Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost MUCA – kosmata ali obrita

MUCA – kosmata ali obrita

@LisaThompson
pri moji je en obisk na laserju za odstranjevanje dlak trajno “odstranil” vso množico mozoljčkov, mislim od takrat se ji več niso delali.

Kaj pa če hočeš nekoč imeti frizurco?

Meni poleti najbolj odgovarja it kar do kozmetičarke, pa lepo z voskom porihta tam dol, pa imam mir cel mesec na morju 🙂

jaz sem na golo in hodim poleti na FKK

je ni lepše kot lepo postrižena in ob strani pobrita ter urejena frizurca hmmm uffff
ker uno prav pobrito me spominja na spuljeno kokoš…..
pač to je moje mnenje in okus…dlakce pa morajo bit ….:)

Meni je brazilska zakon

mallaa

mi obrazložiš kako tale zgleda , braziljska namreč 😉
mogoče še kaj novega izvem
🙂

Brazilska depilacija je to, da vam z vročim voskom odstranijo VSE dlačice, kar jih imate tam spodaj.

Bi blo zanimivo videt in občutit kako zgleda 🙂

@lelelelele
saj si z laserjem odstraniš dlake samo tam, kjer se ti delajo mozoljčki. Ponavadi na okolici pregiba, kjer pa itak nima vpliva na bodoče frizure.

To je pa uredu ja. Čeprav sama niti nimam teh problemov z mozolčki.

Dobr včas bi že tud blo kul, čeprav bi bla neobrita. Ampak jz zagovarjam obrito, absolutno naj bo obrita.

meni tudi dlake niso všeč

Ko boste malo odrasli, boste videli, da čisto obrita ni dobra. Takrat boste hoteli vsaj malo grmička.
(sama si jo večinoma brijem na nulo, ampak ker sem na tesnem s časom).

Mi je pa veliko lepša tanka črtica po sredini.

meni ne rata lepa črtica. pa tudi dlake imam čist mehke…zato mi je lepše na nulo

Malo dlakic poudari lepoto.

Bolj žensko kot lepoto…meni je lepa tudi pič…brez dlak

Jz skor zahtevam, da jih ženska nima, čeprav kaka črtica al kvadratek D: to je še kul

AI3 od biraća nema jebaća!

No saj pravim, ko boste malo starejši, vam bo ušeč frizurca.

malla tudi meni je lepa muca z dlakami ali brez, ampak kakšna črtica ali kaj podobnega…še bolj me zrajca 🙂

Meni se zdi, da čist na nulo paše mladim puncam…starejše pa so mi malo smešne

Nekako tako ja. Malo smešno bi bilo, ženska, 45let, pa obrita?

ampak tole je pa čisto mimo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close