Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost MUCA – kosmata ali obrita

MUCA – kosmata ali obrita

kaj je pa puncam bol ušeč da smo moški obroti tam dol al ne?

Meni je najbolje, da ima dlake pristrižene, jajca pa obrita. Če je kaj drugače, me tudi ne moti.
Ne maram pa celega obritega.

Meni čist obriti tipi niso všeč

ceu obrit je pa prou smesn alpa frizure pr tipu dol cist bedno

Meni je popolnoma vseeno… Če se punca bolje počuti neobrita, pač tako je! Meni so bolj všeč neobrite, ker je bolj naravno in manj boleče za punco! Užitek je enak!
lp (Imam popolnoma kosmatega, obrijem si ga 2x na leto)!

Ti si pa še iz stare šole, da so ti kosmate všeč

js mam pa zdj novo frizuro sm na trikotnik nrdila pa je dost leps kok prej k sm mela obrito cist!pa kr samozavest mi daje bl

a spodaj si pa na nulo?

ja na venerinm hribcku mam tak trikotnik..tko ob bikini predelu sm obrila kr dost pa po sramnih ustncah..pac sam trikotnik sm gor nrdila.ma ful dobr je ispad.sploh zarat spremembe mau.tip je biu pa cist naudusen

jaz se pa sploh ne morem navadit da bi spet imela dlake

probi enkrat cist tko za foro.mogoce ti bo pa usec.pa tut lulika cist drug izgled dobi nevem kr bl sexi se mi zdi.pa sm bla leta na nulo obrita.pol sm se pa spravla.sam je pa treba redno uzdrzevt take frizurce

pa sem že probala, pa je po dveh tednih spet šlo vse dol…meni je lepa lulika tudi brez dlak

sej je lepa brez ja.sam tko mi zgleda bl eroticna tut pocutm se pol bl tko.no sej usak po svoje js sm se udlocla za mau spremembe.sej tut pr men nau pomoje vec k en tedn tkole

pa pri meni tudi ne zgleda lepo trikotnik, ker imam take redke , mehke in svetle dlake

no to je pa cist drugo.js mam kr dost goste pa temne so.to da so mehke nima veze.so tut moje.
sam nemorm vrjet kko lah to upliva na mene.da se kr drugac pocutm

saj frizurica čist spremeni žensko postavo…

no da še jstpovem… men je najbolš če ma punca pobrito na črtico… moje mnenje… uživejte

men moj skos guvuri kko bi rd se kdaj da si pustim tko k sm nazadne frizurco.da ga cist rajca.istocasno mi pa govori kok je moja dobra obrita k poje celo pa drsi pa bla bla

Moja pobrita na črtico najbolš zgleda 🙂

js sm si jo pa kr hitr nazaj pobrila

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close