Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Prehrana in varnost živil MSM…kakšno je vaše mnenje

MSM…kakšno je vaše mnenje

Spoštovani…

Zanima me, če ima kdo izkušnje s msm…V naši družini je ženski del družine obseden od tega msm-ja…kako je oh in sploh….Jaz sicer tega ne poznam…( MSM )….sem pa mnenja, da je to spet neko pobiranje denarja od naivnih – za nič….
Zato me zelo zanima , če ima kdo kakršnekoli izkušnje s tem …
Hvala za vaše odgovore…

Lahko povem, da sem se s tem srečala in sicer kot prehransko dopolnilo na katerega sem naletela pri Flinch clinique, MSM (metilsulfonil metan) Seveda ko berete o izdelku je res, da je “nepogrešljiv” ker je seveda tako predstavljen in tudi jaz (no čisto iz strokovne radovednosti, saj je to moje delo) sem ga naročila. Moja izkušnja je, da sem ga jemala le kratek čas, saj me je po zaužitju močno bolel želodec in kakšnega izboljšanega počutja nisem zaznala, zato sem prekinila jemanje.
Moje osebno stališče: bolj ko gledam ponudbo raznih prehranskih dopolni vse bolj se nagibam k naravni, uravnoteženi prehrani. Če jeste tako, potem vam ničesar ne manjka. Vzpodbujam da raje posežemo po ekološko pridelani hrani (res je dražja a tudi prerhanska dopolnila so zelo draga) in telo zna samo izluščiti iz nje vse kar potrebuje.

mag. Iva Verbnik *** Solis-TR d.o.o. *** [email protected]

Npr. sama se tudi ukvarjam s tem področjem, namreč s prehrano in npr. glede sestave, so semena chia zelo fajn. Imajo res ogromno vlaknin in omega 3. Ampak mene po njih močno boli glava in nisem edina. Ker sicer dobim dovolj maščob tudi iz drugih virov, tudi vlaknin, npr. ni tak problem, ampak mi je vseeno žal, ker so mi zelo praktična, npr. za kake malice v jogurtu, pa skoraj ni oksua.

Jaz nisem opazila mobene razlike ob uživanju MSM-ja.

New Report

Close