multipla in g.Domančič
Pozdravljeni,
pred leti sem se udeležila tečaja pri g. Domančiču in z uporabo znanja, ki sem ga dobila od njega, sem dobre 3 leta zelo uspešno pomagala ljudem. Potem pa sem našla metodo, ki ne temelji na bioenergiji, temveč se izvaja v visokofrekvenčnem polju življenjske energije. Ustvarjanje takega polja in delovanje v njem, zahteva večurni trening vsak dan, vendar rezultati so neverjetni. Pri tej metodi gre za odpravljanje vzroka neravnovesij v telesu in s tem se odpravijo tudi posledice. S to metodo se zdaj ukvarjam 8 let in jo zelo priporočam. Obenem pa bi se zahvalila g.Domančiču, da me je popeljal na pot raziskovanja energij. Če koga zanima ta metoda (izvira iz Kitajske), ali če bi želel pomladiti svoje telo in duha (zdravje pride zraven kot posledica) me lahko pokliče na telefon 040 418 650. Lahko poiščete internetno stran Nanovizija. Delamo, treniramo, raziskujemo in uživamo v rezultatih. Želim vse najlepše vsem in veliko sreče v življenju. Marina
Pozdravljeni,
tudi jaz lahko gospoda Željka Šušnjara zelo priporočim.
Moja izkušnja je, da je odličen zdravilec in prijeten, iskren človek. Zelo sem hvaležna, da je nam je pomagal. Še posebno bi rada izpostavila njegov topel odnos, ki ga med zdravljenjem spontano vzpostavi z otroci. Moj sin ga je sprejel kot prijatelja in je z veseljem hodil na terapije :-).
Gospod Željko Šušnjara je z njegovo neverjetno bioenergijo pomagal tako meni, kot tudi moji ženi.
Moji ženi je bila diagnosticirana MS, jaz pa sem imel problem z kronično nespečnostjo. Ko mi je g. Željko rekel, da bom spal kot dojenček, mu seveda nisem verjel, vendar od takrat dalje res spim kot dojenček ( že skoraj eno leto ). Ženi pa so na magnetu ugotovili ZMANJŠANJE lezij, kar je neverjetno!
Dokler ne probaš, res ne moreš verjeti, kakšno moč ima ta možakar!
Pozdravljeni!
Tudi jaz imam MS že 8 let.Do zdaj nisem verjela v to zdravljenje,ker sem pa v tem času doživela en hud zagon,pa gledala prispevek o g. Domančiču po TV-jumpa potem še vse dobro tu gor prebrala,me zdaj kar drži da bi šla,sicer ne k njemu osebno,ampak k enemu njegovemu ućencu,ki deluje tu blizu mene.
Tudi mene kot nekoga prej zanima cena…..A bi lahko kdo kaj o tem napisal?
Hvala in srečno!