Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost MUCA – kosmata ali obrita

MUCA – kosmata ali obrita

ČISTO depilirana… Ne obrita. Ali pa povoskana. To je to.

No job-no money, no money-no women, no women-no problem!

najbolj mi je hecno brati zapise nekoliko starejših monovk…..ala….se že dvajset let brijem na nulo itd….takrat se samo nasmejem…. recimo v začetku devetdesetih let se slovenke še po nogah niso brile oz. zelo redke. še bolj redke so se brile po bikini predelu, ne po muci.

si šel v sesljan na plažo (tisti, ki to poznate, že veste, kje je to) pa si slovenke ločil od italijank na 100 metrov. kosmate noge in brčice pri kopalkah. Italijanke so se že v tistem času brile po nogah in bikini predelu. To glede kosmatosti velja tako za starejše ženske takrat, kot mladino okoli 20 let.

sam sem takrat bil star 20….sem šel nato v lj študirat…..pa nisem ene pobrite srečal v 4 letih, takrat so se pri nas ob italijanski meji že začele redno briti po nogah in bikini….na vzhodu še ne…malce zamika, tako kot z vremenom.

saj ne rečem, da se kaka ni brila v tistih časih, ampak je bila redka, kot jurčki v suši.

meni osebno je bolj rajcih urejena, ne noro kosmata, ne pobrita. recimo bikini urejen in pa pristriženo na nekolliko krajše.dlake me nikoli niso motile.

tisti, ki pravijo, da se jim dlake med zobmi zatikajo, res ne vem kaj počnejo z muco, verjetno pa kake z dlakcami sploh probali še niso, pa pobrite tudi ne. torej teoretiki.

jaz sem stella lužar 15 let.jst si sicer muco depiliram ampak ne celo sam zgoraj si jo.povejte če si jo naj celo al si pustim kosmato?pište mi čimprej

Zarad mene si loh narediš trajno če češ al pa daš še dlake podalšat.

Najlepša je naravna. Večina se okoli tako ali tako depilira, oziroma obrije. Sploh poleti, da se iz kopalk ne vidijo dlake. Sama muca pa; obrita, ali ne? Kakor kdo. Zakaj, pa ne bi bile dlake samo skrajšane. Z aparati za striženje las in nastavki, ki so zraven, se da delati prav lepe frizurce – tudi spodaj. Ali ni to bolj zanimivo. Pa tudi razdražene kože ne bo.

Vsaka čast tistim ,ki imate radi pristriženo ali na nulo urejeno mednožje.Moja se tam spodaj noče briti , je pač bolj zanikrne narave tudi glede higiene .Ni variante da bi se sploh pogovarjala o tej zadevi.Mene osebno ful rajca da samo pomislim, na tem področju nimam sreče.Zato na nudo plaži , rad pogledam na za takimi ,ki imajo urejeno prikupno mednožje.
Sam sem urejen vedno ,ona pa ravno nasprotno.

O šit da imaš takšno s katero se ne da normaln pogovarjat o teh stvareh.
Ni nič čudno, da se na nudo plaži rad ozreš za urejenimi .Sama bi ti jo tam od blizu z veseljem pokazala.
Morda bi ti dovolila ,da mi jo urediš po svoje.

celo pobrit… neki najlepšga za vidt al pa na mejhno črtico…. me ful rajca oboje, jaoooo, woff woff 😉 🙂

urejena bi se pustila da ti jaz zrihtam spodnjo frizuro po mojem okusu? verjamem da bi bilo obema zelo lepo med in po friziranju

u nulooo 🙂

mene ne moti eno in drugo rad mam kosmato muco itd lah pokažeš mi tvojo mucko

Narava je ustvarila dlacice z namenom.Zakaj posegat v naravo.Za okolje vsi tarnajo .Za dlacice pa da niso higjenske.A si vse kereme pene itd .Zdrave??Cas bo pokazal.Moja ima dlacice in je zelo seksi.

obrita ali kosmata .meni je vseeno.samo da je

svetujem ti popolno odstranitev v saloni/ brazilska se imenuje) in nebo ti je treba briti 3 tedne.Jz grem drugi tedem. POZOR: nikakor se ne briti pred posegom, naj cimvec zraste, vem zoprno ti bo , ampak bo vredno tega, obljubim

lepše je če je obrita mucika…jz mam na nulo….pobrito:)

Hja 100 ljudi 100 čudi 🙂 . Sam sem prvič v življenju naletu na neobrito, seveda oralno. katastrofa 😀 . Kasneje sem imel take punce, ki so imele urejene ali čisto pobrite, pa mi je blo ql. Pred kratkim sem pa naletel na ful poraščeno punco, no sej se mi malo smili, ampak mi je blo kosmato tko neverjetno všeč, da še sam sebi nisem mogo verjet. In od zdaj mam raje kosmate, kot pobrite. Me sploh ne moti pri orali, deluje bolj zrelo in naravno. Pač moje mnenje 😉

Jaz nimam nič proti kosmatemu mednožju ženske, to me zelo vzburja. Če bi si želela malo zabave pa me lahko kontaktiras.

fufa more bit kosmata. če je pa še okol rinčka pa še bolše

Kam hodiš na FKK?

Prav prijetno je ko mi ona reče če ji jo lahko jaz obrijemo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close