Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost **MUŠKETIRKE 2012**

**MUŠKETIRKE 2012**

živijo,

sem delala ja, je pozitiven, tam nekje zgoraj sem napisala, pri vseh postih se človek težko znajde 🙂

se pa poskušam umirjati, saj sta za mano že dva splava … ampak v tretje gre rado pravijo 🙂

držim pesti za čudovite srčke in pozitivne teste

potem pa čestitam!!! Nisem vedela nisem pa upala izustit, sej veš kako je s tem…

Punce jst ne vem kaj se dogaja z mano, ne upam hodit, ne upam nič, če se dvignem se jokam, ker se toliko bojim, da bosta vn padla… Kaj se to dogaja z mano? Se je kateri že to zgodilo? Toliko blizu nosečnosti še nikoli nisem bila, zdaj pa še toliko težje, ker vem da sta v meni. Težko mi je zelo pa če bi me poznale, mi tega ne bi pripisale… Je to možno?

Drugi UZ za mano, danes si dam stopko, v ponedeljek pa punkcija.

Anem kar pogumno, ne bosta ven padla 🙂

hej,

anem nikamor ti ne bosta padla,prav je da počivaš,ampak ne boj se. Pobožaj trebušček in povej jima da ju imaš rada,pa bosta ostala pri tebi ker jima bo lepo. Hormoni te verjetno grizejo,zato jokaš,ma nikar se ne boj. Vse bo še dobro;)

everlast bravo,držim pesti za dobre celice

Jaz pa komaj čakam ta moj prvi UZ…

živijo!
če si bila v LJ sva se danes videle, saj je isto pri meni: 2 celici, 28.5. pa krvni 😉

Punce hvala 🙂

Alenka bejž noooo… Nas je bilo 5 ne? Katera si bila na vrsti za transfer? Kako si? Mene ful desn jajčnik špika oz. boli, celi dan sem prespala in preležala.

Mušketirke moje

prvi UZ je za nami, zaenkrat imamo srčni utrip.

Super,čestitke šeena.

tako je, 2 za punkcijo in 5 za transfer. jaz sem bila na vrsti predzadnja.
pri meni ni bilo težav. pozno popoldne sem šla še češnje nabirat, seveda nisem košare nosila in tudi po drevesih se nisem vesila. kot je dr. tomaževič rekel, ne misliti na to in to je to. glede na to, da sem trenutno doma, imam časa preveč, zato rade volje grem ven, v naravo, da se zamotim, ker drugače razmišljam o tem, ali je brezbolečinsko stanje le posledica bodočega negativnega izzida. morem se zaposliti, pa čeprav s hišnimi opravili, da ne začnem “psihirati”…

Punkcija je za mano, pridelala sem 5 celic, upam, da bo zdaj katera od njih zmagovalna 😀
V soboto imam transfer.

everlast, super. Držim pesti 🙂 🙂

bravo everlast,držimo pesti 🙂

Alenka si sedela nasproti sobe za punkcijo/transfer in to je tvoj drugi postopek, če se ne motim? No jaz sem bila tretja 🙂 Si dobila blastocisto, morulo,,. jaz sem vsakega enega dobila in naj bi bili lepi celici. Kako se kaj počutiš? Mene še vedno desni jajčnik boli od punkcije, drugače pa kar počivam, ležim, sploh prvi dan, ko sploh še nisem upala vstat lulat.

Everlast čestitam za celice. Te je bolelo? Mene ko hudiča…

Šeena čestitam za srčka! Zdaj pa začni uživati v nosečnosti :))))

Moram rečt, da je bila tale punkcija dosti manj boleča kot v prvo.Je zgleda res odvisno kateri zdravnik ti dela punkcijo.
Prvič mi jo je delala moja zdravnica Bokalova in me je bolelo za znoret, prvi dan tud iz postelje nisem mogla vstat potem pa je šlo vsak dan na bolje.Včeri pa mi jo je delal Zorn in sem šla domov kot rožica, malo je špikalo in to je to. Je bilo pa v obeh postopkih približno enako foliklov.

Danes so me klicali iz klinike in imam že jutri transfer, od 5 celic je bila ena nezrela, dve pa sta se lepo oplodili in se lepo razvijata naprej in ker sta samo dve bi jih radi čim prej vrnili v naravno okolje.

everlast, to je pa super novica 😀

everlast superca novica 🙂 Zdaj pa čakanje… Jaz kar ne morem verjeti, da je že pet dni od mojega transferja. Zelo se trudim, da ne mislim toliko o tem, včasih rata, včasih pa pač ne. Mislim pa, da čedalje se bo dan D bližal, bolj bo stresno. ŠE 10 DNIIIII! Do takrat bom pa vsak dan hvaležna, da M še vedno ni 🙂

Punce, ve ki vama je uspelo, kdaj so začeli prvi znakci? Mislim, da bom zdaj toliko bolj pozorna na vse…

Joj kako mi gre to sprenevedanje na jetra. Čimprej bi jih radi vrnili v naravno okolje ja, ampak saj vemo zakaj…..

Joj kako mi gre to sprenevedanje na jetra. Čimprej bi jih radi vrnili v naravno okolje ja, ampak saj vemo zakaj…..[/quote]

Moje celice so se razvijale čiso po reglcih pa sem imela transfer 2.dan zgolj zato ker so vbile samo tri in ne ker bi bilo kaj narobe z njimi.
Mislim da ne gre vedno za sprenevedanje in da zna biti kaj na tem da je naravno okolje vseeno bolj primerno. Če imajo na voljo večje število čelic pač lažje tvegajo čakanje saj je vsak dan verejtno bolj očitno katere celice se lepše razvijajo in katere slabše. Pri zgodnjem transferju pa je bolj loterija.

Sem mogla pokomentirat.. saj verjamem da je bil tvoj post dobronameren ampak jaz iskreno mislim da se mogoče malce motiš in da ni vedno tako da pač rešujejo kar se rešiti da in dajejo lažno upanje.

Se strinjam. Jaz sem imela 5 celic, 2 oplojeni. Zakaj bi čakali na 5 dan? Vem, da je čist možno, da so se že prvi dan v maternici nehale razvijati, ampak jaz verjamem, da jima je tam čist lepo in da se lepo razvijata.

New Report

Close