Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost MUCA – kosmata ali obrita

MUCA – kosmata ali obrita

Zdravo klapa!

Jaz pa imam drugačen problem in bi vam bila zelo hvaležna za kakršen koli nasvet. Mene namreč izredno moti,da je ne morem briti,ker žal partnerju ustreza neobrita-naj omenim,da je balkanec,tako da sklepam,da imajo tam pač še vedno raje >tradicijo

Ma obrij se, ko ga jebe. Lahko se izgovoriš na kako vnetje ali kaj podobnega, ali pa da ti je nerodno pri ginekologu, ali pač preprosto poveš, da ti je obrita všeč. Seveda pa se lahko zgodi, da boš zaradi britja imela težave: mozoljčki, vraščene dlake itd.

Matjaž

ok to je najbl neumno razmislanje kar sm ga kdaj slisala. Pa ti sploh ves, da jih ginekolog vid na dan miljon? In to z raznimi boleznimi? Nerodno zarad neobrite, oh ja…pa taka si naravna, se sramujes narave? Mislis, da te G ocenjuje?

Obrij si jo zase ce se tko bols pocutis, pa da te popravim, to ni nobena “tradicija”.

Glede higiene…ce poznas vodo, je vseeno, ali je obrita ali ni. Ce poznas se milo, si zmagala.

Resničnim genijem najbolj zagrizeno nasprotujejo povprečneži (Albert Einstein)

aj mrš

men osebno je obrita malo prevec dolgocasna :), kul je ce so dlake, ampak ne po ustnicah 🙂

meni so tudi dlakave bolj všeč

Men je lepš, če je obrita

čist neobrita mi ni všeč. obrita al pa kakšna frizurca 😉

Sigurno gola-brez dlake tam kjer jih ni treba 🙂
Sama si dlake pulim – brazilska depilacija. Seveda z malo frizurco. Je super in nič ne pika.

Veliko užitka vam želi črna čipka

obrita na balin 😀
matic bradač žvako…

Normalno da mora bit pobrita, vsaj zame, kak jo pa češ polizat ne da bi dobu vnetje slepiča zaradi dlak. Jaz si ga isto pobrijem da ne gledam ženske kak se davi z dlakami, to cel feeling ubije. Ok lahk je kaka črtica ali trikotnik na vrhu, vendar v stilu angleške travce; urejeno in negovano, to je pa to 🙂

js si jo ne brijm sploh, razn bikini predel 😛 haha, ne sej se hecam vcalda da si jo , sej mi tip nebi hotu kosmate lizat ane ..? arrr**

Ker je nekdo pisal v mojem imenu prosim adima da odstrani zgornji komentar. Hvala.

..jaz seksam že zelo dolga leta, z veliko ženskami. ko še ni bla moda pobrita me je to ful rajclo, zadnja leta težko najdem kosmato žensko. ampak moram reči po vseh obritih komaj čakam, da naletim na kako res kosmato mačko, tako jo bom, da bo vesela še leto dni….

Jst se brijem dvakrat tedensko, čeprav dobim rdeče pikice, mi je vseeno ker mi je že zaradi izgleda lepše in tudi bolj higiensko. Si pa zato kupujem razne gele za po britju, ali pa se namažem z bepantenom. Vedno bolj pa razmišljam o trajni laserski depilaciji. A kdo ve, koliko stane in kje v Mariboru bi priporočali trajno lasersko depilacijo (če je že katera bila tam) ?

Prvo kot prvo – obrito spolovilo ni bolj higiensko kot neobrito. Dlake so zaščita, poleg tega pa pri britju hitro pride do kakšnih izpuščajev, vnetij ipd. Če se potem to odpravlja s kremami pa hitro pride do kakšnih neželenih učinkov (kreme so pač polne raznih dodatkov, ki lahko vplivajo tudi na plodnost npr.).

Midva s punco sva oba neobrita, spolnih odnosov še nimava, ko pa jih bova imela (po poroki), pa neobritost ne bo problem, ker ne misliva prakticirati ‘lizanja tam spodaj’.

bog naj vama da potem kvalitetno spolno življenje.

Hvala anon, za lepe želje 🙂

tako je to kajne, nekaterim mora dat bog, drugi pač sami poskrbijo.

anon, ker je bil tvoj prvi komentar malo sarkastičen ali pa vsaj pomilovalen, sem ti tudi sam malo v hecu odgovoril. Sicer pa ne skrbi, da ne bova tudi midva sama poskrbela, da se bova imela fajn. Ni ti treba nič skrbet zame.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close