**MUŠKETIRKE 2012**
februar 20
draga moja, upam da še kaj prebiraš tukaj. Oprosti ampak sem šele sedaj zasledila tvoj post. Ko se dogaja se res dogaja do konca. Sem kar jezna na doktorje. Porkaš pet postopkov si imela, pa da se niti enkrat ni videlo in tvoj G prav tako. Saj vem, da se včasih težko ugotovi, samo vseeno, pa saj bi te moral čist v temelje pregledat. No zdaj vem, da potoči zvonit je prepozno, samo sem jih morala malo popluvat. Me se psihično in fizično uničujemo, oni pa potem na koncu rečejo po tolikih letih ups. Joj to mi gre res na živce. To je ta začetna jeza…..saj veš
Ampak zdaj moramš gledati pozitivno. Jaz sem imela tudi pregrado in so me kar 2x operiral. Jo je odkril že moj G, jo odstranil vednar ne v celoti. Tako, da me je potem v Lj čakala še ena operacija. Jah šmoren je šmoren in nič drugega :))) No ti bodo sedaj to poštimal, pa potem še lepo poleti uživaj veliko na morju, če se le da in v jesen zopet akcija. In bo zmagovita!!!
Tvoj bratranec je dobro??? Želim mu da čimprej okreva. Zate pa vem, da mu stojiš ob strani in mu poveš kaj lepega.
Februar20, drži se, mislim nate
Joj kako mi gre to sprenevedanje na jetra. Čimprej bi jih radi vrnili v naravno okolje ja, ampak saj vemo zakaj…..[/quote]
Moje celice so se razvijale čiso po reglcih pa sem imela transfer 2.dan zgolj zato ker so vbile samo tri in ne ker bi bilo kaj narobe z njimi.
Mislim da ne gre vedno za sprenevedanje in da zna biti kaj na tem da je naravno okolje vseeno bolj primerno. Če imajo na voljo večje število čelic pač lažje tvegajo čakanje saj je vsak dan verejtno bolj očitno katere celice se lepše razvijajo in katere slabše. Pri zgodnjem transferju pa je bolj loterija.
Sem mogla pokomentirat.. saj verjamem da je bil tvoj post dobronameren ampak jaz iskreno mislim da se mogoče malce motiš in da ni vedno tako da pač rešujejo kar se rešiti da in dajejo lažno upanje.[/quote]
Ne gre njim za lažno upanje, pa boli jih. Ampak za statistiko. Če bi bilo celicam v telesu tako bistveno bolje, bi transferje na 2.dan prakticirali vedno. Pika.
Se ti je pa očitno res cel sistem zameril… in kaj zdaj? Načrtno rušiš moralo še ostalim ??
Saj biti realist je eno,..vse se zavedamo kako malo je možnosti. Vse tudi vemo in smo izkusile da smo pravzaprav le številke. Sem ter tja kakšen iskren nasmeh, topla beseda,..pa še to res redko.
Tvoji komentarji bolj kot realnost izražajo bolečino in zagrenjenost. Ne vem kaj vse si že prestala in kakšne izkušnje imaš. Niti ni važno. Komentarji v tem stilu ne sodijo na temo kjer ženske spodbujajo druga drugo.
Morda si malo falila temo. Če nekdo napiše da ima transfer 3. dan, ne vem kakšno skalo imaš namesto srca da odgovoriš, pa čeprav med vrsticami,..”forget it baby,,..nič ne bo” ???
Kakorkoli, vsem, tudi tebi iskreno želim vse dobro.
Se ti je pa očitno res cel sistem zameril… in kaj zdaj? Načrtno rušiš moralo še ostalim ??
Saj biti realist je eno,..vse se zavedamo kako malo je možnosti. Vse tudi vemo in smo izkusile da smo pravzaprav le številke. Sem ter tja kakšen iskren nasmeh, topla beseda,..pa še to res redko.
Tvoji komentarji bolj kot realnost izražajo bolečino in zagrenjenost. Ne vem kaj vse si že prestala in kakšne izkušnje imaš. Niti ni važno. Komentarji v tem stilu ne sodijo na temo kjer ženske spodbujajo druga drugo.
Morda si malo falila temo. Če nekdo napiše da ima transfer 3. dan, ne vem kakšno skalo imaš namesto srca da odgovoriš, pa čeprav med vrsticami,..”forget it baby,,..nič ne bo” ???
Kakorkoli, vsem, tudi tebi iskreno želim vse dobro.[/quote]
Se opravičujem, nisem nič slabega mislila. Jezi me samo sprenevedanje na klinikah, nič drugega. Ravno iz osebnih izkušenj tako govorim.
Želim pa seveda vsem se dobro in naj se vam uresniči čimprej največja želja.
Ojla Mušketirke
Bodoče mamice ne se obremenjevat drugi, tretji,…peti dan. Mislite pozitivno in upajte, da je to to. Stiskam pestke prav vsem za pluske.
Zivazara
Še vedno spremljam kaj se dogaja in sem na forumu. Ja vidiš kaj se je zgodilo nisem si mislila, da se bo tako končalo ampak tako je moralo biti. Kaj naj jokam? Itak, da ne;) Hvala bogu, da je prekinil postopk. Upam, da me zdaj poštimajo za jesensko akcijo. Pred sedmimi leti so mi že operirali pregrado, tko da vem kako poteka in ni nobenega straha. Se bom vsaj malo spočila od vsakodnevnih obveznosti edino lačna bom spet:)))) Malo heca ne škodi.
Morje pa čaka in upam, da grem za štiri tedne. Ne v enem kosu ampak po operaciji en teden (sicer ne bo kopanja bom pa lenarla) nato bom šla delat, nato dva tedna in konec avgusta še en teden. Komaj čakam:))) Občudujem morje, sonce, predvsem pa sončne zahode;)
Takoj po dopustu pa akcija, ki upam da bo uspešna.
Ja bratranc je še vedno v komi. Danes je natanko tri tedne:((( Upam, da se kmalu konča ta mora.
Hvala, ker se spomiš name. Tudi jaz večkrat mislim nate. Berem, da si ok (pod temo uspelo al kok je naslov). Lepo tudi naprej ti želim lepo in mirno nosečnost. Se tipkamo.
lp, februar20
sisu se podpišem pot tvoj post!
februar žal mi je, da je vse potekalo tako. Besed s pomočjo katerih bi se boljše počutila, nimam. Meni cel čas govorijo: “Sej bo!” ampak po pravici povedano, mi gre ta stavek na bruhanje, ker odgovora na Kdaj nimamo. Upam samo, da bosta prebrodila vse skupaj in da bosta v nov poskus šla z veliko mero optimizma ter da se bo le-ta obrestoval. Uživajta na morju maksimalno!
No, danes je 7. dan po ET. Nobenih sprememb in ne vem, ali bi to moralo biti dobro ali ne. Prsa me še vedno bolijo. Na trebuhu ležati ravno ne gre. Skušam se tolažiti, da je to mogoče dobro, ampak ne momente imam občutek, da se mi cel svet podira. Znakov, da bo M prišla tudi zaenkrat še ni, ampak glede na to, da imam do krvnega še 10 dni, do takrat se lahko še veliko stvari spremeni in tega me je zelo strah. Testa delala ne bi, ker nočem, da še tisto malo upanja, ki ga imam, zgine. Enostavno strah me je.
Everlast kako gre tebi?
Anem boš videla, da bo vse dobro….z znaki se pa probaj ne preveč obremenjevat, ker lahko kaj pomenijo ali pa tudi ne.Čeprav bom jaz drugeg teden ista in bom iskala vse mogoče znake, hihi.
Vglavnem jaz držim pesti zate, da ugledaš debel plusek 🙂
Mene sicer boli trebuh že od punkcije dalje, predvsem v spodnjem delu trebuha in ko grem lulat ni nič kaj prijetno, aja pa žile na levi nogi me pa zelo, zelo bolijo.Ampak ni nobene panike, je še vse zmerno.
Upam, da je mojim pikicam všeč pri meni in da tam ostaneta, pa da čim prej minijo teli dnevi do testa, ker to čakanje je najhujše.
Everlast probavam, včasih gre, včasih pa ne hehehehe
mene je po punkciji bolelo verjetno en teden, če ne še več… Jaz tudi držim pesti, da bosta pikca ostala 🙂
Zanima me nekaj, se je kateri zgodilo to: ko sem si v nožnico vstavljala tabletko, sem za nohtom imela namesto kremasto belo (od tablet) rjave barve, če ni bila celo svetlo roza barve… ne vem točno, je bilo tega premalo, da bi videla točno kakšne barve je bilo… joj zdej sem pa sploh živčna k ne vem, če se na M pripravlja ali pa je bila vgnezditvena…
srecka jaz mislim, da se pri meni pripravlja na M 🙁 Ko sem si vstavila tablete je malenkost več tega izcedka sedaj je svetlo rdeče barve, čisto svetle, svetle verjetno zaradi tablet… Spodaj imam krče, špikanje, križ me boli in malenkost tudi ledvice, ki najavljajo M. Ne morem ti povedati koliko sem žalostna… prve solze so že tu, čakam samo da jo dobim v pravi meri, da se zlomim… Moj optimizem je splaval po vodi, ne najdem besede, ki bi me spravila k sebi… Verjetno se bo jutri vlila…
srecka jaz še vedno upam, da je vsaj tebi uspelo!
Jaz pa še vedno držim pesti za obe!!!!! 😀 😀 😀 Jaz ti povem, da je so v vsakem postopku drugačni znaki.To je moj 5 postopek in vsakič so drugi – enkrat me ni nič bolelo, nobenega izcedka do 16 dne, drugič me je bolelo in spet nobenega izcedka do 17 dne, tretjič nisem imela nobenih znakov, razen izcedek 8 dan, ki se je potem nadaljeval v M…… res je vedno drugače, tako, da ne moreš vedet!