MUCA – kosmata ali obrita
“AI3 od biraća nema jebaća! “
Kot prvo:Men se pa ti smiliš, samo ljubica si od poročenga tipa, kak nizko spoštovanje maš, da nemorš met tipa, ki bi mu tolk pomenla, da nebi bla rezervno kolo. Sama si napisala, da maš poročenga tipa.
Kot drugo: Slovenski forum je, hmm pa v Sloveniji živimo, mogoče bi lahko tud komunicirali slovensko kaj misliš?
Kot tretje: Odjebi s takimi, ti kj ne paše deklica??? Ka hočeš povedat?
ampak tole je pa čisto mimo.[/quote]
Nč ni mimo. Kva pa teb ni jasno lelele? Pa od kod si vzela 45 let? LOL
ka misliš, da sm v teh letih pa govorim za take kot so v teh letih al kaj? Motiš se.
Glede na to kolk sm jz star, govorim kak mi je kul pri bejbah s katerimi sm bil …
Za naprej pa pojma nimam kak bo. Res nebi vedu.
….samo povem da že 20 let hodim na dopust v nudl kampe z obrito na nulo in nisem nikoli slišala pripomb ali smeha zaradi tega.
Naj ti tudi jaz povem, da sem na FKK največkrat videla starejše poraščene oz. skoraj nobene obrite na nulo.
Ne vem kaj je zate starejša ženska…jaz sem 40, predvidevam, da bi bila lahko tvoja mami
LILI.70 sem slišala samo za 1 primer, kjer je rodila 5letnica..
Večina moških (pa ne 20letnih) mi je potrdila, da imajo ženske po prb. 30letu več ali manj frizurco tam spodaj, obrite na nulo so pa mlajše. Seveda govorim za večino, kar ne pomeni, da 50letnice niso obrite na balin.
očitno neveš kaj pišeš. Kakšno rezervno kolo? Preberi si moje poste od nazaj…ko boš vedel, kako pa kaj, boš besede vzel nazaj. Nemoraš pa iz 1posta, kjer sem napisala, da imam poročenega, razbrati, kako najina zveza poteka. Sploh pa, to nima zveze s temo? Te je tako motilo, da sem ljubica, da nisi več zdržal? Bošček. Ti se smiliš meni. Ne sklepaj prehitro, včasih te lahko drago stane.
sploh pa nevem, kaj se toliko razburjaš? Sem ti stopila na žulj?
samo povedala sem, da je tole totalno mimo. Pa sprejmi ali ne.
Jez bi reku da obrita velik bolš. Že na pogled te velik bolj vzburi. Vsaj mene nevem kakšen okus imajo drugi. Ja pa glede tega vprašanja odvisno ja od okusa ljudi. Nekateri imajo radi takšno eni takšno… Tko da kle ma usak svoje mnenje. Če hočš zvedt kva pa tvojmu fantu paše morš pa to kr njega prašat.
a fu*ate z zensko al z otrokom?
Oprosti, če sem te narobe ocenila
Hočem ti samo povedat, da smo tudi 40 letnice z obrito na nulo, da ni to omejeno samo na mlajše punce.
Kaj točn si hotla s tem povedat? Ker frizurca al pa če je ni ne definira, kera je ženska in kera ni. Od posameznika je odvisno, kako gleda na to in kaj mu paše. Okusi in mnenja so pa itak različni.
LILI.70 saj nikjer nisem napisala, da takih ni, tudi jaz sem napisala, da imam obrito na nulo.
Ampak pravim, da starejša kot je ženska, večja je možnost, da spodaj ni obrita na nulo.
tudi meni jih je dosti reklo, da jih čisto obrita spominja na otroško. Dlake so sekundarni spolni znak, ločijo žensko od punčke.
Se strinjam s teboj…meni je lepo brez dlak, se ne sekiram za leta.
To sploh ni res, ko se z frendi pogovarjam vsi rečejo, da majo obrito. Za starejše od 35 pa res ne vem, sicer pa kva no kva ti ne paše če mam rad, da je punca obrita? Kva te muči? Odrast deklica.
Če si sama napisala halo, mislim kva se zj vn vlečeš deklica. Ti se men smiliš. Pa bit ljubca od nekoga, ki je poročen hmmm, ma dj nizko sampoštovanje. Pol pa men neki pišeš od nevem kod neki v hrvaščini ma dj no kr neki. Aja lahk bi reku kva se razburjaš kva sm ti stopu na žulj?
Sam jz ne rabim takih nizkih for bednih.
A veš kj, ne bluzi deklica, odjebi. Ti vidiš žulj v glavi svoji.
No, je pa res, da je Lelelelele tud rekla, da ji tak odnos čist paše, da je čist zadovoljna, da je nč ne moti, in da ni tok črno belo kot je napisala. Tko da se ne ve kaj točn je v ozadju. Ampak če ji paše tko in to hoče, ne vem kok ma tle pol samospoštovanje vlogo… Mogoče gre sam za totalno svobodo, da ni vezana na nobenga in s tem tud ni nč narobe. No, razen tega, da un tip vara svojo ženo, ampak to je že druga zgodba.
AI3 ne bodi tako ozkogleden. Če imaš ti neke predstave o moji zvezi, še ne pomeni, da te tudi držijo. Sicer imaš pa prenizek IQ, da bi to lahko razumel. Sploh nevem zakaj mešaš neke stvari, ki sploh niso pomembne in se te ne tičejo? Nimaš kaj bolj pametnega za odgovorit?
Deklica? Pa ja..
In točno sem napisala kaj me je zmotilo, nikakor me ne moti, če imaš rad obrite, zmotil me je način, ko si napisal, da to SKORAJ ZAHTEVAŠ.
Ti narišem?
Aja, pa beseda odjebi tudi ni slovenska, če že moraliziraš o tem.
SINČEK
Lisa ne se vmešavat, kr se te nč ne tiče.
Ozkoglednost? To o sebi govoriš? pa si neki zmišljuješ. Tko da ti si mutava. pol pa sebe braniš, prv preber kdo je začel pa ne neumnosi trosit a je to teb razumljivo al rabiš knjigo?
Ohohoho pa ne samo to, otroček.
Ja pa kva ti ni jasno? Kva moram jz teb narisat ka to pomen al kaj, pol res ne razumeš ter imava popolnoma drugo predstavo, jz pa res nevem kva je konfliktnega v tem skoraj zahtevati. Celo zelo lepo sm se izrazil. Pa jz lahk mam tak način ko men paše, pa če drug razume al pa ne tko da pejt v sobo pa se zjoč. Pol pa začneš neki o kak starejše ne morjo met itd. kr ti neki ne paše. Ja kva pa to mene briga no.
Sicer pa se men ni treba razlagat teb, kr mi ni do debate s tabo kr ne razumeš.
Nč ne moraliziram, to kar sm jz napisu je stokrat bolj slovensko, kot to kar si ti, pa pejd kr “meke čje štet”. Pa sj ni poanta samo jezik…
AI3 joj kok si bedn ej.
AI3 pa saj nisi v vrcu, da kažeš s prstom, kdo je začel prvi.
Sicer pa škoda besed, če do zdaj nisi dojel, ne boš nikoli. Škoda zate.
Se vidi, da si še otrok.
Ma daj, skuliri se pa ne takih pisat pol pa jokat če ti kdo nazaj pove. Ljudje ne trpimo takih for.
PS: Ti se obnašaš, kot da si še leta pred vrtcom.
kolk kreganja zaradi dlak na luliki 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.