MUCA – kosmata ali obrita
Obrita je najlepša. Lani na Rabu v nekem zalivu, kjer so bili ljudje praktično v kopalkah, je bilo vmes nekaj nagcev. Kot vse kaže, je danes sploh sramota, če bi se katera pokazala kosmata.
Ne vem pa kakšno je stanje v pravih FKK kampih, verjetno je tam mešano stanje oz. je stopnja obritosti obratno sorazmerna starosti. Stare se pač ne bodo brile, kar je za pričakovat.
Tule pa živiš kar precej v zmoti. Sem redna obiskovalka savn in FKK plaž in ti lahko povem, da na nulo obritih skorajda ni več. Tudi ni u iber poraščenih, ampak imajo ženske po zadnji modi pristrižene dlakice na muci, nekatere trikotnik, druge črtico. Če pride kakšna do golega pobrita kokica, prav izstopa.
Tole pa ni res. Ne zavajat forumašev, lepo prosim! Ne vem, katere FKK plaže vi obiskujete, dejstvo pa je, da sva z možem naturista ca 30 let in do zdaj sva obredla že skoraj vse FKK kampe po Evropi (ne samo hrvaških). Povsod (!) je razmerje približno 80-20% v korist pobritih. In trend depiliranja je še v porastu (in ne v upadanju, kot ste napisali vi – preverite na netu). Pravzaprav so bile kosmate večinoma le starejše. Sama sem zgolj izjema.
Tko bom reku mene nič ne moti če je kosmata… mi je pa veliko bolj všeč če je obrita, Je pa res da vsaj kokr jaz vem se večina maldih deklet redno brije dol spodaj
Naj bo (malce urejena) naravna. Meni ta obsedenost z vsesplošnim britjem (dobro ajd, naj bo pod pazduho) že meji na norost.
lp
Rytha , ne vem kod vi bredete po katerih kampih, samo pobritih je zelo malo. bolj med mladimi. Matere in starejše so zaraščene. trend poraščenih se povečuje saj je že vsem jasno da britje ni zdravo.
zakaj nej bi bilo pa nezdravo?
Bil sem v številnih kampih in je poraščenih zelo malo in ni v nobenem porastu. Velika večina je postriženih in precej prikrajšanih muc, je pa nekaj tudi obritih na golo, bistveno več kot pa poraščenih. Je pa včasih kar težko določit ali je pobrita na golo ali ne, ker si velika večina dlake okrog in čisto blizu sramnih ustnic pusti, drugo pa vse obrije.
Meni se zdi boljsa obrita, za vecji uzitek, za njeno zadovoljstvo pri oralnem seksu pa si ga tudi sam 2krat na teden pobrijem 🙂 tako tudi zgleda vecji
Jaz bom pa tako povedal
Več mi je obrita samo dostikrat pride potem tudi pordela in naredijo se mali mezolčki kar ni ravno privlačno.
Ni mi pa všeč popolnoma zaraščena če je pa lepo postrižena z kratkimi dlakivami ali pa lepo na črtico je tud super sam da niso dlakice dolge 5 cm
Men je vsekakor bol ušeč kosmata pa vrjemte, da nism edini k to pravi, sam da kle večinoma odgovarjajo uni k iščejo sam nek virtualni sex (po netu) za samozadovoljevanje in jih večino sploh še niso sexal. Čist tk povem še veči užitk je sexat z mal kosmato sej nerečem da kdaj ni fajn kkšna sprememba u večini pa sej pravm. kosmata zakon
Jaz sem stara pa imam že leta pobrito na 0, tak da
ne spravljate vseh starih v isti koš, pa pod pazduho
tudi nimam dlakic…..
Men je pr moji črtica zakon,
na nulo ne maram, k pol nekej manjka,
men je ušeč k ima zelo kosmato to me vzburja
Deluje bolj ženstveno če je urejena, ne mislim zdej poraščena vse okol do popka pa kolen, ampak trikotnik, črtica al pa kakršn kol okrask nad ščegijem, seveda žnablčke pa lepo obrite, da jezičk lepo drsi……..!
jaz sem si jo pobrila samo 1x in me zanima ali si jo naj še naprej brijem ali naj si jo samo malo pristrižem? 😀
Kok ma katera punca problemov potem, ko se pobrije (razni mozoljki in vraščene dlake) je verjetno povezano tud s tem, kako poraščena je katera punca in kako močne dlake ma. Tako da če po rokah in nogah nima skor nil dlak, verjetno tud na intimnih predelih niso premočne. Če pa je katera ful poraščena, potem so vse dkale ful močne in potem je britje izredno neprijetno. No, ne samo britje, pač pa potem uni mozoljčki.
Tisti “mozoljčki” sploh nimajo veze s tem, kako močne so dlake…samo tako, mimogrede.
LisaThompson , si jo ti briješ?
Sem si jo ene parkrat, pa je ne več. Mam zdej na kratko pristrižene in lepo oblikovane dlake. Men so res uni mozoljčki delal probleme. Takoj nasledn dan sem jih mela. Sem sklepala, da mogoče zarad močnih dlak, kaj pa vem.
Dosti je pomembno, kakšno britvico uporabljaš, ter kakšno peno, gel oz. milo za britje.
Tudi sama koža je lahko bolj občutljiva tam dol, pa zato takoj mozoljčki.
In pa seveda, tudi pomembno je, KAKO briješ.
Da ne omenjam nege PO britju.
Jaz, odkar sem kupila britvico Venus Breeze, ki že ima gor gel za britje, teh problemov enostavno nimam več.
Forum je zaprt za komentiranje.