Najdi forum

Murter, Šolta…?

Prav lepo prosim za pomoč!
3. julija bi radi na morje nekam, kjer ni blaznega turizma in je plaža s kamenčki ali peskom, z vsaj približno senco. Sem prečesala kopico vaših sporočil, a bi rabila kak konkretnejši predlog. Šli bi najdlje do Splita, ker se bojim, da naša stara kripa ne bo zmogla dlje.

Kolegi so mi priporočali Murter ali Šolto, a nihče ne zna povedat česa oprijemljivega. Vse, kar najdem na netu pa je bodisi zelo daleč od morja ali pa ima betonirane, skalovite plaže. To pa za našega miškota ne pride v poštev.

Imate kakšne konkretne ideje?

HVALA!!!

Definitivno Murter. Super je na peščeni plažinv Slanici.

Oprosti, ker nisem bolj konkretna kam, saj ne vem kaj želite, ali kampirat, ali v hotel, ali v apartma…težko je kar nako ”svetovat”. Preglejte si kakšne prospekte, pa se potem odločite. Poceni najdeš – v Relaxu, pa v Sončku in Potepuhu. Verjetno še kje…Je pa ceneje, kot če greš direkt sam dol, pa si plačaš hotel. Za kamp vem edino, da je na Murterju precej drag (je pa tudi zelo čist in lep). Hotelov je ogromna dobrih v okolici Šibenika, plaže tudi tam lepe, primerne za otroke.

Šolte ne poznam .. Murter pa je v sezoni prenatrpan s turisti … drugače OK … mi smo bili dol 1x (kampirali) … pa po moje kmalu ne gremo več tja … ni nič posebnega.

o murterju lahko ogromno najdeš z iskalnikom tukaj in na forumu potovanja.

B.

lep pozdrav!
mali lošinj -nerezine AC lopari imajo tudi skromne apartmaje. smo bili 7. junija en teden. smo že rezervirali za konec avgusta gremo spet. apartmaji blizu morja kamenčki lepo in čisto. je pikica uživala , pa še daleč ni preveč.
http://www.lošinjplov.hr

Murter je v večjih pogledih zelo ugoden. Je z mostom povezan s celino, ima na otoku zdravnika in lekarno.
Res pa je, da Murter ni prazen, a zadnje čase so otoku bolj popularni od celine.
Mi smo bili pred štirimi leti v zalivu Slanica, kjer imajo peščeno morsko dno, nobenih školjcic, nobenih skal, samo pesek. Za malčke palčke prečudovito. Tudi nastanitev smo hitro našli. Sprva smo stanovali v Betini, kjer pa nismo bili zadovoljni, pa smo šli v Slanico, ker smo se tam kopali in še v istem dopoldnevu našli zelo lepo hiško z razgledom na Kornate. Bilo je sanjsko.

Sade

medja,

sori, res sem bila nenatančna. Zanimajo nas apartmaji.
Hvala za ideje!

Mi smo bili aprila v hotelu Coletinum na Murterju in je bilo lepo tako narava kot ustrežljivo osebje.

New Report

Close