Že upat je tako lepo..
.Znaki so pa taki, predmenstrualni- špikanje v jajčnikih, napetost v trebuhu..izcedka še nobenega. Ne vem, nekako sem upala, da bom med tistimi srecnicami, ki jim uspe v prvo. Zdaj pa že upam, da mi bo v drugo.
Kako si danes ti?

Pozdrave vsem!!!!! in SREČNO

Kdaj si pa imela transfer serafina? Če si ga imela tretji dan, je bilo najbrž še prezgodaj za test.
Kar se pa tiče krvnega, brez urinskega doma ti močno odsvetujem. Že res da si lahko vesel do nebes, ampak ne zgodi se tako pogosto da Utrogestan ali Prometrium zadržujeta menstruacijo, in te potem negativen rezultat na krvnem potolče čisto do tal.

Anem, pri meni skorajda vse po starem, z izjemo bolj pogostega obiska wc-ja. Na vodo me večkrat daje, pa saj to je eno in ta isto kot v prvem postopku. Z menstruacijo nikoli nisem imela težav, z izjemo rahle bolečine v križu, tako da tudi s te strani se ne morem nagibati na nobeno stran. Ja, po eni strani sem lahko srečna, po drugi strani pa me še bolj razjeda. Testa pa ne bom naredila, saj bi lahko bil rezultat “lažen” – zaradi utrogestana.

Alenka srčno upam, da vama je uspelo in da se v ponedeljek vidiva na krvnem 😀 Jaz tudi ne upam delati testa, če bom že nesrečna, pa naj bo to tisti dan, ko bom dala kri, da se bom lahko potem cel dan vn lizala. Sem dosti razumna in vem koliko možnosti imam. Biti bolj prizadet ali manj, tega ni pri meni. Po vsej verjetnosti bom čakala kar na krvnega, če M do takrat pač ne pride. Mogoče le v primeru, če bi se pokazal kakšen znak, ki bi bil bolj konkreten, zaradi katerega bi celo lahko pomislila, da nama je uspelo. Jaz tudi hodim na 1-2 uri na WC ampak zaenkrat to pripisujem temu, da se pripravlja na M. Ne vem… hvala bogu, da gre ta čas vsaj malo hitreje, zdaj ko delam, da ne mislim toliko o tem.

serafina jaz še vedno mislim, da je mogoče bilo prekmalu. Ne obupaj še. Si na GK? Greš na krvnega? Jaz sem tako tako… Počutim se še vedno isto, samo sem malo bolj pomirjena. Živčna faza se je zelo umirila tako da zdaj samo še odštevam do ponedeljka in prosim boga, da M ne pride iz pravega razloga.

Transfer sem imela 11.5. Saj ne vem, kaj je boljse.. Tudi moznost, da gres samo na krvnega, je tako kot ti pravis kruta, ce upas, m. ni, potem pa minus…jaz sem se danes naredila test, ki je bil spet negativen… Po mojem je to, to.. M. se ni, najbrz pa pride.. Upam, da drugic uspe.. Srecno!!!!!

New Report

Close