Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Multipla skleroza MS tudi pri normalnem mr?

MS tudi pri normalnem mr?

Pozdravljeni..

Na kratko.. imel sem 2 nevrološka izpada med infekcijo z toksoplazmozo oz po tem. Šel sem do nevrologa pregled je bil bp. razen zdelo se mu je da imam na enem očesu pozitiven RAPD. Poslal me je na silkanje glave z MR, in glede oči na zožanje vidnega polja. Obe preiskavi sta bili bp. tudi kasnejši pregled pri okulsitu je bil normalen omenil sem rahel dvojni vid a naj to ne bi bilo nič hudega. Potem sem imel leto in pol mir razen nekaterih problemov, ki jih nisem pripisoval bolezni. Nekako tri tedne nazaj se je spet začelo z mravljinčenjem v nogi osebna zdravnica me je napotila k ortopedu. Na ta pregled še čakam. Vmes so me mučili razni čudni občutki od slabega občutka jezika in polovoce telesa, zaspana leva noga mravljinčenje v nogo, vmes sem spet imel infekcijo in zdravljenje z anitibotiki. Osebni zdravnici sem vse opisal še enkrat me je napotila na nevrološko in na preizkus za dvojni vid.

Kaj bi po vašem mnenju lahko bilo poleg MS vsega skupaj ne razumem. Mislil sem da je MRI zanesljiv pokazatelj bolezni. Če je mogoče bi me zanimalo tudi kakšno strokovno mnenje, dobrodošlo pa je vsako 🙂

Hvala in lep pozdrav

Miha

New Report

Close