Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost MUCA – kosmata ali obrita

MUCA – kosmata ali obrita

Hahahaha to tvoje besedilo me je pa tako nasmejalo. dlake so zaščita. pred čim ? ljudožerci ? haha, verjemi prebral sem to že milijonkrat in še marsikaj drugega, pa ne verjamem v vse kar preberem. nekateri imajo tak pogled na britje, drugi drugačen, če ti dobivaš izpuščaje in vnetja ko se briješ, se pač ne brij. drugi pa dajo več na ‘lepoto’ kot zdravje. tak sem tudi jaz in se tega ne sramujem. toliko veš o britju, plodnosti, kremah, da bi lahko bil zdravnik ali pa svetoval drugim kakšne kreme so primerne za koga. samo odločiti se moraš kaj boš raje : zdravnik ali prodajalec krem, službo imaš že zagotovoljeno. če ne drugje, pa v mojem podjetju, ki ga bom odprl že jutri. Pa vso srečo pri spolnih odnosih brez oralnega seksa. Have fun 🙂

Nimam kaj dosti izkušen z dekleti, ene par v življenju, pa sem se pred leti zapel z eno… par let starejša… Se je vžgalo, odjuriva do moje jazbine, prvo udarva pod tuš…. in tam…khmmm… pobrita, ampak ne sveže, tako, glih une nove dlake siljo ven, je bilo kot šmergl papir. No jaz tudi, mam močno brado, dva dni neobrit, sem bil glih tako ščetinast kot ona tam doli. Niti ni naju dosti motilo, ma ko sem sem šel z mojo brado tja dol, pol se je pa ustavlo.. ni mogla več, jo je bodlo vse, resnici na ljubo tudi mene malo…

In sva se zmenila, ti obriješ mene po bradi, jaz tebe po tamali. Se ji je videlo, da ni še nikoli brila moškega, sej tud jaz ne tamale, sam se vidi izkušnje vseeno… Medtem ko sem se moral sam sebe popravit sem njo “zdepiliral u nulo”. Pol mi je sicer pršla na misel, da bi jo z enim dobrim, pekočim losjonom namazal tako kot sebe, da bi enkrat občutila kako je…

Sam bi verjetno končal ta večer…..

Ko bi le vsi bili taki. važno da je ratalo 🙂 Have fun

raje si jo obrij,je lepše..

meni osebno je vsekakor obrita prava, morda zraven kakšna manjša frizurca. si ga ps tut jst obrijem, ker se mi če ne drugega zdi čudno da bi pri punci želel obrito, sam bi pa poraščen hodu. sploh pa si ne predstavlam več da bi imeu gozd spodaj. morda si kdaj pustim mal prikrajšan, ampak najraj pa mam kr na nulo.

nekaj bi rekel glede te teme,odkar pomnim mam raje kosmate in to prav poraščene,vzburjajo me zelo,je pa nekaj, ne paše vsaki obrita,ker ste nekatere pač imate bolj viseče vse skupaj spodaj, pa je bolj,da to prekrijete,

obrita ni bila nigdar lepa vam povem samo eno da so k nam prinesli britje piske samo muslimani in da TO ninikakršna rešitev za kristjanske piške

uff mn pa so usec kosmate kr mm js tud vlik grm in rad porivam ze mojim velikanskim grmom v velikansko šumo

Živjo!

Sem 15-letnica in res NE VEM kaj naj naredim glede tega britja… Nikoli nisem prav veliko razmišljala o tem, zdelo se mi je nepomembno, da imam še dovolj časa za take teme. Sedaj pa sem že v srednji šoli, vse moje prijateljice/znanke, se npr. kar že v garderobah, ko se preoblačimo za športno vzgojo govorijo o tem. Jaz pa samo gledam stran. Pa še tisti ‘temeljjiti’ sistematski pregled se približuje, jaz pa ne vem, ali bi se mogla začet briti tam doli ali ne.

Sama sem zelo sramežljiva in mi je nerodno, že če samo brskam po internetu o takih stvareh. Npr. moje prijateljice se kar že pogovarjajo o mastrubaciji, jaz pa se v sebi zgražam, saj se mi zdi, da smo le še otroci in kar premladi za to in sploh nočem misliti, kako naj bi to začela. 😀

Najbolj pa je nerodno, ker živim sama z mami in to v garsonjeri! Tako nimam čisto nobene zasebnosti, da bi se pa z mami pogovarjala o tem, se pa rajši udrem v zemljo!

Zato vas prosim, da mi pomagate; najbolj me je strah, da bi se porezala na notranji stani sramnih ustnic, ker je tam koža zelo občutljiva in tanka in tako nežna! Zanima me še, ali je odstranjevanje dlačič tako nujno tudi v predelu… no, anusa. Ker se pa res nočem še s tistim ubadati.

Imam pa še eno zadnje vprašanje: jaz imam vedno mokre spodnje hlačke. Menjavam si jih najmanj 3x na dan, uporabljam in ne uporabljam dnevnih vložkov… To se mi sploh ne zdi normalno! Je to kaj narobe, ali se to vsaki dogaja?

Lepo vas prosim, če mi pomagate priti do teh odgovorov, saj res ne vem kaj naj naredim!
Hvala že vnaprej in lep pozdrav!

Odločitev o britju je povsem tvoja. Ginekologi in zdravniki so videli že vse mogoče, zato nad tvojo frizuro, tako ali drugačno, ne bodo imeli pripomb. Vaginalni izcedek je naraven fiziološki pojav, ene ženske imajo pač obilnejšega.

Matjaž

si v srednji, stara 15 let je že čas da nase začneš gledat kot mlado žensko ne ko otroka.

prvo britje naj bo samo krajšanje dlak. pač poskbi zase, zrihtaj se, minimalno ampak ko se pogledaš naj bo občutek urejenosti. resnega britja/depiliranja se loti ko boš bolj samozavestna in vešča vsega skupaj.

odstranjeva dlak v predelu anusa je možno samo z depilacijo (brazilsko) v salonu.

če ti še ni do masturbacije ti pač ni, ne se sliti, ko boš videla fanta ki ti bo všeč in ga ne boš mogla z glave dat, ali pa ko bo sama potreba prišla po sebi, boš že nekako rešila, magar pod tušom?

3x na dan se mi zdi veliko, si že obiskala ginekologa?

Če se ti počutiš kot da ti ni do pogovorov o tem in da si še premlada, prav, pač pogovarjaj se in razmišljaj o čemer tebi paše. Nevem zakaj bi morala nujno razmišljati in se pogovarjati o teh temah, če ti še ne sedejo. Ni treba s takimi, da je čas da nase začne gledati kot na mlado žensko…če se sama počuti, da je še otrok, pustite ji to, nevem zakaj je treba pr vsakmu to zatret? Jst se tut spomnem, da sem se ful dolgo še igrala s plišastimi igračami, ko se ostali že niso več, pa kaj, nisem se obremenjevala res ne, dokler mi je pasalo sem se, ko pa sem ugotovila, da me to več ne veseli sem nehala.
Kar se tiče britja…dokler se ne spuščaš v kake intimne zadeve s fantom ni nobene potrebe po britju…kakor je že anon omenil, lahko si malo postrižeš dlake, če ti gre na živce gozdiček, če pa ne ti pa tut to ni treba. Samo tudi pri striženju je treba pazit seveda, počasi strižt, če slučajno kožo not zatakneš da dovolj hitro lahko odmakneš. Edino, ko greš se kam kopat (morje, bazen) se lahko pobriješ v predelu, ki gleda iz kopalk, to ni tako veliko, pač da je estetsko, za kopalkam je pa lhk to kar teb sede. 😉
Odstraniti dlake v predelu anusa se čist komot da tudi z britvico, samo moraš biti malo bolj vešč…pa tut se ti ni treba zdaj s tem ubadati, sam ko boš mela fanta pa ko bosta intimna se boš pa hotla s tem ubadat, verjemi. 😉
3krat na dan ti res ni treba menjat spodnjih hlačk…in ni jo treba strašit da je veliko, loh sam vidi da je mal umazano in ker jo moti prec zamenja, to še ne pomeni da ima trikrat skoz in skoz premočene hlače lol…komot maš za vsak dan ene hlačke in če te ful moti izcedek kupi tamale dnevne vložke in menjaš na par ur. Ginekologa pa dokler nisi spolno aktivna ni treba obiskati.
Sicer se mi zdi škoda, da z mamo nimata takega odnosa, da bi jo lahko vprašala, popolne neznance ti pa ni težko spraševat:) Jaz se z mojo lahko na srečo o vsem pomenim, ni teme, ki bi me jo bilo sram pred njo razpravljat:) ok mogoče sem pri 15ih tudi jaz malo manj debatirala z njo kot zdaj, ampak pol ko prideš ven iz najstniškega obdobja ugotoviš kako dobra sogovornica je lahko;)

meni so kosmate bolj všeč in me še dodatno vzburjajo. to pa zato, ker že ko vidim dlake imam v podzavesti, da je to nekaj “prepovedanega”, čeprav se muca ne vidi 🙂 pa tudi od bližje mi je lepša kosmata in pri lizanju nimam nobenih problemov. nekaj najbolj rajcig mi je pa pa, če ima gor prosojne tangice in se skozi in ob straneh vidijo dlake. ampak, če je pa punca naravna blondinka ali pa rdečelaska, potem pa imam raje, da je čisto obrita.

najgrše mi je pa, če je delno obrita. se pravi spredaj in ob straneh slabo pobrita, od spodnjega dela muce naprej pa 2 centimetrske dlake. pa po možnosti še kakšni mozolji. če je muca obrita, naj bo dobro in ne samo na hitro pod tušem s polno zgrešenimi mesti.

prosojne al pa čipkaste tangice, spodi pa kosmata muca mmmmm.. men je pa lih pr rdečelaski hudo če ma ful kosmato, sm mel samo eno do zdej ampak noro. verjetno lih zato ker jih je tok mal.

Drugače merdzi ni nujno, da je slabo pobrita. Verjetno še nisi slišal, da se iz zdravstvenih razlogov priporoča britje samo po bikini predelu, spodaj pa naj bi se dlake samo pristriglo.

yea… men tud , tangice pa mal dlakce ven gledajo…. sem bil lani v nudel kempu ko zjutraj folk hodi na WC, pa so punce še mal zaspane in hodjo tko napol oblečene … večina v kakšnih belih tangicah in spodnji majčki pa se vse skoz vid……. je veliko hujše kot čez dan ko so vse gole…..

Evo še moje mnenje!

V osnovi imem rad lepo pobrite muce, ker so za oralni sex zakon, ker sem rojen lizalec, imam rad da si ženska pobrije tudi ritko, ker moj jezik je zelo nagajiv.

Mi pa je bilo vedno všeč, ko je bila moja nekdanja punca neporita, in sem ji končal po muci, da se je sperma lepo “polovila” na dlakah!

Drugače pa obrita okoli sramnih ustnic, na vrhu pa kožušček je vsaj zame dobitna kombinacija!

lp

Evo še moje mnenje!

V osnovi imem rad lepo pobrite muce, ker so za oralni sex zakon, ker sem rojen lizalec, imam rad da si ženska pobrije tudi ritko, ker moj jezik je zelo nagajiv.

Mi pa je bilo vedno všeč, ko je bila moja nekdanja punca neporita, in sem ji končal po muci, da se je sperma lepo “polovila” na dlakah!

Drugače pa obrita okoli sramnih ustnic, na vrhu pa kožušček je vsaj zame dobitna kombinacija!

lp in lp

Moje mnanje:

Kar se orale tiče mi je gladko obrita kot sveža žemljica -> fantastična, kar se pa videza tiče mi je pa najlepša oz. najbolj rajcig črtica.. se pa ne pritožujem tudi če ima depilirano bikini linijo in lepo urejen ampak obvezno pristrižen “gozdiček” na vrhu 🙂

“Natur” kosmate in dolge dlake definitivno odpadejo!!

Tut sam si jajca vsaj enkrat na teden lepo obrijem, frizuro pa vsake tolk časa kratko pristrižem.

Kosmata ali obrita, to je sedaj vprašanje. Za šalo malo v Hamletovskem stilu.
Vsak ima svoje poglede in norme, kaj je lepo, kaj je dobro in kaj ni sprejemljivo.
Nihče ni niti omenil, da se dlake izpulijo in jih dobiš v usta, včasih se zataknejo med zobe, in potem imaš več dela, da se jih znebiš.
Če si res pri stvari in ko zaduhaš vročo muco, ki jo obdeluješ z usti, vso mokro in pripravljeno na seks je to najmočnejši afrodiziak, ki te požene naprej. V takih trenutkih nimaš časa, da bi opazoval kakšna je frizurca, a je skuštrana, a je dlaka na levo ali na desno (morda bi kdo komentiral: levičarji ali desničarji ), a je pristrižena ali obrita. Takrat te enostavno nič ne moti![/u][/b] , ker nimaš časa za take neumnosti.
Ženska naj ima tako frizurco, da bo sama sebi všeč in da se bo dobro počutila. To je popolnoma njena izbira a bo dolgolaska, samo pristrižena ali obrita in kakšne oblike bo njena frizurca.
Ko se bo dobro počutila in bo vedela , da je lepa, pri seksu nebo razmišljala o frizurci ampak se bo lahko neobremenjeno predajala in uživala v predigri in v samem seksu.
Jaz uživam v dolgih predigrah in če je dolgolaska jo tudi večkrat nežno počešem, pa skuštram ( tako že večinoma prej odpadejo dlake, ki se že slabo držijo) in tudi to je del predigre ob katerem lahko oba uživata. Vedno moraš narediti vse , da je obema lepo.
Mislite si, kar si hočete, tak sem in rad uživam brez predsodkov.
Morda sem dal komu idejo za razmišljanje.
lep pozdrav vsem in ne sekirajte se s tem, kaj kdo misli, ampak naj vas skrbi kaj vi mislite o samem sebi in kako se počutite v svoji koži.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close