Najdi forum

MS?

Pozdravelji,
nimam še diagnoze MS imam pa kup podobnih težav kot vi, ki pišete na ta forum in imate dejansko že potrejno bolezen. Zanima me nekaj kaj je to zagon, ki omenjate. Zastopim, da je to napad kot poslabšanje bolezni. Ampak kaj takrat čutiš? Ker sem stara 45 let moje počutje skoraj vsi mečejo v začetek mene, kar je tudi res, ker se mi M končuje počasi. Kakšni so pravi znaki MS.
Trenutno imam bolečine v križu in zelo mravljinčaste noge obe, pa tudi ko hodim nimam ta pravega občutka. Včasih imam vrtoglavice. Ampak to se ne dogaja vsak dan.
LP MARIJA

Zelo verjetno problemi izvirajo iz problemov s hrbtenico. Simptomi so različni, ponavadi pa so: omotica, odrevenelost določenih delov telesa, težave s koordinacijo, problemi z vidom…
Jaz bi na tvojem mestu počakala na diagnozo, predvsem pa bi se poskušala umiriti in se nehala obremenjevati. To samo škoduje.

Hvala za hiter odgovor. Ampak nekak jaz imam vse to kar si naštela. Nekaj so leta prinesla. Vidim slabše, včasih imam vtroglavico…
Res bom počakala na izvid hrbtenice. Mogoče je res tudi začetek mene. Kar človek se ne more sprijazniti s tem , da se naenkrat ne počuti več fit in ni več energije..
Lp MARIJA

New Report

Close