Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost MUCA – kosmata ali obrita

MUCA – kosmata ali obrita

No, moja je spodaj na nulo, na hribčku pa pristrižena in mojemu to izredno ugaja 🙂

ja jst mam od spodej ustnice pobrite in lepo urejeno muco ter pobrito na črtico

jst sem stara 17 let, pa bi se rada prvič pobrila

prosim za resne nasvete

ja pa se pobrij.kup si kvalitetno britvico in obrij.simpl

Področje pred britjem umij z vodo in milom. Uporabi peno. Po britju ostanke pene izperi z vodo in nežno osuši s svežo brisačo. Nato obvezno uporabi antiseptik za kožo, bodisi katerega od namenskih proizvodov po britju, ali kako razkužilo iz lekarne ali pa kako kremo npr. Bepanthen plus (obstaja več vrst Bephanten krem, mora biti oznaka plus). Najbolje, da je britvica vsakokrat nova, če jo uporabiš večkrat, pa jo po uporabi očisti in razkuži. Eni prisegajo na točno določene proizvode, npr. britvice, ki že imajo nanesen gel za britje.

Da ne boš imela težav z ranimi vnetji, se po britju se izogibaj sintetičnega perila; najbolje je depilacijo opraviti zvečer in potem spati brez spodnjih hlačk. Tudi drgnjenje (npr. tesne kavbojke, spolni odnos) kmalu po depilaciji poveča možnost vnetja, zato se izogibaj tesnim oblačilom, po morebitnem spolnem odnosu pa depilirano področje še enkrat razkuži.

Matjaž

cudn js mam po bepantenu cist razdrazeno kozo pa se pece me ful.ne uporablam nobenih antiseptikov pa nc.k se namazm cela z losjonom za telo pol se muco namazm zravn pa je najbols.

Najbolj žalostna tema na forumu. Ni čudno da ste mladi že vsi penzionisti.

Za moj moški okus je najlepša naravna, ne povsem gola, ne zelo poraščena ampak le primerno pristrižena. Pa tudi za žensko mislim, da je to bolj ugodno (temeljito britje prinaša razdraženost, rdečico, suhost).
l.p.

obrita pička is the best

no, naj se jst povem, da se ze prblizn 3 mesce brijm na crtico… In kokr sj zasledil tukej, da kao tipom ne pase nobena oblika, jst mislm, da nam kr pase kaka crtica al pa kej… Zakaj bi mele sam zenske frizurce… 🙂
l.p

Bi se kar strinjal s tabo…tudi meni je tako všeč da ni ravno kot oskubljena kokoš …lepo urejena postrižena ..pobrito sam tam kjer mora bit…in to je najlepše in najbolj privlačno…
pač moje mneje…

en_moški tic ne more zgledat k obrita kokos, to lahko samo lulika. crtica govori o penisu.

u svojm lajfu pa sm u zivo vidla sam enga obritga. o faaak, krneki

Resničnim genijem najbolj zagrizeno nasprotujejo povprečneži (Albert Einstein)

vseen sam da jo baba ma 😀

a je bila kakšna s čist pobrito na nudistični plaži in v kampu?

Te kaj čudno gledajo?

anjamuca preberi si zgorne odgovore use pise

Resničnim genijem najbolj zagrizeno nasprotujejo povprečneži (Albert Einstein)

men je bolš obrita muca, ampak če ženski to ne paše pa naj ma kosmato

kake poštene fazone se nebi branu 😉 drugač pa je vseeno sam da je urejena ko pride do intimnosti **muahh**

Fino obrita z depilatorjem… obrij se kak dan pred sexom….

definitivno obrita

Čestitke za več kot 10 let staro temo!

PS Jaz sem za gladko… in sladko 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close