multipla skleroza
Pozdravljeni
Jaz bi pa vprašala ali je kdo to že doživel.Moja mami ima multiplo sklerozo stara je 68 let majčkeno je težje hodila drugače je pa bilo stanje kar zadovoljivo.Pred kratkim je padla si zlomila kolk in seveda je morala na operacijo imeli so na razpolago splošno anestezijo ali pa bi ji samo omrtvičili spodnji del kar pogosto počnejo odločili so se kao za njeno dobro za splošno anestezijo.Po operaciji je bila kar ok ponoči pa je prenehala dihat ni se mogla izkašljati in so jo morali reanimirati sedaj je že kar nekaj časa na aparatu za dihanje ker sama enostavno nima dovolj moči da bi zadihala in tudi na splošno je zelo oslabela sedaj pravijo da bi ji naredili traheotomijo.Ima že kdo kakšne izkušnje z tem in če si sploh še lahko opomore ker je čisto brez moči ne vem niti zakaj so ji sploh dali splošno anestezijo ker je že šla na operacijo cela oslabljena bruhala pred tem velike količine tablet…
DOBRO JUTRO http://tvslo.si/#ava2.65370769;;
TVTEDNIK http://tvslo.si/#ava2.67141583;;
Spoštovani gospod Sevčnikar,
zadevo poznam že skoraj leto dni, pa naši nevrologi, ki se z multiplo ukvarjajo in imajo od nje velike koristi, o tem odkritju nočejo nič slišati, še manj pa v Združenju MS. Še več. dr. Končanova je v našem zadnjem glasilu MS zapisala o tej novosti negativno mnenje in trditve it.nevrologa iz Verone zanikala.
Tudi nocojšnjo oddajo o MS v Tedniku sem pogledala in je bila izjemno dobra, izčrpna in dovolj jasno predstavljena laični javnosti.Mojca Blažej Cirej, ki je oddajo pripravila, je odlična novinarka pa še Primorka…
Mislim, da bo v veliko pomoč v osveščanju bolnih z MS, da bi jih zdravniki čim manj uničevali in uničili s kemijo…Sami morajo kaj narediti za sebe, to je edina prava pot.
Vaša ugotovitev je točna, da vene lahko zapre tudi poapnenje, če kri ni dovolj slana. Že dr.Batmangelj je ugotovil, da je MS posledica dehidracije, naši zdravniki pa se tej ugovitvi le nasmihajo…
Edino pravo zdravilo je zdrava sol, dovolj alkalna vode, da možgani vedno plavajo v njej, dovolj gibanja, čim manj stresa in drugih škodljivih razvad, in seveda zmerna uravnotežena prehrana in pika. To je po mojem mnenju in izkušnjah, prava dobitna kombinacija za vse naše težave. Ozavestiti moramo, da je zdrav imunski sistem alfa in omega našega dobrega počutja in zdravja!!!
Sigurno je vaša domneva prava, da so se moje vene razširile same z raztopitvijo apnenca s pitjem zadostne količine zdrave – slane vode, uravnoteženo zmerno prehrano in nenehnim gibanjem.
Hvala, ker mi je vaša knjiga tedaj oprala možgane in pripomogla k mojemu odličnemu počutju…
Povejte to še vsem tistim, ki jih srečujete, saj jim lahko s tem zelo pomagate. Lepo je, ko pomagamo pomagati!!!
Lepo preživite vikend in hvala, ker ste se oglasili, s srčnim pozdravom od