**MUŠKETIRKE 2012**
Dons se mi strašno tipka, ma bi blo bolš, da bi šla kopalnico ribat ;))) Sem hotla rečt, a ste opazle, da smo v prejšnjih mušketirkah v enem letu natipkale 344 postov, v teh pa že v dobrem mesecu čez 220…. čist ubrisane 🙂 če bo šlo tako naprej, bomo letos do številke 1000 pršle 🙂
Zivazara jaz se zmer in zmer bolj mislim, da si nosečka 🙂
maj10
sedim v službi…se delam da kao delam…pač službene zadeve in se kar naenkrat začnem smejat….pomoje si mislijo sodelavke, da se mi rola….ko me gledajo od daleč. Čist smo ubrisane ;))))) ta je močna! K smo sploh lahko kej drgačne, hi hi…. smo se našle taprave nakupu…jao, bodo ukinl forum, k ga bomo čist zabasale…nekej so ga že moral štimat :)))
Glede zadnjega tvojega stavka….no sej niti ne upam izgovorit….. tut napisat ne…. ti sam misli naprej tako!!!!
Lili, jaaaaaaa, prezgodaj!!! Nikol nima smisla delat pred desetim dnevom! Ker ja, vpliv stopke že izgine, ampak potem imaš tri možnosti:
1. test je pozitiven, si noseča (ZELO ZELO REDKO)
2. test je negativen, nisi noseča
3. TEST JE NEGATIVEN, PA SI NOSEČA, AMPAK SI TEST DELALA PREZGODAJ!!!!
:)))) zato lepo počakaj še kakšen dan!
ZivaZara :)))) mislim, mislim
Ojla
Punce upam, da ste vse po vrsti nosečke 🙂
Zivazara na krvnega lahko prideš sama (tko kot so ti rekli 15 dan). Boš pa morala do 12 počakati, da dobijo rezultate. Veš štiri ure se sliši malo ampak, ko tam čakaš se pa vleče in zato ti priporočam družbo, če ne more partner pa nekoga, ki mu zaupaš vzami s sabo. Mogoče pa rada nakupuješ pa boš med tem časom opiskala mal trgovince:)))
lp, februar20
ojla, ferbruar 20
ja saj vem da je potem fulll za čakat….sem razmišljala, da bi šla kar mal v city park….pa bi jih magari potem poklicala, pa bi povedale kako in kaj….pa če se bo treba vrnit se bom.
Sem že razmišljala, da bi sestri rekla, pa dela, al vsi delajo…..pa itak bom tolk nervozna, da bo bolje da sem sama…… k tut govorit ne bom morala ;)))
Pozdravljene!
Doživela sem velllliko presenečenje. Izcedki so se zadnjič ustavili, pa sem napravila test, ki je pozitiven!!!! Včeraj sem bila na krvnemu, ki je potrdil nosečnost!
Težko opišem, toda še danes ne morem verjeti, da je to res. Sedaj pa upam, da bo vse potekalo tako, kot mora:-)
Ne morem verjeti, da je uspelo. Transfer sem pa imela 3. dan.
Držim pesti tudi za vas, da se vam nasmehne sreča.
Pozdravček
AngelinaH pa kaj to berem:)))))))))))))))) jesssssssssssssssssssssss super. Čestitam nosečka:)))))))))))) Očitno je zarodku odgovarjalo, da gre čim prej nazaj v naravno okolje;)
No vidite punce Angelina naredila otvoritev zdaj pa gas za njo;)
jujujuhuhu kako lepo je brati. Želim ti lepo nosečnost.
lp, februar20
Pozdravljene!
Šele v tem poskusu sem ugotovila, da res ni pravega recepta, kako priti do plusa, saj sem bola tokrat res bila prepričana, da zopet ne bo nič iz vsega tega.
Transfer so mi napravili, kot sem že omenila 3. dan, ker so rekli, da bodo poskusili še na ta način, da grejo zarodki prej v maternico. Prej sem imela transferje vedno 5. dan. Po transferju sem letela direkt v službo, ker sem v prejšnjih postopkih počivala, pa ni bilo rezultata. Rekla sem si, kar bo, pa bo.
Potem pa sem drugi dan po tansferju padla v totalno krizo. Cel dan so tekle solze, morda tudi zaradi hormonov. Sem že sprejela odločitev, da v Lj ne grem več. Bila sem čisto potrta. Sem že klicala svojo ginekologinjo za novo napotnico za v MB.
Drugače sem živela povsem običajno. Delala sem cel čas. Predvsem doma. Tudi težka dela (dvigovala mamo, ki je invalid)
Enajsti dan sem dobila izcedek, ki se je nadaljeval še dva dni. Prenehala sem jemati Utrogestan. M pa ni bilo od nikoder. Testa nisem želela delati, ker se mi je zdelo nemogoče, da bi lahko bila noseča. Mislila sem, da hormoni delajo svoje in da zato ni M.
Čas mi je hitro tekel. V petek sem ugotovila, da imam v ponedeljek krvnega. Potem pa sem rekla, da bom za vsak slučaj napravila test. In sem ga res. Pokazali sta se dve črtici. Nisem mogla verjeti. Govorila sem si, da je nemogoče … da test laže in ga vrgla v smeti. Potem sem ga šal nekajkrat pobrat iz koša in gledat, če je res (sliši se neumno, toda res nisem mogla verjet). V soboto zjutraj sem ga ponovno napravila … Ker mi še vedni ni bilo dovolj, sem šla še po clear blue in si mislila, če bo ta pozitiven, potem je res to to. In bil je …
Aja, še to. V tem postopku sem imela 17 celic pa zelo slabe (veliko nezrelih in degeneriranih, vendar je bila ENA očitno res tista prava.
V prejšnjih postopkih sem imela po 16 celic, ki so bile lepe (nobene degenerirana, nezrela). Enkrat so mi vstavili celo dve lepi blastocisti, pa nič …
Skratka, dekleta, želela sem vam povedat, da očitno uspe tudi če imaš slabe celice in ne najboljše zarodke ter transfer 3. dan. Nevem, morda je res bolje, da gredo zarodki čimprej v maternico. Zato res NI za obupat. Narava nas preseneti takrat, ko si to najmanj mislimo.
Moram pa povedati še to, da smo bile na punkciji 4 punce, ki smo imele potem transfer 3. dan in vse smo se potem videle še na krvnem in uspele. Zanimivo torej …
Zdaj pa me čaka še 1. UZ čez slabih 14 dni. Upam, da bo vse lepo in prav in da bo pikica lepo napredovala.
Drugače pa bom mislila na vas in držala pesti, da vam uspe, čeprav na malo “čuden” način, tako kot je meni:-)
Pozdravček
AngelinaH
čestitam, čestitam in pošiljam objem! Bravo! Vauuu neverjetno si preživela teh štirinajst dni in skoraj pozabila na krvnega ;))) Zdaj pa lepo v prvo prestavo, pa malo manj dirkanja.
Veš, da je bil pri meni prvič rezultat tut še nekako najbolj uspešen, vstavili so mi takrat že drugi dan, blastociste pa nekako ne ratajo….tako da ni nekaj brezveze, ko pravijo, da čimprej v naravno okolje.
Lepo se cartaj, uživaj in ne pozabi na nas….oglasi se še kaj ;))
pozdravljene punce
maj 10 žal mi je in vesela sem zate,da greš naprej v nove boje,angelini čestitke ter zdravo nosečnost-naj ti sveti,naj te greje lučka,ki se je prižgala.drugače ste se res razpisale tudi jaz nevpletena sem se vam nasmejala.lepo je ,da kljub vsemu bodrite ena drugo.jaz kot laik mislim,da kar se znakov tiče ne moreš nikoli predvidevat.jaz sem imela sicer tri naravne nosečnosti,pa je bilo pri vsaki drugače.pri tretjem sem imela še celo dvakrat M.oprostite,če sprašujem koliko je lahko recimo te razlike v počutju pri naravni nosečnosti in v postopku.vem,da ste ful nafilane s temi hormoni in verjamem,da vplivajo na celotno počutje fizično in psihično.zdej vas pa že tolk zasledujem,da sem firbčna.no zdej moram pa delat pa sem vam imela tolk za povedat in pofirbcat he he
v glavnem občudujem vas ,pa če sem preveč dregnila s tem vprašanjem me kar igorirajte pa brez zamere
angelina, čestitke!!! Upam, da gremo ostale za tabo.
Kako ste kaj danes, včeraj smo bile tako zgovorne, danes je pa bolj zaspan dan …
ziva zara – kdaj imaš krvni test, jutri? Že ves dan mislim nate. Če bo vse posreči, mene čaka v torek, upam, da ga vsaj enkrat dočakam.
Tana 13 – kako kaj počutje in živčki. Jaz počnem razne malenkosti, da se zamotim.
LP VSEM
Ojla moje mušketirke
eko do danes še vedno vse tako kot mora bit!!
JUTRI imam krvnega…..Upam upam, da bo + in ne spet samo zaostanek tečke. Držite pesti, jaz sem čist nervozna, roke se mi potijo, kako bo šele jutri, pa še tolk je za čakat na rezultat. Uh, vse bližje je, vse bolj počasi teče čas.
lili444 upajmo, da gremo po Angelininih stopinjah ;)))
Se vam jutri popoldne javim