Najdi forum

Pozdravljena,
ker sem šele 26.let mi je čudno,kako,da imam nonstop mrzla stopala.Včasih spim z dvojnimi nogavicami.
Kakšno tehniko priporočate?
Hvala vam v naprej za odgovor

Pozdravljeni,

mogoče boste malo začudeni, kljub temu vam svetujem, da poživite krvni obtok tako, da si namakate ali polivate stopala REDNO vsak dan z mrzlo in toplo vodo, izmenično tako, da končate vedno z mrzlo. S tem boste lokalno poživili pretok krvi. Vzemite si nekaj minut dnevno časa za to opravilo in bodite vztrajni. Ne bo vam žal!! Postopoma vam bo tudi izmenično tuširanje celega telesa zelo koristilo in utrdilo telo in bo tudi težav z mrzlimi stopali manj.

Če ste sicer zdravi, vam priporočam tudi savno, ki je pri takih težavah priporočljiva, telo se dobro pregreje in požene kri v vse kotičke telesa, z mrzlim tuširanjem pa poskrbimo za “telovadbo” ožilja, ki postane bolj prožno.

Sicer pa gibanje, dihanje, veliko svežega zraka, malo ali nič sladkarij, zadosti tekočine in čim več uživanja in smeha , v vsem kar počnete, pa se bo tudi pretok energije skozi telo uravnotežil in tako bodo tudi stopala postala toplejša.

Lep pozdrav,

Mojca Kurent

Imam mrzla stopala, sem zmeden , peče me glava in imam glavobol. kaj na naredi?
Hvala

Lep pozdrav.

Pozdravljen,

Kot prvo vsekakor obišči osebnega zdravnika naj te pregleda in predlaga kaj in kako.
Drugače je pa lahko veliko različnih dejavnikov.
Koliko se giblješ, kakšna je tvoja prehrana, spiješ dovolj vode, kakšen imaš pritisk in še se najdejo vprašanja.

Skratka za začetek k osebnemu zdravniku.

Lep pozdrav,
Robert

****************************** NEGA TELESA Robert Kmetec Dalmatinska ulica 39, Maribor GSM: 040 / 459 596 www.negatelesa.si E-mail:[email protected]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close