Najdi forum

Pozdravcek vsem. Res nujnoo potrebujem vasa mnenja,saj sama ne vem kaj si naj mislim..

Sem stara 24 let in sem v razmerju s 39 letnim moskim, v vezi sma 2 leti in vse je odlicno.. do prejsnjega tedna ko sem izvedela stvari ki so me dobesedno sokirale. Moj dragi je v enem podjetju sef proizvodnje kjer delajo vecinoma zenske. Pred 1 mesecem se je v tem podjetju cisto po nakljucju zaposlila od moje sosede najboljsa prijateljica, ki pa je moj dragi ne pozna. Opazila je da se moj moski non stop vrti okoli ene 28 letne punce (je zelo privlacna). Uci jo delat na stroju in ko ga potrebuje takoj prileti do nje. Zadnjic je ta prijateljica od moje sosede slisala,ko ji je reko da se lahko lepo skrijeta za ta stroj da sta sama pa jih noben ne vidi. Potem pa ji je govoril se prav sexualne stvari (ce je rada pospricana,….) :eek: :eek:
Najbolj pa me je sokiralo, ko sem zvedla od te prijateljice od moje sosede.. ta punca s katero ocitno flirta moj moski je imela dogovorjen razgovor za delo v drugem podjetju. In ko je za to izvedel moj dragi (je namrec sef proizvodnje) jo je takoj klical v pisarno. In ji rekel, da za druge mu je vseeno ce grejo, baje ji je rekel v pisarni: “NOČEM TE ZGUBIT: :eek: :eek: In dokler mu ni obljubila da nebo sla na razgovor je ni spustil iz pisarne. Se vam zdi to normalno??? Par osebam v podjetju je povedala,da sta baje tudi prijatelja na fb in da ji pogleda skoro vse STORY-je ki jih objavi. Objavlja pa redno izzivalne slike iz fitnesa, ima ful natrenirano telo.

Kaj bi si vi mislili? Mislite,da se je zagrel za njo oziroma da mu je vsec? Ali se pac samo za foro tako obnasa,da se malo pozabava?

Prosim za vasa mnenja…jaz ne vem kaj si naj mislim ob vsem tem. Do sedaj sem mislila da je med nama vse super….

najdi si enega svojih let, po možnosti normalnega.

Prvo, si stara 24 let, on je pa 39. Verjela ali ne, to žal ni normalno, ker nista niti na približno kompatibilna. sicer bo trajalo še par let, da boš to dojela.

Kar se pa tiče njegovega modus operandi, to je tisto, čemur moški rečemo kurbir brez meja in morale.

Stran od njega. Pa testiraj se za spolno prenosljive bolezni.

Žal

New Report

Close