Najdi forum

ms

Pozdravljeni!!!

Rada bi vam opisala svoje težave in upam, da mi boste lahko pomagalia
ali gre za MS.
Imam bolečine v levem gležnju, kot bi me nekdo močno drzal, v levi nogi
in levi roki imam bolečino ali nekakšne krče, boli me zapestje ter
nekakšen čuden občutek v prstih leve roke, roke in podplati se mi zelo
potijo, roke se mi tresejo, na levi strani obraza imam občutek kot, da
mi ga hoce potegniti skupaj, za levo oko me boli, obliva me vročina, v
glavi imam pritisk, včasih imam občutek, da bom izgubila zavest.
Pred 5 leti sem bila pri nevrologu, slikanju glave, kontrola krvi,
ortopedu in vsi izvidi so odlični!
Zdaj sem bila ponovno pri osebnem zdravniku, kri, hrbtenica, štitnica
vse je OK.
Napotil me je ponovno k nevrologu, vendar osebni zdravnik smatra, da ne
gre za MS, vendar nekakšno nevrotično stanje!!

Upam, da mi boste lahko v čimkrajšem času odgovorili, saj mi bi zelo
pomagali!
Hvala za odgovor!!!

Linda! Po mojem ne gre za MS ampak za kako drugo nevrološko motnjo. Zato stopi do nevrologa čim prej, da se potolažiš.

pozdravljeni,

čudno bi bilo da bi imeli toliko simptomov MSja naenkrat.niste opisali ali te težave trajajo 24ur na dan ali pa recimo 2-3ure na dan in večkrat dnevno.kako je kaj z vašim psihičnim zdravjem?

LP!

Simptomi ne trajajo nikoli 24 ur, vcasih trajajo le par minut, potem pa na lepem izginejo.
Ne počutim se slabo, le močno se tresem in potim v roke, oblije me vročina, dobim nekakšen pritisk v glavo kot bi hotela izgubit zavest, suha usta.
To se mi dogaja tudi ko se sama peljem v avtomobilu, ko pa se pripeljem domov je vse OK.
Ce se namažem z kremo DIANA pomaga.
Glede psihe, nisem živčna, vsaj vem ne, čeprav moj osebni zdravnik trdi, da so te bolečine psihične narave, ne vem če lahko to tako boli.

spoštovana linda te težavo so 90% psihičnega izvora,simptomi MSja skoraj vedno trajajo nekaj dni kaj šele par minut;-)dober pogovor z psihiatrom da bosta skupaj našla razlog zakaj je do tega pripeljalo bi prišel prav.lahko gre za stvar ki se je zgodila tudi pred časom (1 leto)kura z helexom bi po parih dneh dala odgovor ali gre za psihične težave ali ne.stvar je treba stabilizirat saj tako stanje škoduje vašemu zdravju.

LP!

Hvala za odgovor, ste me malo potolažili!

Kaj pa mislite glede pekoče kože in belega jezika, je tudi to psihičnega izvora???

občutek pekoče kože bi znal biti ampak za jezik pa nisem prerpičan vzrokov je lahko več. obsik pri zdravniku in konkreten pogovor bo rešil marsikatero težavo.

LP!

Najprej mi ni jasno….kako lahko nekdo rece: Pred petimi leti sem bila na preiskavah krvi, slikanju etc? To je kar veliko casovno obdobje.

Koliko ste pa stari?

Tudi jaz mislim, da je vse skupaj bolj psihicno.
Seveda najdem tudi tu kaksne simptome, ki jih ima vcasih mami z MS, samo vidim pa tudi simptome mene, zacetek parkinsa in se 100 drugih bolezni.

Po moje, da ne gre za MS, ampak da je psihicno!

Sicer vas pa ne razumem, toliko teh simptomov…ocitno nekaj ni v redu? A ni brezveze, da se potikate po forumih in na internetu iscete bolezni, ki ustrezajo vasim simptomom, namesto da se spravite na pregled in bodo vsaj poskusali ugotoviti, kaj je z vami lahko narobe?

New Report

Close